Kasiorek 25.01.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ależ tu szybko posty lecą prawie jak na czacie Wchodzicie tam kiedyś.Pamiętam te czasy jak tłumy tam siedziały,wieczorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.01.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Aga, dzięki za ekspresowe odpowiedzi na priv'a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.01.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Oczywiście! Kasiorku Miło Cię poznać. Oglądałam Twoje mieszkanie, jak jeszcze o budowie nie myślałam, chyba ze cos pomyliłam.... A całkiem możliwe bo już tu dwa lata mieszkam (o rety jak zleciało) I dodam jeszcze, ze jestem pod wrażeniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam cześć Aga, mam pytanko. Czy Twoje okna tarasowe mają poprzeczke? I czy to jest konieczne? Mam jedno okno tarasowe bez poprzeczki o wymiarach 220x150. Poprzeczka jest wskazana, ale mojemu mężowi się nie podobała i zamówił bez poprzeczki ( niby powiedzieli że to okno jest bez gwarancji ale mamy gwarancję na wszyatkie okna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.01.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ależ tu szybko posty lecą prawie jak na czacie Wchodzicie tam kiedyś.Pamiętam te czasy jak tłumy tam siedziały,wieczorkami te posty to tylko tutaj tak lecą. gdzie indziej jest normalnie. ciekawe czy zaożyciel tego wątku jeszcze zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.01.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 No to Witos opowiadaj kiedy zaczynasz i jaki domek będziesz budował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.01.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Mieszkanko powolutku nabiera wyglądu,ale z czasem u mnie krucho.Np tapety do sypialni leżą już od września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Aga, dzięki za ekspresowe odpowiedzi na priv'a . Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.01.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam cześć Aga, mam pytanko. Czy Twoje okna tarasowe mają poprzeczke? I czy to jest konieczne? Mam jedno okno tarasowe bez poprzeczki o wymiarach 220x150. Poprzeczka jest wskazana, ale mojemu mężowi się nie podobała i zamówił bez poprzeczki ( niby powiedzieli że to okno jest bez gwarancji ale mamy gwarancję na wszyatkie okna ) Mi tez nie podobają sie z poprzeczką, ale powiedziano mi, że nie dadzą mi gwarancji na te okna...no i sie łamię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.01.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a ja wróciłam z uczelni - 3 zaliczenia do przodu, z jednego chce mnie babsko uwalić jutro kolejne 2... nie dasz się chyba babsku? Jak My będziemy kciuki trzymac to babsko nie ma żadnych szans nie dam, nie dam... baba chce mnie uwalić, ale chyba mina jej zrzedła jak ją w dziekanacie za to zje...i Zalezy im na każdym studencie bo kasę się w szkołę pcha w końcu i to nie małą A ona pierwszy rok to jeszcze opierdziel zbierze nieziemski jak dziekan z choroby wróci już ja sie o to postaram Zwłaszcza, że mimo opuszczania zajęć umiem wiecej niż reszta w mojej grupie - no i mam zwolnienia lekarskie, których ona nie chciała uznać - bedzie jazda Majka nie 3 minus, tylko 3 egzaminy zdane dziewczynki i reszta trzymajcie kciuki bo baba mnie chce psychicznie wykończyć, a ja sie próbuje nie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.01.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 No to Witos opowiadaj kiedy zaczynasz i jaki domek będziesz budował. Zaczynam chyba w przyszłym roku do stanu "0" Dom energooszczędny. Jeszcze pracuje nad projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.01.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Mieszkanko powolutku nabiera wyglądu,ale z czasem u mnie krucho.Np tapety do sypialni leżą już od września Kasiorek, cześć Słońce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.01.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Mieszkanko powolutku nabiera wyglądu,ale z czasem u mnie krucho.Np tapety do sypialni leżą już od września Kasiorek, cześć Słońce :) Witaj Trini ,jak tam artykuły piszą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Trini będziemy trzymać i nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Czy można do szacownego grona się przyłączyć ? Witam cieplutko Witam!! To ja inżynier Mamoń czyli ten który nie wiedział kto to jest Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 piszą piszą - ale prace na sesje... na jutro nic nie muszę, mam kolokwium z hiszpańskiego i telwizji to moze jakos przejdzie ulgowo Wczoraj napisałam 6 dzisiaj na kolanie w szkole 1 zaliczony Wena mnie opuszcza, a tu jeszcze ze 4 do napisania, chyba ze znowu mi dziekan cofnie, a on zachorzał i nie wiem co dalej... artykuły o których gadałysmy muszą troche poczekać tacę popełniłam i wiesz co... Ten lakier dwuskladnikowy jest rewelacyjny a z tym jednoskładnikowym coś mi nie wychodzi moze dlatego, że dawałam dwa rózne rodzaje farb? nie wiem sama, poradź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 No to Witos opowiadaj kiedy zaczynasz i jaki domek będziesz budował. Zaczynam chyba w przyszłym roku do stanu "0" Dom energooszczędny. Jeszcze pracuje nad projektem. Dopiero w przyszłym?? Masz duuuużo czasu na przemyślenie wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.01.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Trini będziemy trzymać i nie daj się no jeśli pójdzie dobrze... to 6 II bedę pisać egzamin hehehe... ale mam wrazenie, że baba bedzie mnie piłować, muszę sie przyłozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.01.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 czesc rekordzistom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Czy można do szacownego grona się przyłączyć ? Witam cieplutko Witam!! To ja inżynier Mamoń czyli ten który nie wiedział kto to jest Kasiorek Jak mogłeś inżynierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts