Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Witam :)

cześć

Aga, mam pytanko. Czy Twoje okna tarasowe mają poprzeczke? I czy to jest konieczne?

Mam jedno okno tarasowe bez poprzeczki o wymiarach 220x150.

Poprzeczka jest wskazana, ale mojemu mężowi się nie podobała i zamówił bez poprzeczki ( niby powiedzieli że to okno jest bez gwarancji ale mamy gwarancję na wszyatkie okna )

Witam :)

cześć

Aga, mam pytanko. Czy Twoje okna tarasowe mają poprzeczke? I czy to jest konieczne?

Mam jedno okno tarasowe bez poprzeczki o wymiarach 220x150.

Poprzeczka jest wskazana, ale mojemu mężowi się nie podobała i zamówił bez poprzeczki ( niby powiedzieli że to okno jest bez gwarancji ale mamy gwarancję na wszyatkie okna )

Mi tez nie podobają sie z poprzeczką, ale powiedziano mi, że nie dadzą mi gwarancji na te okna...no i sie łamię...

a ja wróciłam z uczelni - 3 zaliczenia do przodu, z jednego chce mnie babsko uwalić :evil:

jutro kolejne 2... :o :roll:

nie dasz się chyba babsku?

Jak My będziemy kciuki trzymac to babsko nie ma żadnych szans 8)

nie dam, nie dam...

baba chce mnie uwalić, ale chyba mina jej zrzedła jak ją w dziekanacie za to zje...i :evil:

Zalezy im na każdym studencie bo kasę się w szkołę pcha w końcu i to nie małą

A ona pierwszy rok to jeszcze opierdziel zbierze nieziemski jak dziekan z choroby wróci :lol:

już ja sie o to postaram :lol:

Zwłaszcza, że mimo opuszczania zajęć umiem wiecej niż reszta w mojej grupie - no i mam zwolnienia lekarskie, których ona nie chciała uznać - bedzie jazda :x

Majka nie 3 minus, tylko 3 egzaminy zdane :lol:

dziewczynki i reszta trzymajcie kciuki bo baba mnie chce psychicznie wykończyć, a ja sie próbuje nie dać :p

piszą piszą - ale prace na sesje...

na jutro nic nie muszę, mam kolokwium z hiszpańskiego i telwizji to moze jakos przejdzie ulgowo ;)

Wczoraj napisałam 6 dzisiaj na kolanie w szkole 1 :p zaliczony :lol:

Wena mnie opuszcza, a tu jeszcze ze 4 do napisania, chyba ze znowu mi dziekan cofnie, a on zachorzał i nie wiem co dalej... :x

artykuły o których gadałysmy muszą troche poczekać ;)

tacę popełniłam :D

i wiesz co...

Ten lakier dwuskladnikowy jest rewelacyjny a z tym jednoskładnikowym coś mi nie wychodzi :(

moze dlatego, że dawałam dwa rózne rodzaje farb?

nie wiem sama, poradź...

:oops: