Jajcek 05.02.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 albo takie : img] Drewno i marmur , mamusiu ............ ładne to tylko ciut drogie, jak już stanie ten dom na chleb nie będzie a co dopiero na marmur Ale pomarzyć można. oj tak... I chyba tak zostanie bo tak jak juz Nefer napisala jak domek bedzie to juz tylko na chleb ze smalcem zostanie a nie marmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.02.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 No na mnie już czas. Dobrej nocy wszystkim miłym klikającym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 No na mnie już czas. Dobrej nocy wszystkim miłym klikającym. Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 No i co tak ucichlo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Nefer! Sliczne te łazienki... Znalazłam jak szukałam architekta wnętrz. Najgorzej, że u każdego podoba mi się inna część mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 No i co tak ucichlo ??? Już już , wydałam leki trzodzie i zagoniłam do kojca. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Nefer! Sliczne te łazienki... Znalazłam jak szukałam architekta wnętrz. Najgorzej, że u każdego podoba mi się inna część mieszkania No i dobrze nikt nie powie ze wszystko od niego spapugowalas przejdziesz sie po domkach od kazdego cos wyniesiesz i juz bedziesz miala sliczne swoje cztery kąty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Choć będę jednym oczkiem, bo mam "6 feets pod ziemią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 No i co tak ucichlo ??? Już już , wydałam leki trzodzie i zagoniłam do kojca. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Nefer! Sliczne te łazienki... Znalazłam jak szukałam architekta wnętrz. Najgorzej, że u każdego podoba mi się inna część mieszkania No i dobrze nikt nie powie ze wszystko od niego spapugowalas przejdziesz sie po domkach od kazdego cos wyniesiesz i juz bedziesz miala sliczne swoje cztery kąty nie wiem tylko co z prawami autorskimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 No i co tak ucichlo ??? Już już , wydałam leki trzodzie i zagoniłam do kojca. :) bo ja mam też takich dwóch facetów jak Ty tylko ciut większych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Nefer! Sliczne te łazienki... Znalazłam jak szukałam architekta wnętrz. Najgorzej, że u każdego podoba mi się inna część mieszkania No i dobrze nikt nie powie ze wszystko od niego spapugowalas przejdziesz sie po domkach od kazdego cos wyniesiesz i juz bedziesz miala sliczne swoje cztery kąty nie wiem tylko co z prawami autorskimi... No wtedy to jak sie uprzesz to tez udowodnisz ze oni tez spapugowali bo juz ktos takie cus ma W koncu calosci nie bedziesz papugowac, a kto p[owiedzial ze nie moze byc identycznych kominkow czy wanien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 No i co tak ucichlo ??? Już już , wydałam leki trzodzie i zagoniłam do kojca. :) bo ja mam też takich dwóch facetów jak Ty tylko ciut większych A w jakim wieku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Nefer! Sliczne te łazienki... Znalazłam jak szukałam architekta wnętrz. Najgorzej, że u każdego podoba mi się inna część mieszkania No i dobrze nikt nie powie ze wszystko od niego spapugowalas przejdziesz sie po domkach od kazdego cos wyniesiesz i juz bedziesz miala sliczne swoje cztery kąty nie wiem tylko co z prawami autorskimi... No wtedy to jak sie uprzesz to tez udowodnisz ze oni tez spapugowali bo juz ktos takie cus ma W koncu calosci nie bedziesz papugowac, a kto p[owiedzial ze nie moze byc identycznych kominkow czy wanien Wystarczy zmienić jeden odcień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 No na mnie już czas. Dobrej nocy wszystkim miłym klikającym. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Nefer! Sliczne te łazienki... Znalazłam jak szukałam architekta wnętrz. Najgorzej, że u każdego podoba mi się inna część mieszkania No i dobrze nikt nie powie ze wszystko od niego spapugowalas przejdziesz sie po domkach od kazdego cos wyniesiesz i juz bedziesz miala sliczne swoje cztery kąty nie wiem tylko co z prawami autorskimi... No wtedy to jak sie uprzesz to tez udowodnisz ze oni tez spapugowali bo juz ktos takie cus ma W koncu calosci nie bedziesz papugowac, a kto p[owiedzial ze nie moze byc identycznych kominkow czy wanien Wystarczy zmienić jeden odcień :) np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 nie wiem tylko co z prawami autorskimi... No wtedy to jak sie uprzesz to tez udowodnisz ze oni tez spapugowali bo juz ktos takie cus ma W koncu calosci nie bedziesz papugowac, a kto p[owiedzial ze nie moze byc identycznych kominkow czy wanien Wystarczy zmienić jeden odcień :) np A na jakim etapie jest Twój projekt pod tytułem DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.02.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 i znowu zbliżamy się do końca stronki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 chyba jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 nie wiem tylko co z prawami autorskimi... No wtedy to jak sie uprzesz to tez udowodnisz ze oni tez spapugowali bo juz ktos takie cus ma W koncu calosci nie bedziesz papugowac, a kto p[owiedzial ze nie moze byc identycznych kominkow czy wanien Wystarczy zmienić jeden odcień :) np A na jakim etapie jest Twój projekt pod tytułem DOM Projekt lezy i czeka az rusze cztery litery i dam do adptacji, po zatym czekam na WZ a o wykonczeniowce to niechce mi sie narazie myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts