Trini 23.01.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Popatrz ja najpierw przez Zacisze jeżdżę, potem dalej Ząbkowską i jestem na Targowej. No inaczej się nie da Marki-Zacisze-Targówek-Szmulki przez Ząbkowską-Targowa Świat jest mały Dokładnie tak jeżdżę Kiedyś jeździłam Marki - Radzymińska - Ząbkowska Targowa ale tam jest tyle świateł, że mnie trafiało i troszkę nadrabiam ale jedzie się spokojnie i nie w tłoku. No ja się nie dziwię... Mnie trafia jak autobusem mam przejechać ( samochód mi ukradli i rozbili - w warsztacie stoi) A autobus to po najgorszej trasie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.01.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witam właśnie doszłam do pracy, muszę odtajać http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/c045.gif u nas -20 na termometrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.01.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 na schemacie były kontury, bez tego byłoby blado i jakos tak w ogóle... nie tak To ile lat ma Twoja córka? ma osiem lat ale na razie się uczy i jakieś linie proste tylko jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No ja się nie dziwię... Mnie trafia jak autobusem mam przejechać ( samochód mi ukradli i rozbili - w warsztacie stoi) A autobus to po najgorszej trasie jedzie O cholerka współczuję żeby tych złodzieji szlag trafił albo jeszcze gorzej Kiedy dostaniesz autko z prowrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Toście się zgadały Proszę jaki świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 na schemacie były kontury, bez tego byłoby blado i jakos tak w ogóle... nie tak To ile lat ma Twoja córka? ma osiem lat ale na razie się uczy i jakieś linie proste tylko jedzie to i tak zdolniacha Moja ma 5 i zero talentów artystycznych. Wene ma owszem - ostatnio na ryowanie kominków:P No moze sie wyrobi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Tak w ogóle, to jestem trochę zawiedziona, bo myślałam, że jakiś choć mały orderek dostanę za wytropienie byków w rankingu, ale Prezes ... hmmmm, jakby to powiedzieć ... mnie olał Prezes się zastanawiał komu zawdzięcza poprawienie rankingu, a nie miał jeszcze czasu prześledzić poprzednich stron. Ale jako że wiem już kto, to dostajesz nagrodę. http://www.medals.org.uk/luxembourg/images/luxembourg011.jpg I w nagrodę za opóźnienie z mojej strony http://www.medals.org.uk/taiwan/images/taiwan103.jpg Mówiłam że Prezes ma wielkie, dobre serce a wy nie wierzyliście Kasia gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 na schemacie były kontury, bez tego byłoby blado i jakos tak w ogóle... nie tak To ile lat ma Twoja córka? ma osiem lat ale na razie się uczy i jakieś linie proste tylko jedzie to i tak zdolniacha Moja ma 5 i zero talentów artystycznych. Wene ma owszem - ostatnio na ryowanie kominków:P No moze sie wyrobi jeszcze No po takiej mamie to napewno się wyrobi moja też ma wenę ale na ogół do brojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No ja się nie dziwię... Mnie trafia jak autobusem mam przejechać ( samochód mi ukradli i rozbili - w warsztacie stoi) A autobus to po najgorszej trasie jedzie O cholerka współczuję żeby tych złodzieji szlag trafił albo jeszcze gorzej Kiedy dostaniesz autko z prowrotem? Rozwalili dokładnie w noc przed Wigilią Czekamy na części bo do naszego gruchota to trzeba specjalnie zamiawiać. Znaleźlismy firme która za smieszne pieniądze klepie nowe blachy. Maja dużą kolejkę bo robią solidnie. No i czekać trzeba, pozatym nie będę goscia (naszego mechaniora ) w taki mróz pedzić, zwłaszcza, że taniej robi. Mój chłop siedzi teraz w domu, a ja prawka nie mam jeszcze - to póki co samochód może stać. A w te mrozy i tak by maluch nie odpalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 na schemacie były kontury, bez tego byłoby blado i jakos tak w ogóle... nie tak To ile lat ma Twoja córka? ma osiem lat ale na razie się uczy i jakieś linie proste tylko jedzie to i tak zdolniacha Moja ma 5 i zero talentów artystycznych. Wene ma owszem - ostatnio na ryowanie kominków:P No moze sie wyrobi jeszcze No po takiej mamie to napewno się wyrobi moja też ma wenę ale na ogół do brojenia A do brojenia to skad ja to znam Ostatnio babci pomazała świeżo wymalowane ściany na schodach. A ciastolina to w pokoju komputerowym zasciela caaałą podłogę. Trza czekać aż wyschnie żeby zebrać co by sie nie przykleiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Trini - a jak Ci się jeździ w takie mrozy autobusem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 na schemacie były kontury, bez tego byłoby blado i jakos tak w ogóle... nie tak To ile lat ma Twoja córka? ma osiem lat ale na razie się uczy i jakieś linie proste tylko jedzie to i tak zdolniacha Moja ma 5 i zero talentów artystycznych. Wene ma owszem - ostatnio na ryowanie kominków:P No moze sie wyrobi jeszcze No po takiej mamie to napewno się wyrobi moja też ma wenę ale na ogół do brojenia A do brojenia to skad ja to znam Ostatnio babci pomazała świeżo wymalowane ściany na schodach. A ciastolina to w pokoju komputerowym zasciela caaałą podłogę. Trza czekać aż wyschnie żeby zebrać co by sie nie przykleiło... Moja też ma w tym kierunku niezłe talenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Trini - a jak Ci się jeździ w takie mrozy autobusem? Nie jeździ W domu siedzę Wczoraj byłam u rodziców - ale trasę opanowaną mam na styk z rozkladami jazdy, wiec szybko w te i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Moja też ma w tym kierunku niezłe talenty No to obie wiemy co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.01.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 na schemacie były kontury, bez tego byłoby blado i jakos tak w ogóle... nie tak To ile lat ma Twoja córka? ma osiem lat ale na razie się uczy i jakieś linie proste tylko jedzie to i tak zdolniacha Moja ma 5 i zero talentów artystycznych. Wene ma owszem - ostatnio na ryowanie kominków:P No moze sie wyrobi jeszcze No po takiej mamie to napewno się wyrobi moja też ma wenę ale na ogół do brojenia A do brojenia to skad ja to znam Ostatnio babci pomazała świeżo wymalowane ściany na schodach. A ciastolina to w pokoju komputerowym zasciela caaałą podłogę. Trza czekać aż wyschnie żeby zebrać co by sie nie przykleiło... Moja też ma w tym kierunku niezłe talenty Maluszku a ile ma lat? Mojej powoli przechodzi powoli ochota na freski ale ostatnio podpisała czarnym cienkopisem na ścianie przy naszym pokoju "pokuj Mamy i Taty" tak drukowanymi literami gdyby ktoś miał kłopoty z odczytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 O masz pomyliłyscie mi sie chwilowo gapa jestem Moja - 5 lat Monki - 8 lat Maluszka ? lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Tak w ogóle, to jestem trochę zawiedziona, bo myślałam, że jakiś choć mały orderek dostanę za wytropienie byków w rankingu, ale Prezes ... hmmmm, jakby to powiedzieć ... mnie olał Prezes się zastanawiał komu zawdzięcza poprawienie rankingu, a nie miał jeszcze czasu prześledzić poprzednich stron. Ale jako że wiem już kto, to dostajesz nagrodę. I w nagrodę za opóźnienie z mojej strony Mówiłam że Prezes ma wielkie, dobre serce a wy nie wierzyliście Kasia gratulki Dziękuję Trzeba będzie te ordery wszystkie na zlot zabrać i z dumą nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Moje dziecię ma prawie 12 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Mojej powoli przechodzi powoli ochota na freski ale ostatnio podpisała czarnym cienkopisem na ścianie przy naszym pokoju "pokuj Mamy i Taty" tak drukowanymi literami gdyby ktoś miał kłopoty z odczytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Dziękuję Trzeba będzie te ordery wszystkie na zlot zabrać i z dumą nosić koniecznie żeby tylko niektórym miejsca na klapie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts