andre59 05.02.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Przerwa na kolacje A co dobrego będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 A więc streszczenie odcinka 1266 : Niedzielne, rozleniwione popołudnie lekko przesunęło się za oknem. Stronkę rozpoczęła i (z buciorami) wlazła dalej NEFER-ka. W poprzednim odcinku - leniwie - jak zaznaczono na początku. Pojawił się Dominik, który troszkę mi asystował przy przypalaniu polędwicy. Funia pomachała swoim lewitującym chomiczkiem, Aga J.G też wpadła na chwileczkę. Generalnie potem się zrobiło normalnie miodowo : Andre multilingual nas podgrzewał do boju i odnalazł Olę ( posiadaczkę pięknej dachówki) Było trochę o plażach, drinkach, pragnieniach, i prowadzonych przez Jajceka (czapki z głów :)) rankingach. Popiliśmy niebieskich drinków i pajechali dalej...Andre z gracją zakończył i znowu .... padło na mnie. Chyba pora ryja stulić jak Pan Bóg przykazał.... Buziaczki:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.02.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Znowu byłem na końcu Znam ten ból. Jest nawet całkiem podobny do tego jaki się odczuwa będąc drugim na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Przerwa na kolacje Jajcek wracaj - raus !!! są ważniejsze rzeczy niż żarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Znowu byłem na końcu Ale bez tego "na końcu" nie byłoby "tego na początku" a i "ten drugi" ma swój wkład w budowanie nowej stronki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Znowu byłem na końcu Ale bez tego "na końcu" nie byłoby "tego na początku" a i "ten drugi" ma swój wkład w budowanie nowej stronki :) Dzięki za słowa otuchy. To nawet przyjemne przprowadzać przez próg tak miłe niewiasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Znowu byłem na końcu Ale bez tego "na końcu" nie byłoby "tego na początku" a i "ten drugi" ma swój wkład w budowanie nowej stronki :) Co racja to racja. Gdyby to nas tak nie kręciło nie było by już tylllluuu stron . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Przerwa na kolacje Smacznego. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Przerwa na kolacje A co dobrego będzie? Ryba po grecku byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Przerwa na kolacje Jajcek wracaj - raus !!! są ważniejsze rzeczy niż żarcie Ja to wiem ale moj zoladek tego nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Przerwa na kolacje A co dobrego będzie? Ryba po grecku byla Była??? Czy to znaczy, że nic nie zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.02.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Znowu byłem na końcu Ale bez tego "na końcu" nie byłoby "tego na początku" a i "ten drugi" ma swój wkład w budowanie nowej stronki :) Dzięki za słowa otuchy. To nawet przyjemne przprowadzać przez próg tak miłe niewiasty. Uwielbiam dżentelmenów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Znowu byłem na końcu Ale bez tego "na końcu" nie byłoby "tego na początku" a i "ten drugi" ma swój wkład w budowanie nowej stronki :) Dzięki za słowa otuchy. To nawet przyjemne przprowadzać przez próg tak miłe niewiasty. Uwielbiam dżentelmenów . Dziękuję za uznanie. Cała przyjemność po mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Przerwa na kolacje A co dobrego będzie? Ryba po grecku byla Była??? Czy to znaczy, że nic nie zostało? Niestety tez jestem zawiedziony ze juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Przerwa na kolacje Jajcek wracaj - raus !!! są ważniejsze rzeczy niż żarcie Ja to wiem ale moj zoladek tego nie rozumie Moje dzieci też tak uważają - nie wiem zupełnie czemu przeciez umieją zrobić sobie jajka sadzone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Znowu byłem na końcu Ale bez tego "na końcu" nie byłoby "tego na początku" a i "ten drugi" ma swój wkład w budowanie nowej stronki :) Dzięki za słowa otuchy. To nawet przyjemne przprowadzać przez próg tak miłe niewiasty. Tacy faceci to juz ginący gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Kochani - ja też skoczę coś pożreć, bo antybiotyki źle wchodzą na pusty brzusio :) See ya ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.02.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 wieczorowo witam stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Przerwa na kolacje A co dobrego będzie? Ryba po grecku byla Była??? Czy to znaczy, że nic nie zostało? Niestety tez jestem zawiedziony ze juz nie ma ech....tez bym zjadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 pusto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts