Trini 28.01.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Dzieki Wam wielkie ___________________________________________________________ Oglądacie Katowice? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/a/ae/Candle-lighthouse.jpg/180px-Candle-lighthouse.jpg jestem w szoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.01.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 A ja swoje egzaminy zdałem.. lat temu Ale czy to wiadomo jakie egzaminy nas jeszcze czekają w życiu a może zechcesz zostać jakimś wielce ważnym i poważnym gościem i trzeba będzie zdać A swoją drogą to jeszcze chyba jeden bardzo ważny egzamin też przed tobą Bo to oczym myśle to straszliwie trudna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.01.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 a ja mam kolejny egzamin zaliczony 5 ze stylistyki i kultury jezyka Cześć Wam Oj zazdroszczę Mnie ostatni egzamin czeka we wrzesniu dałabym się ogolić za piątkę co ja mówię? całą rodzinę dałabym ogolić A czy oni sie zgodza na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 29.01.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witam wszystkich Juz jestem na fali znow mam internet i znow bede marudzic Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 29.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Bo to oczym myśle to straszliwie trudna sztuka oj taaaak... i ten egzamin to się codziennie przez conajmniej 18 lat zdaje, a zwykle dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.01.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 A ja swoje egzaminy zdałem.. lat temu Ja teoretycznie też i myślałam, że wszysko już mam z głowy. Ale jak się chce togę założyć, to nie ma wyjścia Dzień Dobry niedzielnie tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.01.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 A swoją drogą to jeszcze chyba jeden bardzo ważny egzamin też przed tobą Bo to oczym myśle to straszliwie trudna sztuka Jeśli dobrze się domyślam, to ja ten egzamin zdaję od niespełna 5 miesięcy. I zgadzam się z Tobą Andrzejko, że to naprawdę niełatwa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 29.01.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 A swoją drogą to jeszcze chyba jeden bardzo ważny egzamin też przed tobą Bo to oczym myśle to straszliwie trudna sztuka Jeśli dobrze się domyślam, to ja ten egzamin zdaję od niespełna 5 miesięcy. I zgadzam się z Tobą Andrzejko, że to naprawdę niełatwa sprawa a i owszem... a powiem Wam tak... do tej pory najgorzej wspominam okres buntu dwulatka - wcześniej i potem jest ok... zobaczymy co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 29.01.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 CzescBunt dwulatka, słyszałem o tym a tego lata będę miał na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 29.01.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Czesc Bunt dwulatka, słyszałem o tym a tego lata będę miał na żywo. to się szykuj, a przedewszystkim swoje nerwy i już się ucz "tylko spokój może nas uratować, tylko spokój..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrophil 29.01.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Ciemno wszędzie, głucho wszędzie co to będzie co to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.01.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Kawunia i ciastunio dla Wszystkich.http://www.difoto.pl/thumbnails/d_inxsju_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.01.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Hello południowo Bunt dwulatka. To mnie czeka w przyszłym roku, a na razie rozkoszuję się cudnym i pogodnym niemowlęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Kto zagra ze mną, bo mi się nudzi?http://www.ccaa.ca/badminton/badminton-photo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Jak nie chcecie w badmintona to możemy w kosza.http://www.slowawsieci.com/cd/cd15/koszykowka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.01.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Kawunia i ciastunio dla Wszystkich. http://www.difoto.pl/thumbnails/d_inxsju_s.jpg za kawusię dziękuję, ale ciacho bardzo chętnie W tenisa kiepska jestem, więc nawet nie startuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 .......szachy?http://gambit.strefa.pl/magnetint.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts