Agacka1719499039 06.02.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kasiu kubek niespodzianka czeka na Ciebie w "uwagach" To do mnie? Chyba tak, bo tylko ja tu Kasia jestem Zaraz tam zerknę, a tymczasem coś do smiechu, mi się bardzo podoba Ktore to dziecko? TWOJE UBRANIA 1 dziecko - nosisz stroje dla kobiet ciężarnych odkąd lekarz potwierdził, że jesteś w ciąży 2 dziecko - nosisz swoje zwykłe stroje jak długo się da 3 dziecko - stroje dla kobiet ciężarnych to już twoje zwykłe stroje IMIĘ DLA DZIECKA 1 dziecko - przeglądasz kalendarze i dobierasz kombinacje imion sprawdzając jak to brzmi II-gie dziecko - ktoś powinien nadać dziecku imię po ciotecznej babce, więc możesz to być ty III-cie dziecko - otwierasz spis imion, zamykasz oczy i w co trafisz palcem, to będzie. WYPRAWKA 1 dziecko - pierzesz świeżo kupione ubranka, dobierasz kolorami i starannie układasz w szafce przeznaczonej tylko do tego celu 2 dziecko - sprawdzasz, czy ubranka są czyste i wyrzucasz tylko te z najciemniejszymi plamami 3 dziecko - kto powiedział, że chłopcy nie mogą mieć różowych śpioszków? ZMARTWIENIA 1 dziecko - przy pierwszej oznace niezadowolenia (kwękanie, skrzywienie) bierzesz dziecko na ręce 2 dziecko - podnosisz je tylko wtedy, gdy krzyki grożą obudzeniem pierworodnego 3 dziecko - uczysz starsze huśtania kołyską AKTYWNE FORMY SPEDZANIA CZASU 1 dziecko - zabierasz je na gimnastykę dla niemowląt i terapię grupową dla prawidłowego rozwoju. 2 dziecko - zabierasz je na gimnastykę dla niemowląt. 3 dziecko - zabierasz je do supermarketu i pralni chemicznej OPIEKUNKA 1 dziecko - gdy pierwszy raz zostawiasz dziecko z opiekunką, dzwonisz do domu 5 razy. 2 dziecko - wracasz się od drzwi bo zapomniałaś zostawić opiekunce numer, pod którym będziesz osiągalna. 3 dziecko - prosisz opiekunkę by zawiadomiła cię tylko jeżeli zaistnieje konieczność wezwania pogotowia. W DOMU 1 dziecko - spędzasz większą część dnia wpatrując się w dziecko. 2 dziecko - spędzasz większą część dnia patrząc czy twoje starsze dziecko nie robi krzywdy młodszemu. 3 dziecko - spędzasz większą część dnia chowając się przed dziećmi dokonałe........ a jak się sprawdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Agacka, kiedy dorobiłaś sie trzeciego dokonałe........ a jak się sprawdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kasiu kubek niespodzianka czeka na Ciebie w "uwagach" Faktycznie jest dzięki bardzo Monka za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.02.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kasiu kubek niespodzianka czeka na Ciebie w "uwagach" Faktycznie jest dzięki bardzo Monka za informację nie ma za co wreszcie się doczekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.02.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 pieprze ... robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kasiu kubek niespodzianka czeka na Ciebie w "uwagach" Faktycznie jest dzięki bardzo Monka za informację nie ma za co wreszcie się doczekałaś Specjalnie postarałam się o dostęp do sieci w weekend by zobaczyć komu się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 pieprze ... robote Hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Agacka, kiedy dorobiłaś sie trzeciego dokonałe........ a jak się sprawdza... jeszcze się nie dorobiłam, ale na podstawie 2-ch i tego co napisane nie wiem czy nie zaryzykować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Szczególnie jeśli chodzi o to: TWOJE UBRANIA 1 dziecko - nosisz stroje dla kobiet ciężarnych odkąd lekarz potwierdził, że jesteś w ciąży 2 dziecko - nosisz swoje zwykłe stroje jak długo się da 3 dziecko - stroje dla kobiet ciężarnych to już twoje zwykłe stroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 pieprze ... robote Hehehe ciekawe kto szczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Tekst o dzieciakach jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Fizyk pieprze ... robote Hehehe ciekawe kto szczytuje ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.02.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Szczególnie jeśli chodzi o to: TWOJE UBRANIA 1 dziecko - nosisz stroje dla kobiet ciężarnych odkąd lekarz potwierdził, że jesteś w ciąży 2 dziecko - nosisz swoje zwykłe stroje jak długo się da 3 dziecko - stroje dla kobiet ciężarnych to już twoje zwykłe stroje oby nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kasztanka - Ty się chyba o to nie musisz martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Szkoda, że nie ma nikogo jak zdjęcia przyniosłem... JEST SUPERANCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki. Zgadzam się w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Madzia jest genialna Nie widziałam mamy, ale chyba podobna do taty Zakręciłam? No moze, w każdym razie jest prześliczna Dzięki. Mama będzie na zlocie 4 marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Tą Madzie to rezerwuje dla mojego syna .Oczywiście jak go zakceptuje,no i jeszcze on ma już 13 lat........o jaka szkoda....... Troszkę spora byłaby różnica wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Śliczna Madzia, aż chce się całować Będziesz kiedyś chodził ze sztucerem wokół domu Dzieki. Również zgadzam sie.. Eee tam. Trzeba tylko podesłać odpowiedniego kandydata... Jednego nawet znalazłem.. Syn wiceprezesa mojej firmy jest 2-3 miesiące starszy i w dodatku mieszka jakieś 2-3km od mojej działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 po prostu wniosek jest jeden forumowe dziewuszki są najpiękniejsze na świecie jak chcecie to mogę udowodnić Ależ oczywiście Funiu!! Bez dwóch zdań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 06.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Cześc wszystkim. a propo dzieci to przy pierwszym, każdy się cacka a przy drugim już wie ze to nawet trudno szpadlem zabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts