inż. Mamoń 26.01.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 to już? Kto wygrał ????? Ja?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Gratulacje Inżynierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 nie ja - choć uczciwie na to pracowałam GRATKI MARCIN przynajmniej streszczenia pisać nie muszę Dzięki za gratki - czy Wam też się tak muliło na końcu - mi się zupełnie wszystko wymknęło spod kontroli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 26.01.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Normalnie walcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 to już? Kto wygrał ????? Ja?????? Zdziwiony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.01.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 witajxcie rekordzisci wrociłam własnie z kina byłam na "tylko mnie kochaj" fajna romantyczna bajeczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Gratulacje Inżynierze. Dzięki Olka - widziałaś te posty na początku strony? To była walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 nie ja - choć uczciwie na to pracowałam GRATKI MARCIN przynajmniej streszczenia pisać nie muszę Dzięki za gratki - czy Wam też się tak muliło na końcu - mi się zupełnie wszystko wymknęło spod kontroli .... dokładnie tak samo przyczyna jest prosta jednocześnie rzucilismy sie na wysyłanie w tym temacie - forum zgłupiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.01.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 nie ja - choć uczciwie na to pracowałam GRATKI MARCIN przynajmniej streszczenia pisać nie muszę Dzięki za gratki - czy Wam też się tak muliło na końcu - mi się zupełnie wszystko wymknęło spod kontroli .... dokładnie tak samo przyczyna jest prosta jednocześnie rzucilismy sie na wysyłanie w tym temacie - forum zgłupiało niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Normalnie walcze..... Witos - walczysz z podpisem?? Jeden Ci się niecałkiem udał, ale drugi jest wporzondelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A jak mowa o depresji finansowej to mogę jeszcze pojechać do Leroja i oddać trochę towaru .... a masz co oddać?? bo jak nie to po co oddawać Mam jedną klamkę oraz dwie listwy progowe, i przedłużacz śrutowany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 nie ja - choć uczciwie na to pracowałam GRATKI MARCIN przynajmniej streszczenia pisać nie muszę Dzięki za gratki - czy Wam też się tak muliło na końcu - mi się zupełnie wszystko wymknęło spod kontroli .... dokładnie tak samo przyczyna jest prosta jednocześnie rzucilismy sie na wysyłanie w tym temacie - forum zgłupiało niezle Teska!!! http://forum.erodzice.com/images/smiles/52.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 26.01.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Normalnie walcze..... Witos - walczysz z podpisem?? Jeden Ci się niecałkiem udał, ale drugi jest wporzondelu taaaa ......chce zamienić linki na napisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.01.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 nie ja - choć uczciwie na to pracowałam GRATKI MARCIN przynajmniej streszczenia pisać nie muszę Dzięki za gratki - czy Wam też się tak muliło na końcu - mi się zupełnie wszystko wymknęło spod kontroli .... dokładnie tak samo przyczyna jest prosta jednocześnie rzucilismy sie na wysyłanie w tym temacie - forum zgłupiało niezle Teska!!! http://forum.erodzice.com/images/smiles/52.gif wrocilam z kina.....super filmik.....tylko mnie kochaj - byłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A jak mowa o depresji finansowej to mogę jeszcze pojechać do Leroja i oddać trochę towaru .... a masz co oddać?? bo jak nie to po co oddawać Mam jedną klamkę oraz dwie listwy progowe, i przedłużacz śrutowany ... hmmm... co to ten przedłużacz śrucośtam to ja nie wiem a reszta sie zdecydowanie do domu waryjatów nie nadaje... To moze lepiej nie oddawać joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Normalnie walcze..... to jeszcze raz napiszę tu wklejasz adres swojego dzienika[/i]]{u}DZIENNIK BUDOWY{/u} musiałam napisać {u} ale Ty napisz w nawiasach kwadratowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Teska!!! http://forum.erodzice.com/images/smiles/52.gif Trini, Teska czy z Wami wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 26.01.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Teska!!! http://forum.erodzice.com/images/smiles/52.gif Trini, Teska czy z Wami wszystko OK? co Ty, jakby było wszystko ok to bym nie studiowała tego kierunku tylko jakieś może spokojne ksiegowanie wybrała albo co... ja nie mogę być normalna skoro chcę w przyszłości pisać o bandziorach latających ze spluwą i traktujących w.w. jak najlepszą kochankę zawsze mówiłam że normalna nie jestem... ale jeśli chodzi o to co myślisz... to hmm... zeby życie miało smaczek... http://forum.erodzice.com/images/smiles/148.gif pozatym CHOPIE JAKIE TY MYSLI W TEJ SWOJEJ GŁOWINIE MASZ KE???? http://forum.erodzice.com/images/smiles/143.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 wstawiłeś zaraz po adresie nawias ] ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts