inż. Mamoń 26.01.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 a ja w aptece byłam... mam w domu marudzące 30letnie dziecko Trini - dlaczego sobie takiego starego faceta znalazłaś? Trza Ci było kogoś modszego jak choćby nie przymierzając ja sam się znalazł a Ty chyba juz zajety co?? Zdaje się, że Mychalina na forum nie zaglada za często, oj coś mi sie tak widzi http://forum.erodzice.com/images/smiles/80.gif Hmmmm - Mychalina rzeczywiście nie pisuje, ale obserwuje wszystko dokładnie. Ja nie wiedziałem kto to jest Kasiorek (i dostałem opieprz od Maksia), a ona wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A co sie dzieje?? Dopadł mnie zespół WDF (wykończeniowa depresja finansowa) to pomyśl, że i tak jest juz blizej niż dalej Inni są daleeeeko za Tobą, a powolutku, powolutku wszystko sie wykończy Oglądałeś kiedyś Polyannę? Mądry film, nie tylko dla dzieci ma inny wymiar głębszy sens, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 prawie mi sie udało ! Co Ci się prawie udało? Prawie mi sie udało zrobic dziennik budowy tylko nie mam napisu DZIENNIK BUDOWY a link. Ale pracuje nad tym. W profilu zmień w miejscu .....adres twojego dziennika, a u umieść w nawiasach kwadratowych [] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 no masz kobieto samozaparcie... podziwiam! Agacka - czy mi się wydaje czy Ty i Majka mieszkacie niedaleko siebie? Droginia to mi się kojarzy jak Przeginia czyli też gdzieś tam koło Żbika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 a ja w aptece byłam... mam w domu marudzące 30letnie dziecko Trini - dlaczego sobie takiego starego faceta znalazłaś? Trza Ci było kogoś modszego jak choćby nie przymierzając ja sam się znalazł a Ty chyba juz zajety co?? Zdaje się, że Mychalina na forum nie zaglada za często, oj coś mi sie tak widzi http://forum.erodzice.com/images/smiles/80.gif Hmmmm - Mychalina rzeczywiście nie pisuje, ale obserwuje wszystko dokładnie. Ja nie wiedziałem kto to jest Kasiorek (i dostałem opieprz od Maksia), a ona wiedziała no to POZDRAWIAM SERDECZNIE http://forum.erodzice.com/images/smiles/145.gif http://forum.erodzice.com/images/smiles/151.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A co sie dzieje?? Dopadł mnie zespół WDF (wykończeniowa depresja finansowa) to pomyśl, że i tak jest juz blizej niż dalej Inni są daleeeeko za Tobą, a powolutku, powolutku wszystko sie wykończy Tak, tak się wykończy .... Dzisiaj za chwilę przychodzi do nas schodziarz, będziemy negocjowali tańszy wariant bez podstopnic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 a ja w aptece byłam... mam w domu marudzące 30letnie dziecko Trini - dlaczego sobie takiego starego faceta znalazłaś? Trza Ci było kogoś modszego jak choćby nie przymierzając ja sam się znalazł a Ty chyba juz zajety co?? Zdaje się, że Mychalina na forum nie zaglada za często, oj coś mi sie tak widzi http://forum.erodzice.com/images/smiles/80.gif Hmmmm - Mychalina rzeczywiście nie pisuje, ale obserwuje wszystko dokładnie. Ja nie wiedziałem kto to jest Kasiorek (i dostałem opieprz od Maksia), a ona wiedziała no to POZDRAWIAM SERDECZNIE http://forum.erodzice.com/images/smiles/145.gif http://forum.erodzice.com/images/smiles/151.gif A muszę Ci powiedzieć, że Mychalina czasem na mnie patrzy podejrzliwie jak sobie tak tutaj nawijam zwłaszcza z Żabą, czy ostatnio z Tobą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A co sie dzieje?? Dopadł mnie zespół WDF (wykończeniowa depresja finansowa) to pomyśl, że i tak jest juz blizej niż dalej Inni są daleeeeko za Tobą, a powolutku, powolutku wszystko sie wykończy Tak, tak się wykończy .... Dzisiaj za chwilę przychodzi do nas schodziarz, będziemy negocjowali tańszy wariant bez podstopnic ... dom się wykończy nie WY co Cię nie zabije to Cię wzmocni, nie daj sie Silny i rozsądny chłop jesteś, a przecież nie warto robić wszystkiego na hop siup - może trzeba rozłożyć na jakiś czas, bo w końcu ma służyć na lata co nie? Nie wiem - ja staram się zawsze mysleć optymistycznie, nawet jak nie idzie za dobrze. Pesymizm zabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A co sie dzieje?? Dopadł mnie zespół WDF (wykończeniowa depresja finansowa) to pomyśl, że i tak jest juz blizej niż dalej Inni są daleeeeko za Tobą, a powolutku, powolutku wszystko sie wykończy Tak, tak się wykończy .... Dzisiaj za chwilę przychodzi do nas schodziarz, będziemy negocjowali tańszy wariant bez podstopnic ... To zaciskam kciuki za udane negocjacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Oglądałeś kiedyś Polyannę? Mądry film, nie tylko dla dzieci ma inny wymiar głębszy sens, nieprawdaż? Nie, nie oglądałem. Wogóle nic nie oglądam z wyjątkiem M jak Mucha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 26.01.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 i ja jestem juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A co sie dzieje?? Dopadł mnie zespół WDF (wykończeniowa depresja finansowa) to pomyśl, że i tak jest juz blizej niż dalej Inni są daleeeeko za Tobą, a powolutku, powolutku wszystko sie wykończy Tak, tak się wykończy .... Dzisiaj za chwilę przychodzi do nas schodziarz, będziemy negocjowali tańszy wariant bez podstopnic ... To zaciskam kciuki za udane negocjacje. Dzięki Olka - jak negocjowaliśmy z poprzeednim facetem kilka tygodni temu to się obraził i powiedział, że jak chcemy to możemy sobie mieć schody z gałęzi, ale to na pewno nie on je zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Oglądałeś kiedyś Polyannę? Mądry film, nie tylko dla dzieci ma inny wymiar głębszy sens, nieprawdaż? Nie, nie oglądałem. Wogóle nic nie oglądam z wyjątkiem M jak Mucha ... fajna jest,ale mogłaby trochę schuść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 i ja jestem juz Ale tutaj nowych osób sporo ... Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Oglądałeś kiedyś Polyannę? Mądry film, nie tylko dla dzieci ma inny wymiar głębszy sens, nieprawdaż? Nie, nie oglądałem. Wogóle nic nie oglądam z wyjątkiem M jak Mucha ... fajna jest,ale mogłaby trochę schuść . Ale ja nie oglądam ze względu na Muchę tylko wogóle. Oboje z Mychaliną przepadamy za Kamilem i oboje dostajemy torsji na widok Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Oglądałeś kiedyś Polyannę? Mądry film, nie tylko dla dzieci ma inny wymiar głębszy sens, nieprawdaż? Nie, nie oglądałem. Wogóle nic nie oglądam z wyjątkiem M jak Mucha ... fajna jest,ale mogłaby trochę schuść . Ale ja nie oglądam ze względu na Muchę tylko wogóle. Oboje z Mychaliną przepadamy za Kamilem i oboje dostajemy torsji na widok Małgosi To tak jak ja Tylko Kamil hmm.. mnie jest obojętny Ja tam Stefana uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Osierocona 11-letnia Pollyanna trafia pod opiekę surowej krewnej. Jeszcze sama nie wie jak jej losy sie potoczą. Przed dziewczynką, która wszystkich uczy swojej gry - szukania w każdym wydarzeniu dobrych stron, stoi bardzo trudne wyzwanie . Musi ona przekonać do siebie ciotkę, wieczną pesymistkę. A dziewczynka zawsze ma jakieś pomysły: a to przygarnia bezdomne zwierzęta, innym razem martwi się losem kilkunastoleniego chłopca, również sieroty, czy kruszy nawet twarde serce ponurego pana Pendletona. Wreszcie gdy ciotka staje się jej życzliwa, Pollyanna ulega wypadkowi, grozi jej paraliż nóg. Jednak i w takiej chwili potrafi znaleźć dobre strony. Jej optymizm i dar widzenia dobrych stron... Sami zobaczcie... O Qrczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Oglądałeś kiedyś Polyannę? Mądry film, nie tylko dla dzieci ma inny wymiar głębszy sens, nieprawdaż? Nie, nie oglądałem. Wogóle nic nie oglądam z wyjątkiem M jak Mucha ... fajna jest,ale mogłaby trochę schuść . Ale ja nie oglądam ze względu na Muchę tylko wogóle. Oboje z Mychaliną przepadamy za Kamilem i oboje dostajemy torsji na widok Małgosi To tak jak ja Tylko Kamil hmm.. mnie jest obojętny Ja tam Stefana uwielbiam Stefan jest rzeczywiście świetny, ale on żadnego numeru nie wytnie, a za to Kamilek robi takie hardkory że szkoda słów (wyrazisty jest - świetna postać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Osierocona 11-letnia Pollyanna trafia pod opiekę surowej krewnej. Jeszcze sama nie wie jak jej losy sie potoczą. Przed dziewczynką, która wszystkich uczy swojej gry - szukania w każdym wydarzeniu dobrych stron, stoi bardzo trudne wyzwanie . Musi ona przekonać do siebie ciotkę, wieczną pesymistkę. A dziewczynka zawsze ma jakieś pomysły: a to przygarnia bezdomne zwierzęta, innym razem martwi się losem kilkunastoleniego chłopca, również sieroty, czy kruszy nawet twarde serce ponurego pana Pendletona. Wreszcie gdy ciotka staje się jej życzliwa, Pollyanna ulega wypadkowi, grozi jej paraliż nóg. Jednak i w takiej chwili potrafi znaleźć dobre strony. Jej optymizm i dar widzenia dobrych stron... Sami zobaczcie... O Qrczak łepetyna do góry i zaopatrzyć sie w film nawet dorosłych na kilka dni czaruje, że sie chce żyć - wzruszajacy film uczący życia - nie mam na dvd ale na pewno mozna znaleźć w jakiejs wypozyczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Oglądałeś kiedyś Polyannę? Mądry film, nie tylko dla dzieci ma inny wymiar głębszy sens, nieprawdaż? Nie, nie oglądałem. Wogóle nic nie oglądam z wyjątkiem M jak Mucha ... fajna jest,ale mogłaby trochę schuść . Ale ja nie oglądam ze względu na Muchę tylko wogóle. Oboje z Mychaliną przepadamy za Kamilem i oboje dostajemy torsji na widok Małgosi To tak jak ja Tylko Kamil hmm.. mnie jest obojętny Ja tam Stefana uwielbiam Stefan jest rzeczywiście świetny, ale on żadnego numeru nie wytnie, a za to Kamilek robi takie hardkory że szkoda słów (wyrazisty jest - świetna postać) jak nie? a wczoraj zwiał z Elką i jadą sobie w świat z daleka od wszystkich pobrrrykać troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts