Agacka1719499039 06.02.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 witaj fizyk...dobrze,że chociaż Ty pracowałeś, bo ja się wybyczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.02.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Piję kawę, ale nie wiem czy postawi mnie na nogi. Ale weekend spędziłęm pracowicie. Olistwowałem dwa pokoje fizyk kawa z koniakiem na pewno byłaby lepsza Cześć Agacka ja też nie znoszę poniedziałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Cześć Agacka ja też nie znoszę poniedziałków dobrze, że już będziemy gomiały za sobą... to może coś na osłodę? http://www.stare-miasto.com/stykowscy/tort_mus-czekoladowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.02.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 W tym momecie ze słodyczy to bym zjadł ... śledzia w occie lub ogórka kiszonego. Tak się wczoraj zasłodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.02.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Agacka jaka pychotka, z chęcią poczęstuję się kawałeczkiem fizyk dla ciebie też coś ze słodyczy się znajdzie... http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/035/3505.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ja jestem, ale muszę poszukać szefowi jak ma dojechać do Berlingen i jest problem, bo to taka wioska, że nie ma jej na normalnej mapie jest tylko to miasto w Szwajcarii lecę dalej szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.02.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Monka - dzięki Kasia rzuć okiem na to: http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.02.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Chyba wszyscy pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 O fizyk - dzięki bardzo, nie ma dokładnej lokalizacji ale jest tak pokazane, że na pewno trafią, koniec języka za przewodnika i będzie dobrze. _________ Oj ciamcia ze mnie Wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.02.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Fajna mapka - no nie?? Cieszę się, że się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Chyba wszyscy pracują. czasami trzeba....przynajmniej stwarzać pozory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Super mapka jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.02.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mam dzisiaj seksualne podejście do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Seksualne Dobrze, że nie pracujemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mam dzisiaj seksualne podejście do pracy. czym się objawia? witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mam dzisiaj seksualne podejście do pracy. czym się objawia? witajcie witanko....dobrze się zastanów czy chcesz wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.02.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kasiu kubek niespodzianka czeka na Ciebie w "uwagach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kasiu kubek niespodzianka czeka na Ciebie w "uwagach" To do mnie? Chyba tak, bo tylko ja tu Kasia jestem Zaraz tam zerknę, a tymczasem coś do smiechu, mi się bardzo podoba Ktore to dziecko? TWOJE UBRANIA 1 dziecko - nosisz stroje dla kobiet ciężarnych odkąd lekarz potwierdził, że jesteś w ciąży 2 dziecko - nosisz swoje zwykłe stroje jak długo się da 3 dziecko - stroje dla kobiet ciężarnych to już twoje zwykłe stroje IMIĘ DLA DZIECKA 1 dziecko - przeglądasz kalendarze i dobierasz kombinacje imion sprawdzając jak to brzmi II-gie dziecko - ktoś powinien nadać dziecku imię po ciotecznej babce, więc możesz to być ty III-cie dziecko - otwierasz spis imion, zamykasz oczy i w co trafisz palcem, to będzie. WYPRAWKA 1 dziecko - pierzesz świeżo kupione ubranka, dobierasz kolorami i starannie układasz w szafce przeznaczonej tylko do tego celu 2 dziecko - sprawdzasz, czy ubranka są czyste i wyrzucasz tylko te z najciemniejszymi plamami 3 dziecko - kto powiedział, że chłopcy nie mogą mieć różowych śpioszków? ZMARTWIENIA 1 dziecko - przy pierwszej oznace niezadowolenia (kwękanie, skrzywienie) bierzesz dziecko na ręce 2 dziecko - podnosisz je tylko wtedy, gdy krzyki grożą obudzeniem pierworodnego 3 dziecko - uczysz starsze huśtania kołyską AKTYWNE FORMY SPEDZANIA CZASU 1 dziecko - zabierasz je na gimnastykę dla niemowląt i terapię grupową dla prawidłowego rozwoju. 2 dziecko - zabierasz je na gimnastykę dla niemowląt. 3 dziecko - zabierasz je do supermarketu i pralni chemicznej OPIEKUNKA 1 dziecko - gdy pierwszy raz zostawiasz dziecko z opiekunką, dzwonisz do domu 5 razy. 2 dziecko - wracasz się od drzwi bo zapomniałaś zostawić opiekunce numer, pod którym będziesz osiągalna. 3 dziecko - prosisz opiekunkę by zawiadomiła cię tylko jeżeli zaistnieje konieczność wezwania pogotowia. W DOMU 1 dziecko - spędzasz większą część dnia wpatrując się w dziecko. 2 dziecko - spędzasz większą część dnia patrząc czy twoje starsze dziecko nie robi krzywdy młodszemu. 3 dziecko - spędzasz większą część dnia chowając się przed dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mam dzisiaj seksualne podejście do pracy. czym się objawia? witajcie witanko....dobrze się zastanów czy chcesz wiedzieć... ależ napewno chcę uczę się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.02.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kasiu kubek niespodzianka czeka na Ciebie w "uwagach" To do mnie? Chyba tak, bo tylko ja tu Kasia jestem Zaraz tam zerknę, a tymczasem coś do smiechu, mi się bardzo podoba Ktore to dziecko? TWOJE UBRANIA 1 dziecko - nosisz stroje dla kobiet ciężarnych odkąd lekarz potwierdził, że jesteś w ciąży 2 dziecko - nosisz swoje zwykłe stroje jak długo się da 3 dziecko - stroje dla kobiet ciężarnych to już twoje zwykłe stroje IMIĘ DLA DZIECKA 1 dziecko - przeglądasz kalendarze i dobierasz kombinacje imion sprawdzając jak to brzmi II-gie dziecko - ktoś powinien nadać dziecku imię po ciotecznej babce, więc możesz to być ty III-cie dziecko - otwierasz spis imion, zamykasz oczy i w co trafisz palcem, to będzie. WYPRAWKA 1 dziecko - pierzesz świeżo kupione ubranka, dobierasz kolorami i starannie układasz w szafce przeznaczonej tylko do tego celu 2 dziecko - sprawdzasz, czy ubranka są czyste i wyrzucasz tylko te z najciemniejszymi plamami 3 dziecko - kto powiedział, że chłopcy nie mogą mieć różowych śpioszków? ZMARTWIENIA 1 dziecko - przy pierwszej oznace niezadowolenia (kwękanie, skrzywienie) bierzesz dziecko na ręce 2 dziecko - podnosisz je tylko wtedy, gdy krzyki grożą obudzeniem pierworodnego 3 dziecko - uczysz starsze huśtania kołyską AKTYWNE FORMY SPEDZANIA CZASU 1 dziecko - zabierasz je na gimnastykę dla niemowląt i terapię grupową dla prawidłowego rozwoju. 2 dziecko - zabierasz je na gimnastykę dla niemowląt. 3 dziecko - zabierasz je do supermarketu i pralni chemicznej OPIEKUNKA 1 dziecko - gdy pierwszy raz zostawiasz dziecko z opiekunką, dzwonisz do domu 5 razy. 2 dziecko - wracasz się od drzwi bo zapomniałaś zostawić opiekunce numer, pod którym będziesz osiągalna. 3 dziecko - prosisz opiekunkę by zawiadomiła cię tylko jeżeli zaistnieje konieczność wezwania pogotowia. W DOMU 1 dziecko - spędzasz większą część dnia wpatrując się w dziecko. 2 dziecko - spędzasz większą część dnia patrząc czy twoje starsze dziecko nie robi krzywdy młodszemu. 3 dziecko - spędzasz większą część dnia chowając się przed dziećmi HEHHEHEHEHEH niezle dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts