SławekD-żonka 07.02.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska biegusiem do konkursu milionowego niespodziewanka od SławkaD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.02.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Przstało śniegiem sypać. U mnie tez przestalo Chwile mnie nie było i nowa stronka padła Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.02.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska biegusiem do konkursu milionowego niespodziewanka od SławkaD Teska gratulacje hmm nie żebym był upierdliwa ale tak się zastanawiam czemu wyróżnione są osoby które jako drugie wytypowały ten sam dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.02.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 u nas bialo bialo i bielej juz nie moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.02.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 u nas bialo bialo i bielej juz nie moze byc to fajnie macie bo u nas mokro, mokro i jeszcze raz mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska biegusiem do konkursu milionowego niespodziewanka od SławkaD dzięki moze redakcyja roda ksiazki co nieco ogrodnicze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.02.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska biegusiem do konkursu milionowego niespodziewanka od SławkaD Teska gratulacje hmm nie żebym był upierdliwa ale tak się zastanawiam czemu wyróżnione są osoby które jako drugie wytypowały ten sam dzień? W sumie to można było tak typować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.02.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No dziewczyny pogadajcie sobie, ja znikam do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.02.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No dziewczyny pogadajcie sobie, ja znikam do wieczora. Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 u nas bialo bialo i bielej juz nie moze byc to fajnie macie bo u nas mokro, mokro i jeszcze raz mokro na mojej wsi pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.02.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska biegusiem do konkursu milionowego niespodziewanka od SławkaD Teska gratulacje hmm nie żebym był upierdliwa ale tak się zastanawiam czemu wyróżnione są osoby które jako drugie wytypowały ten sam dzień? W sumie to można było tak typować ze słów redakcji na początku wątku wywnioskowałam że pierwszy typ się liczy...zresztą nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 witajcie, Ja dzisiaj dyżur w domu. Kominek sie obudowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.02.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Hej wszystkim U nas syp[ie tak,ze na pewno zasypie, biało , sniegu masa a do tego mrozik ponad -10 stopni i wieje wiatr więć zawieja w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 kobietki i nie tylko co o tym sadzicie http://www.glodowka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.02.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 witajcie, Ja dzisiaj dyżur w domu. Kominek sie obudowuje ale masz fajnie że w domku no i że kominek się robi a fota jakaś będzie? cześć Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.02.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 witajcie, Ja dzisiaj dyżur w domu. Kominek sie obudowuje Kiedy ja tak powiem o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.02.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ale tu puchyyyy chyba wszyscy pojechali Rydzykowi limuzyny załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.02.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 kobietki i nie tylko co o tym sadzicie http://www.glodowka.pl jest to wykonalne tylko trzeba się psychicznie na to nastawić znam osobę która głodowała parę razy najgorsze są pierwsze dni...potem juz leci jak z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 witajcie, Ja dzisiaj dyżur w domu. Kominek sie obudowuje a fotke jaks wrzucisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.02.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska biegusiem do konkursu milionowego niespodziewanka od SławkaD Teska gratulacje hmm nie żebym był upierdliwa ale tak się zastanawiam czemu wyróżnione są osoby które jako drugie wytypowały ten sam dzień? W sumie to można było tak typować ze słów redakcji na początku wątku wywnioskowałam że pierwszy typ się liczy...zresztą nieważne Tak, mamy nawet nagrodę. Dzwonek domowy, który wydaje ponad 20 dźwięków, od śpiewu ptaków, szczekania psa po odgłosy z serii karabinu maszynowego. Dzwonek czeka na pierwszego forumowicza, który wytypuje datę publikacji milionowej wypowiedzi (albo będzie najbliżej tej daty). Każdy może typować 3 daty, w dowolnym czasie. Liczy się pierwsze trafione typowanie. Zapraszamy do zabawy Można to tak zinterpretować, że dotyczy to tego milionika, a reszta według typów ... W każdym razie, dlatego nie chciałam sama decydować, a tym bardziej w sytuacji gdy z małżem jesteśmy na liście, zresztą i tak Sławek po znajomości przekazał swoje 3 m-ce Tesce, bo razem podali datę 2. w kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts