SławekD-żonka 23.01.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Potem miałeś nie dodany ... zaraz zobaczę jak to wygląda - zaraz czyli do końca dnia może dam radę, bo mi starsznie przymuliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 witam o kurczak...u mnie bylo -22 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Wpadłam tylko na chwileczkę...Wam się pożalić...rury z wodą w kuchni mi zamarzły... przy -25 w ogrzewanym domu... Przypuszczam że na odcinku łączącym rury w wylewce z baterią...(idą w ścianie zewnętrznej) Więc zaraz lecę z powrotem do domku i ogrzewam dalej tą ściane... aby tylko nic nie popękało..! to nas zima dopadla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.01.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 A co to za czasy, ze baby same w domach siedzą a faceci gdzieś w świecie zamiast białogłów pilnować Tak jak kiedyś w jakiejś piosence było: "Bo męska rzecz Być daleko A kiobiety wiernie czekać.." Może te czasy wracają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Zaraz mnie trafi co chwilę jakiś błąd mi wyskakuje chyba jutro rano poszukam [znowu ] błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.01.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jedzonko pierwsza klasa, jeszcze jakieś balety by się przydały Mówisz i maszhttp://wieczory-panienskie.wiecej.pl/gfx/wieczory-panienskie.jpg No tak.. Tylko Was na chwilę z oka spuscic, a już striptizera zapraszacie... No ładnie, słomiane wdowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 A co to za czasy, ze baby same w domach siedzą a faceci gdzieś w świecie zamiast białogłów pilnować Tak jak kiedyś w jakiejś piosence było: "Bo męska rzecz Być daleko A kiobiety wiernie czekać.." Może te czasy wracają? hmm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jedzonko pierwsza klasa, jeszcze jakieś balety by się przydały Mówisz i maszhttp://wieczory-panienskie.wiecej.pl/gfx/wieczory-panienskie.jpg No tak.. Tylko Was na chwilę z oka spuscic, a już striptizera zapraszacie... No ładnie, słomiane wdowy.. hmm....ale klata i brzuch...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.01.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 http://www.smiesznerzeczy.pl/foto/ms_3261020400.jpg No nie wiem, czy nie byłyby na mnie za małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Zaraz mnie trafi co chwilę jakiś błąd mi wyskakuje chyba jutro rano poszukam [znowu ] błędu u mnie ciagle cos blad wyskakiwal....teraz jest troche lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 http://www.smiesznerzeczy.pl/foto/ms_3261020400.jpg No nie wiem, czy nie byłyby na mnie za małe... o jejjjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.01.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 a jak już opowiadamy o studniówkach, to na mojej jakoś kiepsko było. Po pierwsze poszłam bez faceta, po drugie wszyscy się upili, po trzecie - musiałasm ubrać długa suknię w której czułam się przebrana Jak to przebrana? Przeciez w krótszej też mogłabys przyjść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.01.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 http://www.smiesznerzeczy.pl/foto/ms_3261020400.jpg No nie wiem, czy nie byłyby na mnie za małe... kze zawsze przecież można trąbę powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.01.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 witajcie klubowicze... :D drogi inż. Mamoniu.. na tytuł czajnikowca rw trzeba naprawde sie dobrze napracować... spytaj kze ile sie musial napracowac na liderum recordum pozdrawiam m. Potwierdzam. Dużo postowałem (nie mylic z poszczeniem), walczyłem i w końcu moje prosby zostały wysłuchane... Ale nie było łatwo.. Niemniej opłacało sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 http://www.smiesznerzeczy.pl/foto/ms_3261020400.jpg No nie wiem, czy nie byłyby na mnie za małe... kze zawsze przecież można trąbę powiększyć pewnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.01.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Maksiu - mam pomysł związany z rankingiem. Otóż można na wzór pucharu świata w skokach w pewien sposób wyróżnić czołową piętnastkę. Proponuję dawać darmowy C2H5OH na marcowej imprezie. Zajmujący 15 miejsce dostanie 10ml, 14 - 20ml, 13 - 30ml ... a zajmujący miejsce pierwsze aż 160ml oczywiście czystego C2H5OH do indywidualnego użytku wewnętrznego w trakcie imprezy. Koszt takiego przedsięwzięcia nie będzie wielki bo zaledwie 1360ml czystego C2H5OH czyli np. 3,4 litra typowej gorzałki 40 procentowej. Myślę, że 7 flaszek to dla organizatorów koszt do przyjęcia. rozumiem ze chodzi wylacznie o to aby nie zamarznac podczas zimy, wszak spirytus mozna i do baku wlac, tak czy siak, stosujemy zasade, kto wymyslil ten realizuje choc z drugiej strony wmuszac komus na sile c2h5oh to chyba nie jest najlepszy pomysl, a znam przynajmniej jedna osobe z czolowej 15 ktora bedzie sie bronic rekami i nogami przed przymusowym przydzialem m. Ja tam nie będę się bronił. Ale rozumiem, ze inni tez cos łykną, więc będą wspólne toasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Eeee... wspólny... nie no bez przesady, świntucha nie jestem, nie mam zamiaru się wybudować i chłopa wywalić Pozatym jak już sie pobierzemy to automatycznie wszystko będzie wspólne no wiesz....sory że się wtrącam, ale w/g przepisów to ten dom będzie Twój! wspólnośc majątkowa jest dopiero po śłubie o ile nie ma intercyzy! nie no spoko - etrącaj sie Według prawa masz rację, ale ja bym nie miała sumienia, naprawdę... No przecież nie powiem: "skarbie ochajtajmy się, bo inaczej chatka bedzie moja" Ochajtamy sie, ale czekamy na rozwód koscielny mojego chłopa, i chcemy wziaść koscielny ślub. To dłuuuuga historia, bo mój pierwszy mąż sie zapił na śmierć (zreszta nie ważne nie lubie o tym gadać) W każdym razie ja mogę wziąść koscielny, czekamy na koscielny rozwód z watykanu dla mojego chłopa, kościół pozwolił na to, czekamy tylko na to aż przyjdzie zawiadomienie że rozwód jest - jeszcze jakis rok, półtora pewnie. A to kiedy mozna uzyskac rozwód kościelny? A poza tym mozna wziąć cywilny, a za jakiś czas kościelny. Ja wziałem cywilny za za miesiąc kościelny (po prostu jak z okolic Wawy, a żona z okolic Krakowa, więc cywilny był u mnie, a kościelny u zony)... Można po 4 latach od złozenia wniosku gdy prowadzi ku temu choćby jedna przesłanka. W tej chwili każde małżeństwo można właściwie podciagnać pod rozwód koscielny, zwłaszcza jak się ma znajomości w świecie księży. My chcemy ślub hurtem, konkordatowy. Ja cywilnego samego nie uznaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Agacka daj spokój juz się przyzwyczaiłam i nie specjalnie mnie to rusza. znaczy rusza, ale staram sie ubierać taki specjalny pancerzyk I wtedy nie rusza. A to dzieki mojemu Ł świat teraz wyglada inaczej, dlatego już jest dobrze Nie miej wyrzutów sumienia Polecam pancerzyk i pamiętać, że słowa nie bolą. Tak nie bolą. Czasami nalezy podchodzic tak, żeby spływały jak po kaczce. Polecam. I chyba się tego nauczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.01.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 O masz pomyliłyscie mi sie chwilowo gapa jestem Moja - 5 lat Monki - 8 lat Maluszka ? lat Madzia od kze - 4miechy i 1 tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Agacka daj spokój juz się przyzwyczaiłam i nie specjalnie mnie to rusza. znaczy rusza, ale staram sie ubierać taki specjalny pancerzyk I wtedy nie rusza. A to dzieki mojemu Ł świat teraz wyglada inaczej, dlatego już jest dobrze Nie miej wyrzutów sumienia Polecam pancerzyk i pamiętać, że słowa nie bolą. Tak nie bolą. Czasami nalezy podchodzic tak, żeby spływały jak po kaczce. Polecam. I chyba się tego nauczyłam i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts