inż. Mamoń 06.02.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Rankingum Recordum 17. markus_gdynia, inż. Mamoń - 26 19. Jezier, Olkalybowa - 25 Bajbaj Olka... To mnie teraz zdopingowałeś. Czujesz mój gorący oddech na plecach? Od poniedziałku mam ferie. Wtedy Cię dopadnę. Łejery, mam pszerypane bo ja nie mam ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej Mamoniu jak początek tygodnia Oj ciężko, ciężko ... Ledwo dzisiaj rano wstałem - za późno się poszło spać i takie są skutki .. U Ciebie domyślam się wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 jajacek czy mamoniek wyskoczy???? mówisz .... .... masz chyba pudło co? Chyba jednak nie było to pudło Gatki jak to ty powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Rankingum Recordum 17. markus_gdynia, inż. Mamoń - 26 19. Jezier, Olkalybowa - 25 Bajbaj Olka... To mnie teraz zdopingowałeś. Czujesz mój gorący oddech na plecach? Od poniedziałku mam ferie. Wtedy Cię dopadnę. Łejery, mam pszerypane bo ja nie mam ferii Cała nadzieja w tym Twoim bardzo szybkim łączu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.02.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 hej Olciu a nie mówiłam, że ten Mamoń paskudny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A ja głupia miałam za cel dogonić Mamonia a teraz to jeszcze po drodze musze najpierw innych dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.02.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej Mamoniu jak początek tygodnia Oj ciężko, ciężko ... Ledwo dzisiaj rano wstałem - za późno się poszło spać i takie są skutki .. U Ciebie domyślam się wszystko OK? noooooooooooo pracowicie, ale daje radę ps. ja też nie mam ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 jajacek czy mamoniek wyskoczy???? mówisz .... .... masz chyba pudło co? Chyba jednak nie było to pudło Gatki jak to ty powiadasz Dzięki Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej Mamoniu jak początek tygodnia Oj ciężko, ciężko ... Ledwo dzisiaj rano wstałem - za późno się poszło spać i takie są skutki .. U Ciebie domyślam się wszystko OK? Aaaaaaaaaaa to w nocy tak punktów nałapałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.02.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Co ten Mamoń takiego robi ,że jest w centrum naszego zainteresowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 hej Olciu a nie mówiłam, że ten Mamoń paskudny jest a może nawet najpasqdniejszy ze wszystkich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Co ten Mamoń takiego robi ,że jest w centrum naszego zainteresowania . Niektórzy tak mają od urodzenia, że przyciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej Mamoniu jak początek tygodnia Oj ciężko, ciężko ... Ledwo dzisiaj rano wstałem - za późno się poszło spać i takie są skutki .. U Ciebie domyślam się wszystko OK? Aaaaaaaaaaa to w nocy tak punktów nałapałeś Andrzejka - dlaczego podejrzewasz, że ja zdobywam punkty tylko nocą? Ja mam w nocy inne zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mamoniu prawdę powiadam czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej Mamoniu jak początek tygodnia Oj ciężko, ciężko ... Ledwo dzisiaj rano wstałem - za późno się poszło spać i takie są skutki .. U Ciebie domyślam się wszystko OK? Aaaaaaaaaaa to w nocy tak punktów nałapałeś Andrzejka - dlaczego podejrzewasz, że ja zdobywam punkty tylko nocą? Ja mam w nocy inne zajęcia Tak mi się wymskło A nie wątpię że masz inne zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Co ten Mamoń takiego robi ,że jest w centrum naszego zainteresowania . Ma mamoniczną moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Co ten Mamoń takiego robi ,że jest w centrum naszego zainteresowania . Ma mamoniczną moc I to właśnie miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Co ten Mamoń takiego robi ,że jest w centrum naszego zainteresowania . Niektórzy tak mają od urodzenia, że przyciągają Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.02.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Dziewczyny,aby dogonić Inżyniera takie cacka dla nashttp://www.tapetki.com/albums/transport/motory/normal_tapetki_motory_003.jpga to cudenko dla Ciebie Inżynierzehttp://www.leomark.pl/images/upload/full/24662_10_1-kopia.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.02.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 hej Olciu a nie mówiłam, że ten Mamoń paskudny jest a może nawet najpasqdniejszy ze wszystkich ... no i właśnie dlatego jest w centrum zainreresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts