Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

a ja wróciłam z uczelni - 3 zaliczenia do przodu, z jednego chce mnie babsko uwalić :evil:

jutro kolejne 2... :o :roll:

nie dasz się chyba babsku?

Jak My będziemy kciuki trzymac to babsko nie ma żadnych szans 8)

nie dam, nie dam...

baba chce mnie uwalić, ale chyba mina jej zrzedła jak ją w dziekanacie za to zje...i :evil:

Zalezy im na każdym studencie bo kasę się w szkołę pcha w końcu i to nie małą

A ona pierwszy rok to jeszcze opierdziel zbierze nieziemski jak dziekan z choroby wróci :lol:

już ja sie o to postaram :lol:

Zwłaszcza, że mimo opuszczania zajęć umiem wiecej niż reszta w mojej grupie - no i mam zwolnienia lekarskie, których ona nie chciała uznać - bedzie jazda :x

Majka nie 3 minus, tylko 3 egzaminy zdane :lol:

dziewczynki i reszta trzymajcie kciuki bo baba mnie chce psychicznie wykończyć, a ja sie próbuje nie dać :p

Trzymam łapki :lol:

No to Witos opowiadaj kiedy zaczynasz i jaki domek będziesz budował.

Zaczynam chyba w przyszłym roku do stanu "0" Dom energooszczędny. Jeszcze pracuje nad projektem.

Dopiero w przyszłym??

Masz duuuużo czasu na przemyślenie wszystkiego.

Zagadza sie. Nie ma pośpiechu z budową jak dobrze pójdzie to budujemy w piątkę pięć domów więc liczymy na rabaty inwestycyjne i takie tam drobiazgi.

W tym roku zrobie badanie gruntu, skończe projekt i załatwie wszystkie pozwolenia.

Witam :)

cześć

Aga, mam pytanko. Czy Twoje okna tarasowe mają poprzeczke? I czy to jest konieczne?

Mam jedno okno tarasowe bez poprzeczki o wymiarach 220x150.

Poprzeczka jest wskazana, ale mojemu mężowi się nie podobała i zamówił bez poprzeczki ( niby powiedzieli że to okno jest bez gwarancji ale mamy gwarancję na wszyatkie okna )

Mi tez nie podobają sie z poprzeczką, ale powiedziano mi, że nie dadzą mi gwarancji na te okna...no i sie łamię...

Ja też się łamałam ale mąz postawiłmnie przed faktem dokonanym.

On twierdzi że żadne poprzeczki nie będą mu przesłaniac widoków

a ja wróciłam z uczelni - 3 zaliczenia do przodu, z jednego chce mnie babsko uwalić :evil:

jutro kolejne 2... :o :roll:

nie dasz się chyba babsku?

Jak My będziemy kciuki trzymac to babsko nie ma żadnych szans 8)

nie dam, nie dam...

baba chce mnie uwalić, ale chyba mina jej zrzedła jak ją w dziekanacie za to zje...i :evil:

Zalezy im na każdym studencie bo kasę się w szkołę pcha w końcu i to nie małą

A ona pierwszy rok to jeszcze opierdziel zbierze nieziemski jak dziekan z choroby wróci :lol:

już ja sie o to postaram :lol:

Zwłaszcza, że mimo opuszczania zajęć umiem wiecej niż reszta w mojej grupie - no i mam zwolnienia lekarskie, których ona nie chciała uznać - bedzie jazda :x

Majka nie 3 minus, tylko 3 egzaminy zdane :lol:

dziewczynki i reszta trzymajcie kciuki bo baba mnie chce psychicznie wykończyć, a ja sie próbuje nie dać :p

Trzymam łapki :lol:

nie DZIĘKUJĘ :lol:

idę zaraz spać bo padam i coś mnie jeszcze pokręciło :cry:

Czy można do szacownego grona się przyłączyć ? :D

Witam cieplutko

Witam!!

To ja inżynier Mamoń czyli ten który nie wiedział kto to jest Kasiorek :oops: :oops: :oops:

Jak mogłeś inżynierze :wink: :)

Ano - mogłem. I zostałem op$%^$ony przez Maksia :D

Ojoj to się narobiło :D

No to Witos opowiadaj kiedy zaczynasz i jaki domek będziesz budował.

Zaczynam chyba w przyszłym roku do stanu "0" Dom energooszczędny. Jeszcze pracuje nad projektem.

Dobry dom energooszczędny to taki co nie ma żadnej instalacji grzewczej...

No nie do końca. Nie buduje domu pasywnego, tylko taki do ogrzania którego będe potrzebował minimum Więc inwestycje w pieceenergii z zewnatrz. Mam to szczęście ze będę miał przyłącze z elektrociepłowni miejskiej.

Czy można do szacownego grona się przyłączyć ? :D

Witam cieplutko

Witam!!

To ja inżynier Mamoń czyli ten który nie wiedział kto to jest Kasiorek :oops: :oops: :oops:

Witaj inżynierku Mamoń,ja się wcale nie dziwię że nie wiesz kto ja bo znikający punkt jestem,tak czasem z sentymentu wpadam poczytać :D