inż. Mamoń 06.02.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej Mamoniu jak początek tygodnia Oj ciężko, ciężko ... Ledwo dzisiaj rano wstałem - za późno się poszło spać i takie są skutki .. U Ciebie domyślam się wszystko OK? Aaaaaaaaaaa to w nocy tak punktów nałapałeś Andrzejka - dlaczego podejrzewasz, że ja zdobywam punkty tylko nocą? Ja mam w nocy inne zajęcia Tak mi się wymskło A nie wątpię że masz inne zajęcia tak, tak ... na przykład spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Dziewczyny,aby dogonić Inżyniera takie cacka dla nas http://www.tapetki.com/albums/transport/motory/normal_tapetki_motory_003.jpg a to cudenko dla Ciebie Inżynierze http://www.leomark.pl/images/upload/full/24662_10_1-kopia.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej Mamoniu jak początek tygodnia Oj ciężko, ciężko ... Ledwo dzisiaj rano wstałem - za późno się poszło spać i takie są skutki .. U Ciebie domyślam się wszystko OK? Aaaaaaaaaaa to w nocy tak punktów nałapałeś Andrzejka - dlaczego podejrzewasz, że ja zdobywam punkty tylko nocą? Ja mam w nocy inne zajęcia Tak mi się wymskło A nie wątpię że masz inne zajęcia tak, tak ... na przykład spanie Alez oczywiście to miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej Mamoniu jak początek tygodnia Oj ciężko, ciężko ... Ledwo dzisiaj rano wstałem - za późno się poszło spać i takie są skutki .. U Ciebie domyślam się wszystko OK? Aaaaaaaaaaa to w nocy tak punktów nałapałeś Andrzejka - dlaczego podejrzewasz, że ja zdobywam punkty tylko nocą? Ja mam w nocy inne zajęcia Tak mi się wymskło A nie wątpię że masz inne zajęcia tak, tak ... na przykład spanie Alez oczywiście to miałam na myśli Naprawdę zdumiewające rozumiemy się bez słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Andrzejka - fajny ten Twój awatar. Można wiedzieć gdzie pomieszkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej Mamoniu jak początek tygodnia Oj ciężko, ciężko ... Ledwo dzisiaj rano wstałem - za późno się poszło spać i takie są skutki .. U Ciebie domyślam się wszystko OK? Aaaaaaaaaaa to w nocy tak punktów nałapałeś Andrzejka - dlaczego podejrzewasz, że ja zdobywam punkty tylko nocą? Ja mam w nocy inne zajęcia Tak mi się wymskło A nie wątpię że masz inne zajęcia tak, tak ... na przykład spanie Alez oczywiście to miałam na myśli Naprawdę zdumiewające rozumiemy się bez słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Andrzejka - fajny ten Twój awatar. Można wiedzieć gdzie pomieszkujesz? W pięknej krainie biebrzańskich bagien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Dobry wieczór :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Andrzejka - fajny ten Twój awatar. Można wiedzieć gdzie pomieszkujesz? W pięknej krainie biebrzańskich bagien Sieruciowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 No i widzę, że Sz.P. Inżynier pomyka aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Andrzejka - fajny ten Twój awatar. Można wiedzieć gdzie pomieszkujesz? W pięknej krainie biebrzańskich bagien Sieruciowce? A skąd ty znasz takie tereny To bardzo blisko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Czy to znak, że zbliżamy się do końca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.02.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Dobry wieczór :) wieczór ... koniec stronki widać blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Czy to znak, że zbliżamy się do końca ? Nieuchronnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 chyba jeszcze troszke trzeba porzeźbić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Czy to znak, że zbliżamy się do końca ? Nieuchronnie no to goooooooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 chyba jeszcze troszke trzeba porzeźbić A tak dokładnie to ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 dobry wieczór :) wieczór ... Koniec stronki widać blisko wpierioooooood :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts