forum_user 27.01.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 HEJNo ja właśnie zaczęłam weeeeeeeekend.Majka gratulki z powodu kryształowych godow. Ja też je zaliczyłam przed sylwestrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 to są kryształowe? Nawet nie wiedziałam Jutro impreza, a potem wszyscy bedą spać pokotem Musze przygotować jakieś dania - proste, szybko wykonalne i atrakcyjne. Coś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 to są kryształowe? Nawet nie wiedziałam Jutro impreza, a potem wszyscy bedą spać pokotem Musze przygotować jakieś dania - proste, szybko wykonalne i atrakcyjne. Coś polecacie? Szybkowykonalna jest pizza na telefon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 to są kryształowe? Nawet nie wiedziałam Jutro impreza, a potem wszyscy bedą spać pokotem Musze przygotować jakieś dania - proste, szybko wykonalne i atrakcyjne. Coś polecacie? Szybkowykonalna jest pizza na telefon . dzieci byłyby happy muszę odstawic jakiś pic. Goście przyjeżdżają /licznie/, a ja rano jadę jeszcze z Michałem obejrzeć kościół w którym ma słuzyć i spiewać psalm podczas uroczystości 100lecia jego prababki Tomek, skubaniec, gości pozapraszał, a sam zwiewa na uczelnie i zamierza wrócic prosto na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 No to masz przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Może zrob "wykwintną " kaszankę z piekarnikowego grila, do tego ziemniaczki pieczone w folii z masełkiem czosnkowym. Wyjdzie tanio i szybko a i gości zaskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.01.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Słuchajcie, moja młoda idzie na casting do filmu z J. Brodzik. Głównym atutem ma byc to, ze dziecię ma być podobne do aktorki... Czy moje dziecię jest podobne? Jako mamuska nie mam bezstronnego zdania http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/fotki/kapiel2.jpghttp://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/fotki/joanna2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 podobna wszystko zależy, jak na to spojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.01.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 podobna wszystko zależy, jak na to spojrzeć niby tak, zależy jak spojrzeć, ale nam sie wydaje, że podobna - ale to i tak dopiero reżyser zdecyduje i bedzie patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.01.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Spojrzenie ma równie zalotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.01.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 ma wyglądać jak dziecko Brodzikowej - w tym sensie... kształt twarzy mi się wydaje podobny, tyle ze młoda zmarszczek nie ma nie chcę jej napalać wiec najpierw sama muszę pomyśleć jak duże szanse ma, w danonkach była 2 razy, wiec moze i teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 podobna wszystko zależy, jak na to spojrzeć niby tak, zależy jak spojrzeć, ale nam sie wydaje, że podobna - ale to i tak dopiero reżyser zdecyduje i bedzie patrzył chcesz się w to wkopywać? A masz dużo czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.01.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 podobna wszystko zależy, jak na to spojrzeć niby tak, zależy jak spojrzeć, ale nam sie wydaje, że podobna - ale to i tak dopiero reżyser zdecyduje i bedzie patrzył chcesz się w to wkopywać? A masz dużo czasu? od lutego mam na zaoczne się przenoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 podobna wszystko zależy, jak na to spojrzeć niby tak, zależy jak spojrzeć, ale nam sie wydaje, że podobna - ale to i tak dopiero reżyser zdecyduje i bedzie patrzył chcesz się w to wkopywać? A masz dużo czasu? od lutego mam na zaoczne się przenoszę aha kasę trzeba zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.01.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 A są jakieś konkretne propozycje dla małej aktoreczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.01.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 podobna wszystko zależy, jak na to spojrzeć niby tak, zależy jak spojrzeć, ale nam sie wydaje, że podobna - ale to i tak dopiero reżyser zdecyduje i bedzie patrzył chcesz się w to wkopywać? A masz dużo czasu? od lutego mam na zaoczne się przenoszę aha kasę trzeba zarabiać kasa jakos płynie a jak sie uda to też bedzie kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.01.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 A są jakieś konkretne propozycje dla małej aktoreczki? no własnie dostała zaproszenie na casting do filmu reż przez Lindę gdzie miałaby grać córkę J. Brodzik Wypatrzyli ją w reklamie danonków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.01.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 A ja właśnie zaczęłam ferie. Hurrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 27.01.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 A ja właśnie zaczęłam ferie. Hurrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.01.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Wypatrzyli ją w reklamie danonków czyli nie jest już nowicjuszką super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts