SławekD-żonka 25.01.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Sama zostałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 To może wywabię jakiegoś czajniczka z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Chyba dużo nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Znowu muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.01.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 gdzie tak pędzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Cześć Majka - lecę do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Sposób na inne umiejscowienie mikrofalówki http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/266/4/266439.jpg Ciekawe, nie powiem, myślałam o czymś podobnym niezły pomysł ale ja chyba skorzystam z rozwiązania mojej mamy. W zabudowie, w słupku nad piekarnikiem jest wnęka, która ma drzwiczki podnoszone do góry. Jedyna wada tego to żeby dostać się do mikrofalówki musisz otworzyć szafkę ale ogólnie jest ok. Jak jest zamknięte to nie widać mikrofalówki i kuchnia tworzy jedną całość. Podobny patent jest wykorzystany na blacie gdzie w szafce tak samo zamykanej uryty jest toster i elekr. maszynka do mięsa z szatkownicą do warzyw. Czyli bałaganik schowany a jak jest potrzeba to tylko otwiera się szafkę uff ale się napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Majka - jak tam głowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Sama zostałam? podczytuję bo czasu mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.01.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 to nie przystoi pracować w urodzinki...zostaw to i idź na kawkę i ciacho Ty już wiesz gdzie... narazie Majorka poszła, a kawiarenke zamknęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.01.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Majka - jak tam głowa? boli, ale mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 niezły pomysł ale ja chyba skorzystam z rozwiązania mojej mamy. W zabudowie, w słupku nad piekarnikiem jest wnęka, która ma drzwiczki podnoszone do góry. Jedyna wada tego to żeby dostać się do mikrofalówki musisz otworzyć szafkę ale ogólnie jest ok. Jak jest zamknięte to nie widać mikrofalówki i kuchnia tworzy jedną całość. Podobny patent jest wykorzystany na blacie gdzie w szafce tak samo zamykanej uryty jest toster i elekr. maszynka do mięsa z szatkownicą do warzyw. Czyli bałaganik schowany a jak jest potrzeba to tylko otwiera się szafkę uff ale się napisałam Moja mama ma w szafce - tylko bez frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.01.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 to już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Majka - jak tam głowa? boli, ale mniej To dobrze, choć mogłaby już przestać. Coś ostatnio nas głowy bolą na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 niezły pomysł ale ja chyba skorzystam z rozwiązania mojej mamy. W zabudowie, w słupku nad piekarnikiem jest wnęka, która ma drzwiczki podnoszone do góry. Jedyna wada tego to żeby dostać się do mikrofalówki musisz otworzyć szafkę ale ogólnie jest ok. Jak jest zamknięte to nie widać mikrofalówki i kuchnia tworzy jedną całość. Podobny patent jest wykorzystany na blacie gdzie w szafce tak samo zamykanej uryty jest toster i elekr. maszynka do mięsa z szatkownicą do warzyw. Czyli bałaganik schowany a jak jest potrzeba to tylko otwiera się szafkę uff ale się napisałam Moja mama ma w szafce - tylko bez frontu ten front jest ok. bo mikrofalówka jest starej daty i przynajmniej jej nie widać Kasia gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.01.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 mam wybitne zdolności do zamykania stron Kasia, jak zwykle gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 mam wybitne zdolności do zamykania stron Kasia, jak zwykle gratulacje Hihihi, no tak jeszcze nie było, by historia się powtórzyła ze strony na stronę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts