Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Teska biegusiem do konkursu milionowego 8) niespodziewanka od SławkaD 8) :p

Teska gratulacje :D

hmm nie żebym był upierdliwa :wink: ale tak się zastanawiam czemu wyróżnione są osoby które jako drugie wytypowały ten sam dzień?

W sumie to można było tak typować :roll:

ze słów redakcji na początku wątku wywnioskowałam że pierwszy typ się liczy...zresztą nieważne :roll:

Teska biegusiem do konkursu milionowego 8) niespodziewanka od SławkaD 8) :p

Teska gratulacje :D

hmm nie żebym był upierdliwa :wink: ale tak się zastanawiam czemu wyróżnione są osoby które jako drugie wytypowały ten sam dzień?

W sumie to można było tak typować :roll:

ze słów redakcji na początku wątku wywnioskowałam że pierwszy typ się liczy...zresztą nieważne :roll:

Tak, mamy nawet nagrodę. Dzwonek domowy, który wydaje ponad 20 dźwięków, od śpiewu ptaków, szczekania psa po odgłosy z serii karabinu maszynowego. Dzwonek czeka na pierwszego forumowicza, który wytypuje datę publikacji milionowej wypowiedzi (albo będzie najbliżej tej daty). Każdy może typować 3 daty, w dowolnym czasie. Liczy się pierwsze trafione typowanie. Zapraszamy do zabawy

Można to tak zinterpretować, że dotyczy to tego milionika, a reszta według typów :roll: ... W każdym razie, dlatego nie chciałam sama decydować, a tym bardziej w sytuacji gdy z małżem jesteśmy na liście, zresztą i tak Sławek po znajomości przekazał swoje 3 m-ce Tesce, bo razem podali datę 2. w kolejności.