Jajcek 07.02.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziendoberek Umnie straszna sniezyca od rana Dzien dobry a u mnie deszcz i roztopy To juz sam nie wiem co lepsze snieg zdecydowanie i mrozik zielona trawa i slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.02.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska a Ti cos sie w pilnowaniu mnie w rankingu opuscilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.02.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziendoberek Umnie straszna sniezyca od rana Doberek. Śniegu ci u nas dostatek. Niestety a mogloby byc tak fajnie: zielona trawka listki na drzewkach sie zielenia i ptaszki cwierkaja ........ chyba sie rozmarzylem Pewnie wiosna tuż, tuż... znowu trzeba będzie się zakochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich miłych. Wy tu se klik, klik, a ja od rana śnieg przed posesją odgarnąłem, samochód spod śniegu wygrzebałem, syna do szkoły podrzuciłem i śniadanko zjadłem. A ja garaz odkapalem psa na spacer wyprowadzilem syna jeszcze nie zawiozlem bo ma na 11:50 do szkoly a i sniadanka jeszcze nie zjadlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.02.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziendoberek Umnie straszna sniezyca od rana Doberek. Śniegu ci u nas dostatek. Niestety a mogloby byc tak fajnie: zielona trawka listki na drzewkach sie zielenia i ptaszki cwierkaja ........ chyba sie rozmarzylem Pewnie wiosna tuż, tuż... znowu trzeba będzie się zakochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziendoberek Umnie straszna sniezyca od rana Dzien dobry a u mnie deszcz i roztopy To juz sam nie wiem co lepsze snieg zdecydowanie i mrozik zielona trawa i slonce i ciepełko.....i mozliwosc grzebania w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska a Ti cos sie w pilnowaniu mnie w rankingu opuscilas nie mam jakos czasu i siły..ostatnio chciałam Cie dogonic....stukałam....a mamon jak zwykle czajnik zabrał mi punkcik.....troszku mi sie zdenerwowało...bo co to za zabawa..jak ktos tak czajnikuje...fajniej by było gdyby tak razem postukac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziendoberek Umnie straszna sniezyca od rana Doberek. Śniegu ci u nas dostatek. Niestety a mogloby byc tak fajnie: zielona trawka listki na drzewkach sie zielenia i ptaszki cwierkaja ........ chyba sie rozmarzylem Pewnie wiosna tuż, tuż... znowu trzeba będzie się zakochać. hahahaha jak to znowu zakochac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.02.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska a Ti cos sie w pilnowaniu mnie w rankingu opuscilas nie mam jakos czasu i siły..ostatnio chciałam Cie dogonic....stukałam....a mamon jak zwykle czajnik zabrał mi punkcik.....troszku mi sie zdenerwowało...bo co to za zabawa..jak ktos tak czajnikuje...fajniej by było gdyby tak razem postukac.... no jak sie tak razem stuka to fajnie i szybciutko stronki leca A czasu to i ostatnio nie bardzo teraz od soboty znoffu jestemn na RW ale dwa tygodnie mnie nie bylo i znowu zanosi sie na dluzsze przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.02.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziendoberek Umnie straszna sniezyca od rana Dzien dobry a u mnie deszcz i roztopy To juz sam nie wiem co lepsze snieg zdecydowanie i mrozik zielona trawa i slonce i ciepełko.....i mozliwosc grzebania w ogrodzie Eee tam... za panienkami można się pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.02.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziendoberek Umnie straszna sniezyca od rana Dzien dobry a u mnie deszcz i roztopy To juz sam nie wiem co lepsze snieg zdecydowanie i mrozik zielona trawa i slonce i ciepełko.....i mozliwosc grzebania w ogrodzie grzebac w ogrodzie ? brrr w ogrodzie to mozna usiasc z piwkiem i notebookiem lub przy grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.02.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziendoberek Umnie straszna sniezyca od rana Doberek. Śniegu ci u nas dostatek. Niestety a mogloby byc tak fajnie: zielona trawka listki na drzewkach sie zielenia i ptaszki cwierkaja ........ chyba sie rozmarzylem Pewnie wiosna tuż, tuż... znowu trzeba będzie się zakochać. hahahaha jak to znowu zakochac???? Faceci już tak mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.02.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich miłych. Wy tu se klik, klik, a ja od rana śnieg przed posesją odgarnąłem, samochód spod śniegu wygrzebałem, syna do szkoły podrzuciłem i śniadanko zjadłem. A ja garaz odkapalem psa na spacer wyprowadzilem syna jeszcze nie zawiozlem bo ma na 11:50 do szkoly a i sniadanka jeszcze nie zjadlem To ja tak: samochód odkopałam wrzaskuna do teściowej zawiozłam po drodze odczekałam na przejeździe aż dobre 5 pociągów przemknie z zawrotną prędkością 40km/h kulturalnie wymusiłam pierwszeństwo i cudem wylądowałam w pracy, gdzie czekała na mnie ciepła herbatka - można było śniadanko spożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.02.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziendoberek Umnie straszna sniezyca od rana Dzien dobry a u mnie deszcz i roztopy To juz sam nie wiem co lepsze snieg zdecydowanie i mrozik zielona trawa i slonce i ciepełko.....i mozliwosc grzebania w ogrodzie Eee tam... za panienkami można się pooglądać. Na wiosne taki wysyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.02.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich miłych. Wy tu se klik, klik, a ja od rana śnieg przed posesją odgarnąłem, samochód spod śniegu wygrzebałem, syna do szkoły podrzuciłem i śniadanko zjadłem. A ja garaz odkapalem psa na spacer wyprowadzilem syna jeszcze nie zawiozlem bo ma na 11:50 do szkoly a i sniadanka jeszcze nie zjadlem To ja tak: samochód odkopałam wrzaskuna do teściowej zawiozłam po drodze odczekałam na przejeździe aż dobre 5 pociągów przemknie z zawrotną prędkością 40km/h kulturalnie wymusiłam pierwszeństwo i cudem wylądowałam w pracy, gdzie czekała na mnie ciepła herbatka - można było śniadanko spożyć Tobie to sie powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.02.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Przstało śniegiem sypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska a Ti cos sie w pilnowaniu mnie w rankingu opuscilas nie mam jakos czasu i siły..ostatnio chciałam Cie dogonic....stukałam....a mamon jak zwykle czajnik zabrał mi punkcik.....troszku mi sie zdenerwowało...bo co to za zabawa..jak ktos tak czajnikuje...fajniej by było gdyby tak razem postukac.... no jak sie tak razem stuka to fajnie i szybciutko stronki leca A czasu to i ostatnio nie bardzo teraz od soboty znoffu jestemn na RW ale dwa tygodnie mnie nie bylo i znowu zanosi sie na dluzsze przerwy a czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.02.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich miłych. Wy tu se klik, klik, a ja od rana śnieg przed posesją odgarnąłem, samochód spod śniegu wygrzebałem, syna do szkoły podrzuciłem i śniadanko zjadłem. A ja garaz odkapalem psa na spacer wyprowadzilem syna jeszcze nie zawiozlem bo ma na 11:50 do szkoly a i sniadanka jeszcze nie zjadlem To ja tak: samochód odkopałam wrzaskuna do teściowej zawiozłam po drodze odczekałam na przejeździe aż dobre 5 pociągów przemknie z zawrotną prędkością 40km/h kulturalnie wymusiłam pierwszeństwo i cudem wylądowałam w pracy, gdzie czekała na mnie ciepła herbatka - można było śniadanko spożyć Tobie to sie powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziendoberek Umnie straszna sniezyca od rana Dzien dobry a u mnie deszcz i roztopy To juz sam nie wiem co lepsze snieg zdecydowanie i mrozik zielona trawa i slonce i ciepełko.....i mozliwosc grzebania w ogrodzie grzebac w ogrodzie ? brrr w ogrodzie to mozna usiasc z piwkiem i notebookiem lub przy grillu a w przerwie dłubiesz cos w ogrodzie.....grillka to juz mam dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.02.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska a Ti cos sie w pilnowaniu mnie w rankingu opuscilas nie mam jakos czasu i siły..ostatnio chciałam Cie dogonic....stukałam....a mamon jak zwykle czajnik zabrał mi punkcik.....troszku mi sie zdenerwowało...bo co to za zabawa..jak ktos tak czajnikuje...fajniej by było gdyby tak razem postukac.... no jak sie tak razem stuka to fajnie i szybciutko stronki leca A czasu to i ostatnio nie bardzo teraz od soboty znoffu jestemn na RW ale dwa tygodnie mnie nie bylo i znowu zanosi sie na dluzsze przerwy a czemu? brak czasu, znaczy sie doba zakrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts