Trini 23.01.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 coście się tak mojego ślubu przyczepili? Ja nie mam zamiaru mojego chłopa z domu wycyckać, sorry ale to nie w moim stylu, i przykro mi gdy ktoś mi takie rzeczy insynuuje... Co do rozwodu - unieważnienia malżeństwa, to jedna z przesłanek jest to, że ktoś zdradzał współmałżonka, i okłamywał w wiążących sprawach. Myślę, że wystarczy, prawda? Ale spoko Trini, nikt tu niczego nie insynuuje Po cywilnym mąż jest chroniony pod wzgledem prawnym dla mnie równa się to stwierdzeniu, że wycyckam chłopa i z torbami go puszczę Skończmy ten temat oki? Zapewniam tylko, że nic takiego nie nastąpi, bo mam jakieś ludzkie odruchy, jak choćby uczucia którymi darzę w.w. mojego przyszłego meża, którego powinno się chronic prawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 RANKING DZIECIOWY Trini -- córka Paulina - 5 lat Monka -- córka ..... - 8 lat Maluszek -- córka ..... - 12 lat Kze -- córeczka Madzia - 4 miesiace i 1 tydzień Joanna i Janusz -- córki Gabrysia 11,5; Dominika- 7; Zuzia- prawie 2 zaba_gonia -- synowie - Kuba 15 lat, Kamil 13 lat Dopisz i moje dziecię - córa 1 rok, 5 miesięcy, 15 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 a imię jakieś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.01.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 coście się tak mojego ślubu przyczepili? Ja nie mam zamiaru mojego chłopa z domu wycyckać, sorry ale to nie w moim stylu, i przykro mi gdy ktoś mi takie rzeczy insynuuje... Co do rozwodu - unieważnienia malżeństwa, to jedna z przesłanek jest to, że ktoś zdradzał współmałżonka, i okłamywał w wiążących sprawach. Myślę, że wystarczy, prawda? Ale spoko Trini, nikt tu niczego nie insynuuje Pewnie, że spoko. Nie słyszałem (wiedziałem), że są takie przesłanki. I to że zdrada może być podstawą unieważnienia związku też nie wiedziałem. Wydaje mi się, że warto wiedzieć. Nigdy za mało wiedzy z zakresu prawa. Nie chcę (chciałem) "grzebać" w Twoim zyciu tylko byłem ciekaw co mówi prawo. Sorry jesli wywołałem niemiłe wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 coście się tak mojego ślubu przyczepili? Ja nie mam zamiaru mojego chłopa z domu wycyckać, sorry ale to nie w moim stylu, i przykro mi gdy ktoś mi takie rzeczy insynuuje... Co do rozwodu - unieważnienia malżeństwa, to jedna z przesłanek jest to, że ktoś zdradzał współmałżonka, i okłamywał w wiążących sprawach. Myślę, że wystarczy, prawda? Ale spoko Trini, nikt tu niczego nie insynuuje Po cywilnym mąż jest chroniony pod wzgledem prawnym dla mnie równa się to stwierdzeniu, że wycyckam chłopa i z torbami go puszczę Skończmy ten temat oki? Zapewniam tylko, że nic takiego nie nastąpi, bo mam jakieś ludzkie odruchy, jak choćby uczucia którymi darzę w.w. mojego przyszłego meża, którego powinno się chronic prawnie są jeszcze kwestie dziedziczenia i podatku spadkowego. Troche więcej zapłacą. Teraz albo miej ziemię na 2 nazwiska, albo potem płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 możesz dopisać moje dzieciaki Ania lat 13.5, Michał lat 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 coście się tak mojego ślubu przyczepili? Ja nie mam zamiaru mojego chłopa z domu wycyckać, sorry ale to nie w moim stylu, i przykro mi gdy ktoś mi takie rzeczy insynuuje... Co do rozwodu - unieważnienia malżeństwa, to jedna z przesłanek jest to, że ktoś zdradzał współmałżonka, i okłamywał w wiążących sprawach. Myślę, że wystarczy, prawda? Ale spoko Trini, nikt tu niczego nie insynuuje Po cywilnym mąż jest chroniony pod wzgledem prawnym dla mnie równa się to stwierdzeniu, że wycyckam chłopa i z torbami go puszczę Skończmy ten temat oki? Zapewniam tylko, że nic takiego nie nastąpi, bo mam jakieś ludzkie odruchy, jak choćby uczucia którymi darzę w.w. mojego przyszłego meża, którego powinno się chronic prawnie No pewno, że kończmy, ale tylko napiszę jedno - jestem tu trochę dłużej od Ciebie, choć nie tak długo jak reszta i wierz mi - tak jak na całym forum trafiają się kfffiatki i inne charakterki, tak tu są WYŁĄCZNIE sami wspaniali ludzie, tu znajdziesz pocieszenie gdy trzeba, pochwałę - jak zasłużysz, zganią Cię - jak nabroisz, ale nigdy nie zrobią przykrości, nawet nieświadomie, a świadomie to już w ogóle odpada ... i między innymi dlatego ja siędzę tu, śledząc resztę forum i SławkowiD pozostawiając mniej lub bardziej produktywne dyskusje z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 a imię jakieś ma? Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 RANKING DZIECIOWYTrini -- córka Paulina - 5 latMonka -- córka ..... - 8 latMaluszek -- córka ..... - 12 latKze -- córeczka Madzia - 4 miesiace i 1 tydzieńJoanna i Janusz -- córki Gabrysia 11,5; Dominika- 7; Zuzia- prawie 2zaba_gonia -- synowie - Kuba 15 lat, Kamil 13 latSławekD-żonka -- Dorotka córa 1 rok, 5 miesięcy, 15 dni Majka -- córa Ania lat 13.5, syn Michał lat 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No pewno, że kończmy, ale tylko napiszę jedno - jestem tu trochę dłużej od Ciebie, choć nie tak długo jak reszta i wierz mi - tak jak na całym forum trafiają się kfffiatki i inne charakterki, tak tu są WYŁĄCZNIE sami wspaniali ludzie, tu znajdziesz pocieszenie gdy trzeba, pochwałę - jak zasłużysz, zganią Cię - jak nabroisz, ale nigdy nie zrobią przykrości, nawet nieświadomie, a świadomie to już w ogóle odpada ... i między innymi dlatego ja siędzę tu, śledząc resztę forum i SławkowiD pozostawiając mniej lub bardziej produktywne dyskusje z innymi Tak też przypuszczałam, bo po 2 tygodniowym sledzeniu forum jakos tu mi najbardziej przypadło do gustu Już mi przeszło, tylko po prostu ludzie uważają innych za hmm.. no nie wiem jakieś potwory. Widzę, że tak nie uważacie, teraz juz widzę, i przepraszam, że sie uniosłam WSZYSTKICH przepraszam. Mój Ł mówi, że nie chce brać ślubu przed jakąś babą w kolczatce na szyi i dlatego poczekamy na wyrok sądu Watykańskiego. A takiej miłosci jak nasza, życzę naprawdę każdemu - ja teraz wiem co to znaczy jak chłopa kobitkę na rękach nosi. Po prostu to jest właśnie sens życia - to jest to o czym każdy marzy, a nie wielu to ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Dobrze, lecę, mam nadzieję, że dolecę, tzn że mój akumulator ma się wystarczająco dobrze Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.01.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 to robimy RANKING DZIECIOWY Trini ( córka Paulina) - 5 lat Monka(córka ..... ) - 8 lat Maluszek (córka ..... ) 12 lat Kze (córeczka Madzia ) 4 miesiace i 1 tydzień dopisywac swoje dzieciaki verunia (corka Ola)- 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 to robimy RANKING DZIECIOWY Trini ( córka Paulina) - 5 lat Monka(córka ..... ) - 8 lat Maluszek (córka ..... ) 12 lat Kze (córeczka Madzia ) 4 miesiace i 1 tydzień dopisywac swoje dzieciaki hmm...Adam 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No pewno, że kończmy, ale tylko napiszę jedno - jestem tu trochę dłużej od Ciebie, choć nie tak długo jak reszta i wierz mi - tak jak na całym forum trafiają się kfffiatki i inne charakterki, tak tu są WYŁĄCZNIE sami wspaniali ludzie, tu znajdziesz pocieszenie gdy trzeba, pochwałę - jak zasłużysz, zganią Cię - jak nabroisz, ale nigdy nie zrobią przykrości, nawet nieświadomie, a świadomie to już w ogóle odpada ... i między innymi dlatego ja siędzę tu, śledząc resztę forum i SławkowiD pozostawiając mniej lub bardziej produktywne dyskusje z innymi Tak też przypuszczałam, bo po 2 tygodniowym sledzeniu forum jakos tu mi najbardziej przypadło do gustu Już mi przeszło, tylko po prostu ludzie uważają innych za hmm.. no nie wiem jakieś potwory. Widzę, że tak nie uważacie, teraz juz widzę, i przepraszam, że sie uniosłam WSZYSTKICH przepraszam. Mój Ł mówi, że nie chce brać ślubu przed jakąś babą w kolczatce na szyi i dlatego poczekamy na wyrok sądu Watykańskiego. A takiej miłosci jak nasza, życzę naprawdę każdemu - ja teraz wiem co to znaczy jak chłopa kobitkę na rękach nosi. Po prostu to jest właśnie sens życia - to jest to o czym każdy marzy, a nie wielu to ma... dokladnie.Zgadzam sie Trini z Toba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No pewno, że kończmy, ale tylko napiszę jedno - jestem tu trochę dłużej od Ciebie, choć nie tak długo jak reszta i wierz mi - tak jak na całym forum trafiają się kfffiatki i inne charakterki, tak tu są WYŁĄCZNIE sami wspaniali ludzie, tu znajdziesz pocieszenie gdy trzeba, pochwałę - jak zasłużysz, zganią Cię - jak nabroisz, ale nigdy nie zrobią przykrości, nawet nieświadomie, a świadomie to już w ogóle odpada ... i między innymi dlatego ja siędzę tu, śledząc resztę forum i SławkowiD pozostawiając mniej lub bardziej produktywne dyskusje z innymi Tak też przypuszczałam, bo po 2 tygodniowym sledzeniu forum jakos tu mi najbardziej przypadło do gustu Już mi przeszło, tylko po prostu ludzie uważają innych za hmm.. no nie wiem jakieś potwory. Widzę, że tak nie uważacie, teraz juz widzę, i przepraszam, że sie uniosłam WSZYSTKICH przepraszam. Mój Ł mówi, że nie chce brać ślubu przed jakąś babą w kolczatce na szyi i dlatego poczekamy na wyrok sądu Watykańskiego. A takiej miłosci jak nasza, życzę naprawdę każdemu - ja teraz wiem co to znaczy jak chłopa kobitkę na rękach nosi. Po prostu to jest właśnie sens życia - to jest to o czym każdy marzy, a nie wielu to ma... dokladnie.Zgadzam sie Trini z Toba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Mój Ł mówi, że nie chce brać ślubu przed jakąś babą w kolczatce na szyi i dlatego poczekamy na wyrok sądu Watykańskiego. A takiej miłosci jak nasza, życzę naprawdę każdemu - ja teraz wiem co to znaczy jak chłopa kobitkę na rękach nosi. Po prostu to jest właśnie sens życia - to jest to o czym każdy marzy, a nie wielu to ma... przypomnialo mi się jak my bralismy slub. Była chwila, że pozwolili sam ślub kościelny, więc w styczniu /za 4 dni mamy 15stolecie / mielismy nasze święto. Poczymże przepisy się zmieniły i dostalismy upomnienie, że tak nie wolno. Do US pojechalismy /w czerwcu/ w dzinsach zabierając jako świadków 2 teściowe. Pani w łańcuchu była zbulwersowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Rankingum recordum 1. kze - 118 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 85 4. maksiu - 77 5. Joanna i Janusz - 73 6. fizyk - 71 7. SławekD-żonka - 62 8. Majka - 60 9. Sonika - 49 10. Jajcek Teska - 45 12. badi - 38 13. Moniś - 36 14. facio - 35 15. Aga J.G - 29 16. monka - 27 17. Jezier - 25 18. markus_gdynia - 24 19. Olkalybowa - 23 20. andrzejka - 18 21. inż. Mamoń - 16 22. Agniesia - 14 23. joola, Funia - 13 24. verunia - 11 25. Jane - 10 26. Wojty, kasia64 - 9 28. Trini - 8 29. Januszz - 6 30. ania, lafcadio,- 5 32. Ewuś, Paty, kolia, - 4 35. damiangajda, Jacek69, Daria, - 3 38. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia, - 2 41. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 RANKING DZIECIOWYTrini -- córka Paulina - 5 latMonka -- córka ..... - 8 latMaluszek -- córka ..... - 12 latKze -- córeczka Madzia - 4 miesiace i 1 tydzieńJoanna i Janusz -- córki Gabrysia 11,5; Dominika- 7; Zuzia- prawie 2zaba_gonia -- synowie - Kuba 15 lat, Kamil 13 latSławekD-żonka -- Dorotka córa 1 rok, 5 miesięcy, 15 dniMajka -- córa Ania lat - 13.5, synek Michał lat - 10 Verunia -- córka Ola - 15 latTeska -- synek Adam - 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Mój Ł mówi, że nie chce brać ślubu przed jakąś babą w kolczatce na szyi i dlatego poczekamy na wyrok sądu Watykańskiego. A takiej miłosci jak nasza, życzę naprawdę każdemu - ja teraz wiem co to znaczy jak chłopa kobitkę na rękach nosi. Po prostu to jest właśnie sens życia - to jest to o czym każdy marzy, a nie wielu to ma... przypomnialo mi się jak my bralismy slub. Była chwila, że pozwolili sam ślub kościelny, więc w styczniu /za 4 dni mamy 15stolecie / mielismy nasze święto. Poczymże przepisy się zmieniły i dostalismy upomnienie, że tak nie wolno. Do US pojechalismy /w czerwcu/ w dzinsach zabierając jako świadków 2 teściowe. Pani w łańcuchu była zbulwersowana coś pieknego serio!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Teska gratulacje!! I dzięki za tamto na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts