maksiu 25.01.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a u mnie -22 i do tego spora wilgotność w powietrzu. witajcie. Znowu postarzałam się o rok Majeczko.. wszystkiego najlepszego, pozatym nie postarzalas sie, a dojrzałas o rok pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a u mnie -22 i do tego spora wilgotność w powietrzu. witajcie. Znowu postarzałam się o rok Majeczko.. wszystkiego najlepszego, pozatym nie postarzalas sie, a dojrzałas o rok pozdrawiam m. Jak to ładnie Maksiu powiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.01.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 nie nabijać się Jestem już okropnie stara Czy Was też dołują urodziny? Nooooooo.... Majeczko, na szczęście wszyscy sie starzejemy.... Ile Masz lat staruszko? Aha, DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.01.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a u mnie -22 i do tego spora wilgotność w powietrzu. witajcie. Znowu postarzałam się o rok 100 lat,100 lat... Melduję się! Wesoło nie jest... Woda dalej zamarznieta, a na dodatek pękł nam filtr wody w garażu...zrobiło się lodowisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 to fajnie macie. A mnie się za każdym razem przypomina, że czas upływa a ja niczego w zyciu nie dokonałam Majka nie bądź taka krytyczna dla siebie nie każdemu dane jest dokonanie wielkich rzeczy...czasem wysarczy po prostu dobrze przeżyć życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.01.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 nie nabijać się Jestem już okropnie stara Czy Was też dołują urodziny? mnie nie dołują, jeśli jest dużo prezentów i wielki tort.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 nie nabijać się Jestem już okropnie stara Czy Was też dołują urodziny? Nooooooo.... Majeczko, na szczęście wszyscy sie starzejemy.... Ile Masz lat staruszko? Aha, DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM! Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Melduję się! Wesoło nie jest... Woda dalej zamarznieta, a na dodatek pękł nam filtr wody w garażu...zrobiło się lodowisko... Witaj Qrcze, bić głową w ścianę, czy wyć z rozpaczy Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.01.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 to fajnie macie. A mnie się za każdym razem przypomina, że czas upływa a ja niczego w zyciu nie dokonałam Jak to nie dokonałaś? Usidliłaś Tomka...wybudowałaś dom....masz cudowne dzieciaki, o reszcoie rodziny nie wspomnę....to mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 zaraz wpadnie Trini i wymyśli następny ranking.....WIEKU FORUMOWICZEK łojezu.... coś czuję, że byłabym w czołówce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 CZeść. czy słyszeliście że ma być -40 w przyszłym tygodniu? noooo i co gorsza - zaczynam w to wierzyć -40?????????????????????????????????????? moze od razu zamknac sie w lodowce trzeba? W lodówce jest cieplej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Melduję się! Wesoło nie jest... Woda dalej zamarznieta, a na dodatek pękł nam filtr wody w garażu...zrobiło się lodowisko... Witaj Qrcze, bić głową w ścianę, czy wyć z rozpaczy Współczuję A wiesz ja pisze jak AgnesK na dzienniku....jest FAJNIE nic nie zamierzam bić... Filtr się wymieni, rury kiedyś rozmarzną...i będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 W lodówce jest cieplej.. u mnie dzis można powiedzieć odwilż......- 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Ale jesteście fajni już mi troche lepiej. Dobiła mnie życzeniami z rana teściowa może mielibyście ochotę na coś slodkiego? http://www.kulinaria.pl/foto/smism_2_31.jpg http://www.kulinaria.pl/foto/do_102.jpg Aga, strasznie mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 to fajnie macie. A mnie się za każdym razem przypomina, że czas upływa a ja niczego w zyciu nie dokonałam Jak to nie dokonałaś? Usidliłaś Tomka...wybudowałaś dom....masz cudowne dzieciaki, o reszcoie rodziny nie wspomnę....to mało? O tu masz świętą rację, to sa dokonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 zaraz wpadnie Trini i wymyśli następny ranking.....WIEKU FORUMOWICZEK łojezu.... coś czuję, że byłabym w czołówce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Melduję się! Wesoło nie jest... Woda dalej zamarznieta, a na dodatek pękł nam filtr wody w garażu...zrobiło się lodowisko... Witaj Qrcze, bić głową w ścianę, czy wyć z rozpaczy Współczuję A wiesz ja pisze jak AgnesK na dzienniku....jest FAJNIE nic nie zamierzam bić... Filtr się wymieni, rury kiedyś rozmarzną...i będzie dobrze! Teraz to juz nic, tylko czekać do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.01.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a u mnie -22 i do tego spora wilgotność w powietrzu. witajcie. Znowu postarzałam się o rok Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.. http://www.kwiatydlaciebie.pl/photo/14122005_koszyczek_czerwonych_roz_new.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Melduję się! Wesoło nie jest... Woda dalej zamarznieta, a na dodatek pękł nam filtr wody w garażu...zrobiło się lodowisko... Witaj Qrcze, bić głową w ścianę, czy wyć z rozpaczy Współczuję A wiesz ja pisze jak AgnesK na dzienniku....jest FAJNIE nic nie zamierzam bić... Filtr się wymieni, rury kiedyś rozmarzną...i będzie dobrze! podziwiam...ja bym się jednak trochę podłamała ale ja taka pesymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.01.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 kolejne dokonanie. Zamknęłam stronkę Kasia gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts