Teska 05.02.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 czy wam tez tak muli????? muli ?????? to malo powiedziane, poprostu tragedia jeszcze tak tragicznie to nigdy nie mialem tylko nie uciekaj za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.02.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jajcek - gratulation - ale to chyba nie był sabotaż :) W nagrode zrobię za Ciebie ranking chcesz ? a streszczenie napiszesz za mnie ? Nie przeginaj pałeczki , uroczy Jajcku pisz urocze streszczenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 no wiesz co uciekasz przede mna ale mi okropnie zamulilo forum jakbym smial, szykuje tylko nam lepsze miejsce Gratki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jajcek - gratulation - ale to chyba nie był sabotaż :) W nagrode zrobię za Ciebie ranking chcesz ? a streszczenie napiszesz za mnie ? Nie przeginaj pałeczki , uroczy Jajcku Dziekuje za rankig i za uroczy ale niestety musze cie prosic o poprawienie rankingu bo Teska jest niestety na 11 miejscu a nie 10 i cyferki sie nie zgadzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 czy wam tez tak muli????? muli ?????? to malo powiedziane, poprostu tragedia jeszcze tak tragicznie to nigdy nie mialem tylko nie uciekaj za daleko czekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 wiedziałam, że coś nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jajcek - gratulation - ale to chyba nie był sabotaż :) W nagrode zrobię za Ciebie ranking chcesz ? a streszczenie napiszesz za mnie ? Nie przeginaj pałeczki , uroczy Jajcku pisz urocze streszczenium Juz sie biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jajcek - gratulation - ale to chyba nie był sabotaż :) W nagrode zrobię za Ciebie ranking chcesz ? a streszczenie napiszesz za mnie ? Nie przeginaj pałeczki , uroczy Jajcku Dziekuje za rankig i za uroczy ale niestety musze cie prosic o poprawienie rankingu bo Teska jest niestety na 11 miejscu a nie 10 i cyferki sie nie zgadzaja Ano cyferki się nie zgadzają - bo skopiowane z Towjego rankingu z odcinka 1267 :) Chyba zostawimy - taka skaza jak na monecie (takie są najdroższe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Streszczenie: Poprzednia stronke zaczela Nefer - ona chyba w nalog wpadla tyle punkcikow w dwa dni , potem bylo smakowicie kolacyjki, rybka po grecku i kanapeczki, dzentelmen andre59 przeprowadza urocze newiasty przez prog, a na koniec stronki tak serwer zamulil ze nikt nie wiecie co za co dla kogo .... itp a zakonczyl dzentelmen andre59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.02.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 coś Wam zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Musze Was na moment zostawić sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jajcek - gratulation - ale to chyba nie był sabotaż :) W nagrode zrobię za Ciebie ranking chcesz ? a streszczenie napiszesz za mnie ? Nie przeginaj pałeczki , uroczy Jajcku Dziekuje za rankig i za uroczy ale niestety musze cie prosic o poprawienie rankingu bo Teska jest niestety na 11 miejscu a nie 10 i cyferki sie nie zgadzaja Ano cyferki się nie zgadzają - bo skopiowane z Towjego rankingu z odcinka 1267 :) Chyba zostawimy - taka skaza jak na monecie (takie są najdroższe:) Wszystko musi sie zgadzac bo przyjdzie Prezes i sprawdzi wiec wyedutuj szybciutko i popraw i nikt nie zauwarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 coś Wam zaszkodziło czemu ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 coś Wam zaszkodziło czemu ?????????? coś piszecie, że Was zmuliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 coś Wam zaszkodziło czemu ?????????? coś piszecie, że Was zmuliło bo przez moment cos z serwerkiem sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Tradycyjnie przprowadziłem na drugą stronę następną osobę. Tym razem był to Jajcek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Tradycyjnie przprowadziłem na drugą stronę następną osobę. Tym razem był to Jajcek. zawodowy rozgrywajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Tradycyjnie przprowadziłem na drugą stronę następną osobę. Tym razem był to Jajcek. czyżbyś przyjął na siebie rolę przeprowadzającego? Mam nadzieję, że tylko na kolejną stronę, a nie na druga stronę Styksu Uciekam do łóżeczka, miłego klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Dziewczeta znikly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Tradycyjnie przprowadziłem na drugą stronę następną osobę. Tym razem był to Jajcek. czyżbyś przyjął na siebie rolę przeprowadzającego? Mam nadzieję, że tylko na kolejną stronę, a nie na druga stronę Styksu Uciekam do łóżeczka, miłego klikania Milego łóżeczkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts