inż. Mamoń 26.01.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 łepetyna do góry i zaopatrzyć sie w film nawet dorosłych na kilka dni czaruje, że sie chce żyć - wzruszajacy film uczący życia - nie mam na dvd ale na pewno mozna znaleźć w jakiejs wypozyczalni Jakoś spróbuję, ale nie mamy nawet DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 łepetyna do góry i zaopatrzyć sie w film nawet dorosłych na kilka dni czaruje, że sie chce żyć - wzruszajacy film uczący życia - nie mam na dvd ale na pewno mozna znaleźć w jakiejs wypozyczalni Jakoś spróbuję, ale nie mamy nawet DVD z netu trza ściągnąć w takim razie na vcd i z kompa obejrzeć wiesz http://www.emule.pl albo kaaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Oglądałeś kiedyś Polyannę? Mądry film, nie tylko dla dzieci ma inny wymiar głębszy sens, nieprawdaż? Nie, nie oglądałem. Wogóle nic nie oglądam z wyjątkiem M jak Mucha ... fajna jest,ale mogłaby trochę schuść . Ale ja nie oglądam ze względu na Muchę tylko wogóle. Oboje z Mychaliną przepadamy za Kamilem i oboje dostajemy torsji na widok Małgosi To tak jak ja Tylko Kamil hmm.. mnie jest obojętny Ja tam Stefana uwielbiam Stefan jest rzeczywiście świetny, ale on żadnego numeru nie wytnie, a za to Kamilek robi takie hardkory że szkoda słów (wyrazisty jest - świetna postać) jak nie? a wczoraj zwiał z Elką i jadą sobie w świat z daleka od wszystkich pobrrrykać troche No tak, ale jak Elka musiała się nawalczyć aby coś z tego było, a taki Kamil to co innego - widziałaś jak kituje swoją pryncypałową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Mam tak samo . Jak zaczyna się serial to się nie mogę doczekać co wytnie Kamil, a jak jest Małgosia to idę po herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Oglądałeś kiedyś Polyannę? Mądry film, nie tylko dla dzieci ma inny wymiar głębszy sens, nieprawdaż? Nie, nie oglądałem. Wogóle nic nie oglądam z wyjątkiem M jak Mucha ... fajna jest,ale mogłaby trochę schuść . Ale ja nie oglądam ze względu na Muchę tylko wogóle. Oboje z Mychaliną przepadamy za Kamilem i oboje dostajemy torsji na widok Małgosi To tak jak ja Tylko Kamil hmm.. mnie jest obojętny Ja tam Stefana uwielbiam Stefan jest rzeczywiście świetny, ale on żadnego numeru nie wytnie, a za to Kamilek robi takie hardkory że szkoda słów (wyrazisty jest - świetna postać)[/ Mam tak samo . Jak zaczyna się serial to się nie mogę doczekać co wytnie Kamil, a jak jest Małgosia to idę po herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 No tak, ale jak Elka musiała się nawalczyć aby coś z tego było, a taki Kamil to co innego - widziałaś jak kituje swoją pryncypałową no pewnie, że widziałam swoja drogą aż mnie zatkało jak zobaczyłam ze Wójcikową do M jak Mamoń http://forum.erodzice.com/images/smiles/53.gif wciągnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Coś się te cytaty powyżej popieprzyły. Jak ktoś będzie miał napisać uczciwe streszczenie to nie da rady .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A jak mowa o depresji finansowej to mogę jeszcze pojechać do Leroja i oddać trochę towaru .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 małe pytanie? kto ostatnio zrobił uczciwe streszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Czy ktoś się już czai ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Coś się te cytaty powyżej popieprzyły. Jak ktoś będzie miał napisać uczciwe streszczenie to nie da rady .... Sorki to ja coś namieszałam. Jedyna rada streszczenie piszesz Ty albo ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A jak mowa o depresji finansowej to mogę jeszcze pojechać do Leroja i oddać trochę towaru .... a masz co oddać?? bo jak nie to po co oddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 to już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 to już? Kto wygrał ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 nie ja - choć uczciwie na to pracowałam GRATKI MARCIN przynajmniej streszczenia pisać nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts