Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Trini a co Ci konkretnie nie wyszło z jednoskładnikowym

własnie jakoś tak mi zgęstniało, w jednych miejscach zrobiło się grube jakby było duuużo farby w innym np nie ma wcale pęknięć a w innych są ale takie maciupeńkie że jak przez lupę popatrzyć to widać że są...

może pędzel nie taki? za gładki? nie wiem...

Ja w jednoskładnikowym cracka nakładam pędzelkiem ale nierównomiernie a farbę na to nakładam gąbką.Wtedy spękania wychodzą w sam raz i nie ma mowy o zgrubieniach.Pędzlem farbę po cracku nakłada się paskudnie

a no widzisz, tego nie wiedziałam, a gabkę przyciskasz miejsce koło miejsca, tak jakby "pudrujesz" czy jeździsz nia jak pędzlem?

Przepraszam, że Ci głowę zawracam...

ale z tą ramka mam kłopoty, natomiast taca wyszła przepieknie :D

STRESZCZENIE

Poprzedni odcinek rozpoczęła Olkalybowa, dla której był to pierwszy punkt po baaardzo długiej przerwie. Potem było o tym kto miał kolędę i czy było fajnie. Witos wrócił z BUDMY z postanowieniem, że będzie budował. Pojawiła się Kasiorek, którą wszyscy na forum znali oprócz inż. Mamonia, któren za to dostał reprymendę od Maksia. Żabę nurtowało czy okna balkonowe muszą mieć poprzeczkę czy nie. Stronę zakończyła Żaba.

Rankingum recordum

1. kze - 118

2. Whisper - 113

3. kasztanka - 85

4. maksiu - 77

5. Joanna i Janusz - 73

6. fizyk - 71

7. SławekD-żonka - 66

8. Majka - 60

9. Sonika - 49

10. Jajcek - 46

11. Teska - 45

12. badi - 38

13. Moniś - 36

14. facio - 35

15. Aga J.G - 29

16. monka - 27

17. Jezier - 25

18. markus_gdynia, Olkalybowa - 24

20. andrzejka - 18

21. inż. Mamoń - 17

22. Agniesia - 14

23. joola, Funia - 13

24. verunia - 11

25. Jane - 10

26. Wojty, kasia64, Trini - 9

29. Januszz - 6

30. ania, lafcadio - 5

32. Ewuś, Paty, kolia, - 4

35. damiangajda, Jacek69, Daria, - 3

38. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia, - 2

41. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka - po 1

STRESZCZENIE

Poprzedni odcinek rozpoczęła Olkalybowa, dla której był to pierwszy punkt po baaardzo długiej przerwie. Potem było o tym kto miał kolędę i czy było fajnie. Witos wrócił z BUDMY z postanowieniem, że będzie budował. Pojawiła się Kasiorek, którą wszyscy na forum znali oprócz inż. Mamonia, któren za to dostał reprymendę od Maksia. Żabę nurtowało czy okna balkonowe muszą mieć poprzeczkę czy nie. Stronę zakończyła Żaba.

Opowieść w odcinkach :D :D :D