monka 31.01.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a z nowości budowlanych to dziasiaj zaczęli u mnie montaż kamienia na kominku to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 31.01.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 ciekawe komu się uda ? może komuś kto wyskoczy zza rogu najbardziej prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a z nowości budowlanych to dziasiaj zaczęli u mnie montaż kamienia na kominku to czekam na fotki i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 31.01.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a z nowości budowlanych to dziasiaj zaczęli u mnie montaż kamienia na kominku to czekam na fotki muszę naładować aparat może jutro będzie skończone .... jeszcze kilka innych nowości u mnie się wydarzyło...oczywiście budowlanych, bo reszta w normie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.01.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 badi a kuchnie juz masz skończoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a tak apropos dawno nie pokazywałam Wam mojej królewny: http://www.eg322owiak.photosite.com/~photos/tn/167_348.ts1138377276000.jpg Królewna Hania jak zwykle prezentuje się świetnie Fajniutka jest z niej dziewuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 31.01.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 badi a kuchnie juz masz skończoną? już prawie jutro chyba dokonam zakupu sprzętu AGD , blaty i koniec !!! ooops no niezupełnie , bo jeszcze światełka potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.01.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a z nowości budowlanych to dziasiaj zaczęli u mnie montaż kamienia na kominku to czekam na fotki muszę naładować aparat może jutro będzie skończone .... jeszcze kilka innych nowości u mnie się wydarzyło...oczywiście budowlanych, bo reszta w normie .... no to fotki koniecznie muszą być badi jaki masz kominek? cześć Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a z nowości budowlanych to dziasiaj zaczęli u mnie montaż kamienia na kominku to czekam na fotki muszę naładować aparat może jutro będzie skończone .... jeszcze kilka innych nowości u mnie się wydarzyło...oczywiście budowlanych, bo reszta w normie .... Wow jutro już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 31.01.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a z nowości budowlanych to dziasiaj zaczęli u mnie montaż kamienia na kominku to czekam na fotki muszę naładować aparat może jutro będzie skończone .... jeszcze kilka innych nowości u mnie się wydarzyło...oczywiście budowlanych, bo reszta w normie .... no to fotki koniecznie muszą być badi jaki masz kominek? cześć Andrzejko cześć Andrzejko !!! kominek prosty - nowoczesny z bazaltu groszkowanego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.01.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 badi a kuchnie juz masz skończoną? już prawie jutro chyba dokonam zakupu sprzętu AGD , blaty i koniec !!! ooops no niezupełnie , bo jeszcze światełka potrzebne no to super ciekawa jestem końcowego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Cześć MOnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 31.01.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 badi a kuchnie juz masz skończoną? już prawie jutro chyba dokonam zakupu sprzętu AGD , blaty i koniec !!! ooops no niezupełnie , bo jeszcze światełka potrzebne no to super ciekawa jestem końcowego efektu ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.01.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a z nowości budowlanych to dziasiaj zaczęli u mnie montaż kamienia na kominku to czekam na fotki muszę naładować aparat może jutro będzie skończone .... jeszcze kilka innych nowości u mnie się wydarzyło...oczywiście budowlanych, bo reszta w normie .... no to fotki koniecznie muszą być badi jaki masz kominek? cześć Andrzejko cześć Andrzejko !!! kominek prosty - nowoczesny z bazaltu groszkowanego .... hmmm to ja poczekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a z nowości budowlanych to dziasiaj zaczęli u mnie montaż kamienia na kominku to czekam na fotki muszę naładować aparat może jutro będzie skończone .... jeszcze kilka innych nowości u mnie się wydarzyło...oczywiście budowlanych, bo reszta w normie .... no to fotki koniecznie muszą być badi jaki masz kominek? cześć Andrzejko cześć Andrzejko !!! kominek prosty - nowoczesny z bazaltu groszkowanego .... Cześć A co to za cudo bazalt groszkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 31.01.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 udało mi się w sumie to miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.01.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 badi gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 31.01.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Bazalt to taka skała wulkaniczna ( chyba ) w kolorze ciemnoszarym , a groszkowanie to taka fakturka - jakby drobne dziureczki .... ciężko wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 31.01.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 badi gratulki dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts