SławekD-żonka 06.02.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Cóż to? Dario spękał?? A Mamonia dalej nie ma... nie dobrze... potrzebny mi jest, no!!! moje dziecię na drugi casting idzie w środę... do... RUMUŃSKIEJ MARCHEWKI http://forum.erodzice.com/images/smiles/120.gif aaaaaaaaa co to takiego no właśnie też była taka moja pierwsza reakcja po telefonie z agencji... po prostu rumuni w swojej telewizji będą marchewkę reklamować i potrzebna im do tego dziewczynka ze słowiańskim typem urody moje dziecię z przed wczoraj Trini, ładną masz córę, szkoda jej na marchewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.02.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A taka jest teraz http://manka.photosite.com/~photos/tn/290_348.ts1130184041703.jpg Taką królewnę masz w domciu i się nie pochwaliłaś! hmm...a macie jakies wieksze córki??? no takie kolo 18 - 19 lat..... Dołączam się do pytania Teski. Mój syn ma prawie 17. Może znajdzie się księżniczka w odpowiednim wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 06.02.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Cóż to? Dario spękał?? A Mamonia dalej nie ma... nie dobrze... potrzebny mi jest, no!!! moje dziecię na drugi casting idzie w środę... do... RUMUŃSKIEJ MARCHEWKI http://forum.erodzice.com/images/smiles/120.gif aaaaaaaaa co to takiego no właśnie też była taka moja pierwsza reakcja po telefonie z agencji... po prostu rumuni w swojej telewizji będą marchewkę reklamować i potrzebna im do tego dziewczynka ze słowiańskim typem urody moje dziecię z przed wczoraj Trini, ładną masz córę, szkoda jej na marchewkę wczoraj była na castingu do filmu z Brodzikową w reżyserii Lindy. Podobała się, ale powiedzieli, że jest tak urocza, że nie potrafi się złoscić... Oj potrafi, potrafi... juz ja to wiem Marchewka w środę, dobre i to Zmieniamy agencję, bo ta obecna to mało robi - te dwa castingi to z tej agencji do której się teraz zapisujemy - zobaczymy co dalej. Ja to nerwów nie mam, mloda lata z moją mamą, te dwie festyniary to się wszędzie zapiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Dobra, dojechałam do odcinka 1262 - musi starczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A taka jest teraz Taką królewnę masz w domciu i się nie pochwaliłaś! hmm...a macie jakies wieksze córki??? no takie kolo 18 - 19 lat..... Ja mogę jedynie w konkury postawić młodszą dużo młodszą Ale polecam, bo to bardzo ekonomiczny model, jak jedzenia zabraknie, to zadowoli się byle czym http://ddorota.photosite.com/~photos/tn/3_348.ts1136732260000.jpg POLECAM za młoda....moj w maju bedzie miał....20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Cóż to? Dario spękał?? A Mamonia dalej nie ma... nie dobrze... potrzebny mi jest, no!!! moje dziecię na drugi casting idzie w środę... do... RUMUŃSKIEJ MARCHEWKI http://forum.erodzice.com/images/smiles/120.gif aaaaaaaaa co to takiego no właśnie też była taka moja pierwsza reakcja po telefonie z agencji... po prostu rumuni w swojej telewizji będą marchewkę reklamować i potrzebna im do tego dziewczynka ze słowiańskim typem urody moje dziecię z przed wczoraj Trini, ładną masz córę, szkoda jej na marchewkę wczoraj była na castingu do filmu z Brodzikową w reżyserii Lindy. Podobała się, ale powiedzieli, że jest tak urocza, że nie potrafi się złoscić... Oj potrafi, potrafi... juz ja to wiem Marchewka w środę, dobre i to Zmieniamy agencję, bo ta obecna to mało robi - te dwa castingi to z tej agencji do której się teraz zapisujemy - zobaczymy co dalej. Ja to nerwów nie mam, mloda lata z moją mamą, te dwie festyniary to się wszędzie zapiszą hmm...no to rosnie nam forumowa gwiazdeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 wczoraj była na castingu do filmu z Brodzikową w reżyserii Lindy. Podobała się, ale powiedzieli, że jest tak urocza, że nie potrafi się złoscić... Oj potrafi, potrafi... juz ja to wiem Marchewka w środę, dobre i to Zmieniamy agencję, bo ta obecna to mało robi - te dwa castingi to z tej agencji do której się teraz zapisujemy - zobaczymy co dalej. Ja to nerwów nie mam, mloda lata z moją mamą, te dwie festyniary to się wszędzie zapiszą Szkoda, że się nie udało może do marchwki przypasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 za młoda....moj w maju bedzie miał....20 To akurat - może ją sobie ładnie wychować :lol: a się wreszcie wyśpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 06.02.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 nieee jeszcze nie wiadomo czy się nie udało podobała im się, tylko ta jedna rzecz ich rozbawiła Mają dzwonić, a jeśli zadzwonią to na eliminacje do następnego etapu Teraz to jeszcze nie wiadomo nic Teska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 O matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.02.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam!!! Madzia jest super to musisz byc z niej bardzo dumny Ależ jestem bardzo dumny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 O matko co się stało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam!!! Madzia jest super to musisz byc z niej bardzo dumny Ależ jestem bardzo dumny... witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 znowu mi forum muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 O matko co się stało??? E nic takiego,troszkę mnie zmroziły te castingi; eliminacje do eliminacji, potem eliminacje przed ostatecznymi eliminacjami... no ale 'biznes is biznes' nie ma że boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam!!! Madzia jest super to musisz byc z niej bardzo dumny Ależ jestem bardzo dumny... Cześć Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 znowu mi forum muli U mnie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 znowu mi forum muli U mnie jest OK u mnie juz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 06.02.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 O matko co się stało??? E nic takiego,troszkę mnie zmroziły te castingi; eliminacje do eliminacji, potem eliminacje przed ostatecznymi eliminacjami... no ale 'biznes is biznes' nie ma że boli no niestety... muszą wybrać dziecko z którym najlepiej się bedzie współpracowało, a parę minut im na to nie wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 O matko co się stało??? E nic takiego,troszkę mnie zmroziły te castingi; eliminacje do eliminacji, potem eliminacje przed ostatecznymi eliminacjami... no ale 'biznes is biznes' nie ma że boli konkurencja spora.... ja ze swoim kiedys tez byłam na castingu....nawet go przyjeli....pare razy chodził na wybiegu....ale sam zrezygnował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts