SławekD-żonka 13.02.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dzień Dobry - przyszłam się tylko przywitać No to pa :) Witam, no to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dzień Dobry - przyszłam się tylko przywitać No to pa :) witaj i pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dzięki wszystkim za miłe chwile od rana. Idę budować. w tą sniezycę... Jaką śnieżycę, ja mam w domu ciepłutko. Schody strychowe zakładam. Przerwa na II śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zmykam popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dzięki wszystkim za miłe chwile od rana. Idę budować. w tą sniezycę... Jaką śnieżycę, ja mam w domu ciepłutko. Schody strychowe zakładam. Przerwa na II śniadanie. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dzięki wszystkim za miłe chwile od rana. Idę budować. w tą sniezycę... Jaką śnieżycę, ja mam w domu ciepłutko. Schody strychowe zakładam. Przerwa na II śniadanie. a u mnie mgła nastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości Wowo Aga sie pojawila Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zmykam popracować papapap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zmykam popracować Tak tak na domek trzeba zarobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 wiekszosc rzeczy jest tansza niz w Ikei w Poznaniu...a niektore drozsze...za to jest wiekszy asortyment....i czasem mi sie wydaje jakosc inna...( chociaz to chyba nie mozliwe?) No niestety możliwe, tak jak sa równi i równiejści, tak samo gatunek I ma też swój niższy podgatunek no to wiem...z głupim proszkiem.....niemiecki Ariel jest zupelni jakos inny od naszego dobrze ze do najblizszego sklepu po zachodniej stronie mam 6 km:) ale masz fanie! ja kiedys tez mialam tak dobrze mieszkalam w slubicach ale wiocha generalnie beznadziejna jedyna rozywka blisko berlin i sklepy w frankfurcie niom fajnie...do wiekszego miasta Schwedt mam 27 km.....a do Berlina 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dzięki wszystkim za miłe chwile od rana. Idę budować. w tą sniezycę... Jaką śnieżycę, ja mam w domu ciepłutko. Schody strychowe zakładam. Przerwa na II śniadanie. Smacznego Dziękuję. Mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zmykam popracować Tak tak na domek trzeba zarobic a pzoniej na to co do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zmykam popracować Tak tak na domek trzeba zarobic a pzoniej na to co do domku Bez pracy nie ma kolaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zmykam popracować Tak tak na domek trzeba zarobic a pzoniej na to co do domku Bez pracy nie ma kolaczy A szkoda szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zmykam popracować Tak tak na domek trzeba zarobic a pzoniej na to co do domku Bez pracy nie ma kolaczy A szkoda szkoda rece opadają...kurka jak cos sie chce fajnego kupic to idzie w tysiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts