kze 24.01.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Od niedzieli nie odpalilem. Sprobuje jak sie zrobi cieplej. Nawet taksowki nie ma jak wezwac. Wczoraj w nocy wracalem taxi i rachuneczek wyszedl 300 zl. 300 zl??? To gdzie Ty mieszkasz?? I ile km jechałeś? To z Wawy do Grodziska taxi kosztuje ok.150pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Od niedzieli nie odpalilem. Sprobuje jak sie zrobi cieplej. Nawet taksowki nie ma jak wezwac. Wczoraj w nocy wracalem taxi i rachuneczek wyszedl 300 zl. 300 zl??? To gdzie Ty mieszkasz?? I ile km jechałeś? To z Wawy do Grodziska taxi kosztuje ok.150pln... Jak to gdzie ? - w Korzeniówce blisko Prezesa w bardzo urokliwym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 4000 Okrąglaczek, zapraszam, częstujcie się Gratulacje!! Poczęstuje się kolejeczka.. Dziękuję Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 O polnocy nie mam innego sposobu na dotarcie do domu. Ostatni autobus o 22 jest. A ponad 30 km w taryfie 4 daje bardzo duzy rachuneczek. Jeszcze jak sie jedzie z droga korporacja - 4,8 zl za 1 km. 4,80???? Co to za stawka... O qwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Przebrnąć przez te wszystki wątki było prawdziwym koszmarem ale udało sie. serio przeczytałes te tysiąc-ileś-tam-stron To medal ci się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Przebrnąć przez te wszystki wątki było prawdziwym koszmarem ale udało sie. serio przeczytałes te tysiąc-ileś-tam-stron To medal ci się należy Nie możliwe by przez to wszystko przebrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.01.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Od niedzieli nie odpalilem. Sprobuje jak sie zrobi cieplej. Nawet taksowki nie ma jak wezwac. Wczoraj w nocy wracalem taxi i rachuneczek wyszedl 300 zl. 300 zl??? To gdzie Ty mieszkasz?? I ile km jechałeś? To z Wawy do Grodziska taxi kosztuje ok.150pln... O polnocy nie mam innego sposobu na dotarcie do domu. Ostatni autobus o 22 jest. A ponad 30 km w taryfie 4 daje bardzo duzy rachuneczek. Jeszcze jak sie jedzie z droga korporacja - 4,8 zl za 1 km. 4,80???? Co to za stawka... O qwa... 1,6 zl noralna stawka +50% za jazde w nocy +100% za jazde poza miasto. A wyszloby pewnie troszke mniej gdyby nie to ze kilka osob jeszcze jechalo. No i 20 zeta za to ze to bus a nie zwykla taksowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Przebrnąć przez te wszystki wątki było prawdziwym koszmarem ale udało sie. serio przeczytałes te tysiąc-ileś-tam-stron To medal ci się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.01.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Przebrnąć przez te wszystki wątki było prawdziwym koszmarem ale udało sie. Silny jestes, nadajesz sie na rekordowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Przebrnąć przez te wszystki wątki było prawdziwym koszmarem ale udało sie. serio przeczytałes te tysiąc-ileś-tam-stron To medal ci się należy Popieram MEDAL dla Witos'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Przebrnąć przez te wszystki wątki było prawdziwym koszmarem ale udało sie. serio przeczytałes te tysiąc-ileś-tam-stron To medal ci się należy Popieram MEDAL dla Witos'a Chwila chwila, a skąd mamy pewność, że Witos faktycznie dokonał tego wiekopomnego czynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Znowu mi jakieś błędy wyskakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 trzeba jakies kontrolne pytanie zadać witosowi mnie też wyskakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Mam kawał na czasie: Dzwoni Sasza z Leningradu do Fiodora na Syberię:- Ty, stary słyszałem, że u Was tęga zima - mówi Sasza.- Jaka tam tęga. Raptem -25*C - odpowiada Fiodor.- Tak? A ja słyszałem w telewizji, że -60*C - rzecze Sasza.- A, chyba, że na dworze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 trzeba jakies kontrolne pytanie zadać witosowi mnie też wyskakują To może Prezes się za to zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Mam kawał na czasie: Dzwoni Sasza z Leningradu do Fiodora na Syberię: - Ty, stary słyszałem, że u Was tęga zima - mówi Sasza. - Jaka tam tęga. Raptem -25*C - odpowiada Fiodor. - Tak? A ja słyszałem w telewizji, że -60*C - rzecze Sasza. - A, chyba, że na dworze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Dobra, mężuś wrócił z mini delegacyjki, więc jedziemy do domku Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Dobra, mężuś wrócił z mini delegacyjki, więc jedziemy do domku Przyjemności Udanego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Przebrnąć przez te wszystki wątki było prawdziwym koszmarem ale udało sie. serio przeczytałes te tysiąc-ileś-tam-stron To medal ci się należy Popieram MEDAL dla Witos'a Chwila chwila, a skąd mamy pewność, że Witos faktycznie dokonał tego wiekopomnego czynu? Rozumiem, że Prezes zada kilka kontrolnych pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wszyscy poszli sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts