Olkalybowa 21.01.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Verunia gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.01.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 a co tam w sobotni wieczorek porabiacie? Jestem sama bo mężuś na studniówce, takiego mam małolata za męża i piję piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 sorki, że się nic gadam, ale w momencie zdobywania punkta (całkiem przez przypadek ) zadzwonił mąż ze Szczecina. Bidulka siedzę same w ten weekend. Nie wychodzę z domu bo dziś jak wyjechałam do sklepu to przed skrzyżowaniem wpadłam w poślizg, całe szczęście że nie nie było nikogo. Brrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.01.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 mamy takie same szanse, bo ja też zwylkle przegrywam Przyszła Olkalybowa - obie jesteśmy bez szans Jednak gatki dla Veruni jakie gatki? z koronką, zlocone? widzę, że ekipa klikaczy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 a co tam w sobotni wieczorek porabiacie? Jestem sama bo mężuś na studniówce, takiego mam małolata za męża i piję piwko. Ja też się chętnie napiję, idę poczytać poprzednią stronkę i zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.01.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 a co tam w sobotni wieczorek porabiacie? Jestem sama bo mężuś na studniówce, takiego mam małolata za męża i piję piwko. Bez ciebie A ty co nie małolata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.01.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 mamy takie same szanse, bo ja też zwylkle przegrywam Przyszła Olkalybowa - obie jesteśmy bez szans Jednak gatki dla Veruni jakie gatki? z koronką, zlocone? widzę, że ekipa klikaczy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.01.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 a co tam w sobotni wieczorek porabiacie? Jestem sama bo mężuś na studniówce, takiego mam małolata za męża i piję piwko. Ja też się chętnie napiję, idę poczytać poprzednią stronkę i zaraz wracam ja mam dzieci w domu. Narazie u mnie 0 stopni, w nocy wszystko zamarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.01.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 A co to za czasy, ze baby same w domach siedzą a faceci gdzieś w świecie zamiast białogłów pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.01.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 a co tam w sobotni wieczorek porabiacie? Jestem sama bo mężuś na studniówce, takiego mam małolata za męża i piję piwko. Bez ciebie A ty co nie małolata Byłam z nim w zeszłym roku. Taka sobie impreza, nuuuudyyy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.01.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Ja piwko podgrzewam Częstujcie sie http://www.kulinaria.pl/foto/grzanepiwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.01.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 a co tam w sobotni wieczorek porabiacie? Jestem sama bo mężuś na studniówce, takiego mam małolata za męża i piję piwko. Bez ciebie A ty co nie małolata Byłam z nim w zeszłym roku. Taka sobie impreza, nuuuudyyy. Jak co roku chodzić to pewnie i sie znudzi Szczególnie, ze młodzież i rodzice obserwują i nie można swobodnie się pobawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.01.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 a co tam w sobotni wieczorek porabiacie? Jestem sama bo mężuś na studniówce, takiego mam małolata za męża i piję piwko. Bez ciebie A ty co nie małolata Byłam z nim w zeszłym roku. Taka sobie impreza, nuuuudyyy. Jak co roku chodzić to pewnie i sie znudzi Szczególnie, ze młodzież i rodzice obserwują i nie można swobodnie się pobawic nauczyciele to mają ciężko na takich imprezach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 streszczenie poprzedniego odcinka:Trini, inżynierek i Joanna łeb w łeb walczyli o punkta, Trini ich wyrogaciła.Potem była licytacja u kogo najzimniej i wygrała oczywiście Andrzejka.Było też o problemach z uruchomieniem samochodow , samolotow itp. Na koniec Funia rozpoczyła wyścig do końca strony, zaraz dobiegła verunia i Olka, a kto wygrał sami widzicie. Ufff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.01.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 a co tam w sobotni wieczorek porabiacie? Jestem sama bo mężuś na studniówce, takiego mam małolata za męża i piję piwko. Bez ciebie A ty co nie małolata Byłam z nim w zeszłym roku. Taka sobie impreza, nuuuudyyy. Jak co roku chodzić to pewnie i sie znudzi Szczególnie, ze młodzież i rodzice obserwują i nie można swobodnie się pobawic Właśnie, najgorzej jak są jakieś przedstawienia i nauczyciele siedzą na krzesłach przed występujacymi, a ja stoję w tłumie nie mając do kogo gęby otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.01.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 a co tam w sobotni wieczorek porabiacie? Jestem sama bo mężuś na studniówce, takiego mam małolata za męża i piję piwko. Bez ciebie A ty co nie małolata Byłam z nim w zeszłym roku. Taka sobie impreza, nuuuudyyy. Jak co roku chodzić to pewnie i sie znudzi Szczególnie, ze młodzież i rodzice obserwują i nie można swobodnie się pobawic Właśnie, najgorzej jak są jakieś przedstawienia i nauczyciele siedzą na krzesłach przed występujacymi, a ja stoję w tłumie nie mając do kogo gęby otworzyć. Czyli srednio przyjemnie łagodnie powiedziawszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Lista zasłużonych dla RWRANKING PREZESA 1. kze - 116 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 85 4. maksiu - 77 5. Joanna i Janusz - 73 6. fizyk - 71 7. SławekD-żonka - 62 8. Majka - 60 9. Sonika - 49 10. Jajcek - 45 11. Teska- 43 12. badi - 38 13. Moniś - 36 14. facio - 35 15. Aga J.G - 29 16. monka - 27 17. Jezier - 25 18. markus_gdynia - 24 19. Olkalybowa - 23 20. andrzejka - 18 21. Agniesia, inż. Mamoń - 14 23. joola, Funia - 1324. verunia - 11 25. Jane - 10 26. Wojty, kasia64 - 9 28. Trini - 7 29. Januszz - 6 30. ania, lafcadio,- 5 32. Ewuś, Paty, kolia, - 4 35. damiangajda, Jacek69, Daria, - 3 38. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia, - 2 41. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.01.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 A pamiętacie wasze studniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.01.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Ja piwko podgrzewam Częstujcie sie http://www.kulinaria.pl/foto/grzanepiwo.jpg Ja też musiałam podgrzać bo mi zamarzło na dworze. Wczoraj zostawiłam żeby się schłodziło i zapomniałam schować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Ja piwko podgrzewam Częstujcie sie http://www.kulinaria.pl/foto/grzanepiwo.jpg Dziękuje, biorę to z soczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts