Jajcek 05.02.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 A jednak Nefer sie odezwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 a jeszcze na fajeczkę przyszłam - co tam zapalenie tchawicy - nie ma jak dobry papierosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 a jeszcze na fajeczkę przyszłam - co tam zapalenie tchawicy - nie ma jak dobry papierosek czyli poklikasz jeszcze troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 w koncu do trzeciej jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 no chwileczkę ... a Twoje basałyki już śpią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 bo mój któryś łazi do kibelka - zawsze coś jak mawiała mucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 no chwileczkę ... a Twoje basałyki już śpią ? spia spia tylko tatus przy kompie slepe oczka psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 chyba już niedługo do następnej stronki , co ? to pukniemy ją jeszcze dziś - może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Umnie o tej porze z reguly to obydwaj sami juz padają jak muchi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 no chwileczkę ... a Twoje basałyki już śpią ? spia spia tylko tatus przy kompie slepe oczka psuje Takie małe to fajne. A takie większe to juz mają swoje życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 ale oba też chore to jutro sobie pośpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 no chwileczkę ... a Twoje basałyki już śpią ? spia spia tylko tatus przy kompie slepe oczka psuje Takie małe to fajne. A takie większe to juz mają swoje życie To fakt male fajne slodkie i nie pyskuje a te starsze to se juz rodzicow ma gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Dokładnie. Chociaż moje wychowane twardą (czyt. moją) ręką to grzeczne, tylko leniwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Umnie jutro tez w zasadzie moga pospac starszy do szkoly na popoludnie ale oni ranne ptaszki i 8:00 najpozni juz lataja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Poczekaj, poczekaj. Będziesz jeszcze zwlekał towarzystwo z łóżek o 11.00. Ja tez lubię pospać, więc nawet nie wiem kiedy wstają w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Dokładnie. Chociaż moje wychowane twardą (czyt. moją) ręką to grzeczne, tylko leniwe... Nio moje tez raczej moja reka i potrafia w przeciwienstwie do rowiesnikow z osiedla dziendobry i przepraszam powiedziec ale troche tylko p rzygluche bo slysza na masz a na zrob juz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Dokładnie. Chociaż moje wychowane twardą (czyt. moją) ręką to grzeczne, tylko leniwe... Nio moje tez raczej moja reka i potrafia w przeciwienstwie do rowiesnikow z osiedla dziendobry i przepraszam powiedziec ale troche tylko p rzygluche bo slysza na masz a na zrob juz gorzej Ja to nazywam SŁUCH SELEKTYWNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Dokładnie. Chociaż moje wychowane twardą (czyt. moją) ręką to grzeczne, tylko leniwe... Nio moje tez raczej moja reka i potrafia w przeciwienstwie do rowiesnikow z osiedla dziendobry i przepraszam powiedziec ale troche tylko p rzygluche bo slysza na masz a na zrob juz gorzej Ja to nazywam SŁUCH SELEKTYWNY Kiedys bylem u laryngologa na kontroli ze starszym i pani doktor pyta mnie czy dziecko dobrze slysze na co on sie wyrwal: "Na masz bardzo dobrze" ale lekarka z pielegniarka mialy ubaw ze takie bystre dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.02.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Dokładnie. Chociaż moje wychowane twardą (czyt. moją) ręką to grzeczne, tylko leniwe... Nio moje tez raczej moja reka i potrafia w przeciwienstwie do rowiesnikow z osiedla dziendobry i przepraszam powiedziec ale troche tylko p rzygluche bo slysza na masz a na zrob juz gorzej Ja to nazywam SŁUCH SELEKTYWNY nio fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Tak, skąd ja to znam Teraz to jeszcze Eminema musze przekrzyczeć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts