Aga J.G 27.01.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Trini ja się nawet nie nadaje do zrobinia samolotu jestem antytalent plastyczny i manualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.01.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 e tam no co Ty... wystarczy patrzeć na obrazki - to jest łatwe jak nie chcesz to nie próbuj, ale jeślibyś chciała spróbować to sama się przekonasz, że patrząc na obrazki to proste jak gwizdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Trini ja już próbowałam nie raz mam koleżankę w pracy która robi różne cudeńka kiedyś miała ambicje żeby czegoś mnie nauczyć,ale po jakimś czasie poległa,nie byłam pojętną uczennicą Ale co tam nie każdy musi miećtakie zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.01.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 no nie - oczywiście, że nie a skoro tak - to juz nie namawiam bo jak na żywca nie poszło to co dopiero przez net... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 no nie - oczywiście, że nie a skoro tak - to juz nie namawiam bo jak na żywca nie poszło to co dopiero przez net... :) Miałam już próbę na malowanie żelek i wyszły tak jak by malowały moje córy nie ja nomoże starszej wychodzi lepiej niż mi uja mogę sięporównywać z tą młodszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 A teraz zmykam na zakupy mężowi prezent na urodzinki trzeba zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.01.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 nic mi sie dziś nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.01.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 mi tez nie najchetniej bym spala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 witajcie. u nas mróz mniejszy, ale -15 termometr wskazywał. Może się zwiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 nic mi sie dziś nie chce ja juz zrobiłam budżet na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.01.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Trini - nie poddawaj się Za którymś razem na pewno się uda dawaj kartkę i sama zobacz a wydaje sie takie prościutkie...przecież pisze i pokazuje co i jak... Poległam na 23 Chyba mam za gruby papier i ciężko się już składa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.01.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 No dobra. Podgonię Wam tą stronę bo przy moim tempie odświeżania nie mam szans na trafienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.01.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Zawodnicy na start i strzelać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.01.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 No dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.01.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Posnęliście czy co? Ponieważ zakończyłem poprzednią stronę więc skorzystam z przywileju i streszczenia nie będzie. Zreszta co tu streszczać? Zelówki inż. Mamonia A origami Wam nie wyszło więc o czym tu gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.01.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Posnęliście czy co? Ponieważ zakończyłem poprzednią stronę więc skorzystam z przywileju i streszczenia nie będzie. Zreszta co tu streszczać? Zelówki inż. Mamonia A origami Wam nie wyszło więc o czym tu gadać toś nam podsumował... Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.01.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 nic mi sie dziś nie chce ja juz zrobiłam budżet na dzisiaj ja od rana walczę z pokopaną apelacją i efekty sa marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 gdzieście się podziali zrobiłam sobie przerwę, sądziłam, że was poczytam, a tu................. no, nie przesadzać z pracą proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 gdzieście się podziali zrobiłam sobie przerwę, sądziłam, że was poczytam, a tu................. no, nie przesadzać z pracą proszę masz racje.. nie ma co przesadzac z praca, trzeba wyłączac komputer i do domu.. milego weekendu m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 gdzieście się podziali zrobiłam sobie przerwę, sądziłam, że was poczytam, a tu................. no, nie przesadzać z pracą proszę masz racje.. nie ma co przesadzac z praca, trzeba wyłączac komputer i do domu.. milego weekendu m. ja jeszcze nie mogę. Muszę czekać na klientów Ale Tobie miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts