Olkalybowa 26.01.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Gratulki Witos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 STRESZCZENIUM Odcinek 1233 rozpoczęła Olkalybowa, która walczyła o zwycięstwo z Witosem i wyrażnie wraca do wielkiej formy. Trini wróciła z apteki albowiem jej 30-letnie dziecko zachorowało. Inżynierum Mamonium oświadczył, że ma depresjum i idzie się natrąbić. Obietnicy swojej nie spełnił. Trini reklamowała jakowyś film z takim zapałem jakby miała udziały w zyskach. Było też o filmie M jak Mucha, o tym kto kogo lubi, a kogo nie. Olka zrobiła dywersyjną robotę bo pokopała cytaty. Trini naraziła się wszystkim że to niby nikt nie pisze uczciwych streszczeń. Warto odnotować obecność Witosa, który nie walczy jednak o punkty, ale stara się skomponować swój podpis. Jak kometa przemknął też nieznany (?) Zukow. Odcinek zakończył .... o kurde po co ja to wszystko pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 STRESZCZENIUM Odcinek 1233 rozpoczęła Olkalybowa, która walczyła o zwycięstwo z Witosem i wyrażnie wraca do wielkiej formy. Trini wróciła z apteki albowiem jej 30-letnie dziecko zachorowało. Inżynierum Mamonium oświadczył, że ma depresjum i idzie się natrąbić. Obietnicy swojej nie spełnił. Trini reklamowała jakowyś film z takim zapałem jakby miała udziały w zyskach. Było też o filmie M jak Mucha, o tym kto kogo lubi, a kogo nie. Olka zrobiła dywersyjną robotę bo pokopała cytaty. Trini naraziła się wszystkim że to niby nikt nie pisze uczciwych streszczeń. Warto odnotować obecność Witosa, który nie walczy jednak o punkty, ale stara się skomponować swój podpis. Jak kometa przemknął też nieznany (?) Zukow. Odcinek zakończył .... o kurde po co ja to wszystko pisałem jesteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.01.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 STRESZCZENIUM Odcinek 1233 rozpoczęła Olkalybowa, która walczyła o zwycięstwo z Witosem i wyrażnie wraca do wielkiej formy. Trini wróciła z apteki albowiem jej 30-letnie dziecko zachorowało. Inżynierum Mamonium oświadczył, że ma depresjum i idzie się natrąbić. Obietnicy swojej nie spełnił. Trini reklamowała jakowyś film z takim zapałem jakby miała udziały w zyskach. Było też o filmie M jak Mucha, o tym kto kogo lubi, a kogo nie. Olka zrobiła dywersyjną robotę bo pokopała cytaty. Trini naraziła się wszystkim że to niby nikt nie pisze uczciwych streszczeń. Warto odnotować obecność Witosa, który nie walczy jednak o punkty, ale stara się skomponować swój podpis. Jak kometa przemknął też nieznany (?) Zukow. Odcinek zakończył .... o kurde po co ja to wszystko pisałem bo dobry i uczciwy facet jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Rankingum recordum 1. kze - 1182. Whisper - 1133. kasztanka - 854. maksiu - 775. Joanna i Janusz - 736. fizyk - 717. SławekD-żonka - 668. Majka - 609. Sonika - 4910. Jajcek - 4611. Teska - 4512. badi - 3813. Moniś - 3614. facio - 3515. Aga J.G - 2916. monka - 2717. Jezier, Olkalybowa - 2519. markus_gdynia - 2420. inż. Mamoń - 1921. andrzejka - 1822. Agniesia - 1423. joola, Funia - 1324. verunia - 1125. Jane - 1026. Wojty, kasia64, Trini - 929. Januszz - 630. ania, lafcadio - 532. Ewuś, Paty, kolia, - 435. damiangajda, Jacek69, Daria, - 338. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia, - 241. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 26.01.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Gratulki Witos. Dziękulki Ola bez Ciebie bym tego nie zrobił. To kolejny milowy krok do mojej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Gratulki Witos. Dziękulki Ola bez Ciebie bym tego nie zrobił. To kolejny milowy krok do mojej budowy Zrobiłbyś, zrobił może trochę później, ale na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 26.01.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Teraz każdy kto wejdzie na mój dziennik się rozczaruje, ale jutro zamieszczę choćby .... cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Właśnie policzyłam,że przed kompem siedzę już 6 godzin . Basta. Dobrej nocki Wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 26.01.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Właśnie policzyłam,że przed kompem siedzę już 6 godzin . Basta. Dobrej nocki Wszystkim życzę. Dobrej nocki , szczerze wątpie ze zaraz pójdziesz, ale spoko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.01.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Cześć ludzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.01.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 STRESZCZENIUM Odcinek 1233 rozpoczęła Olkalybowa, która walczyła o zwycięstwo z Witosem i wyrażnie wraca do wielkiej formy. Trini wróciła z apteki albowiem jej 30-letnie dziecko zachorowało. Inżynierum Mamonium oświadczył, że ma depresjum i idzie się natrąbić. Obietnicy swojej nie spełnił. Trini reklamowała jakowyś film z takim zapałem jakby miała udziały w zyskach. Było też o filmie M jak Mucha, o tym kto kogo lubi, a kogo nie. Olka zrobiła dywersyjną robotę bo pokopała cytaty. Trini naraziła się wszystkim że to niby nikt nie pisze uczciwych streszczeń. Warto odnotować obecność Witosa, który nie walczy jednak o punkty, ale stara się skomponować swój podpis. Jak kometa przemknął też nieznany (?) Zukow. Odcinek zakończył .... o kurde po co ja to wszystko pisałem żebym nie musiała czytaćpoprzedniej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 26.01.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Cześc! Oni tu są, ale sie ujawniają jak sie strona ma zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.01.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Teraz każdy kto wejdzie na mój dziennik się rozczaruje, ale jutro zamieszczę choćby .... cokolwiek no to czekamy...na cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.01.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Cześc! Oni tu są, ale sie ujawniają jak sie strona ma zmienić. wiem! wtedy włącza się żyłka rywalizacji i od razu więcej postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.01.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Właśnie policzyłam,że przed kompem siedzę już 6 godzin . Basta. Dobrej nocki Wszystkim życzę. nieźle, ale szkoda oczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.01.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 jutro moje dziecię ma bal przebierańców w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 nie chce stroju z wypożyczalni, więc muszę jeszcze trochę poszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 26.01.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Strój w 5 minut , bierzesz poszewke na poduszkełapiesz naroznikłapiesz dzieciaka mierzysz wycinasz otwory na oczy w poszewce zakładasz i masz ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.01.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 to ma być cygankaspódnicę już pomierzyłam, teraz trzeba zszyć, małe prasowanie i reszta już przygotowanaale mi sięnie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts