Jajcek 13.02.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zmykam popracować Tak tak na domek trzeba zarobic a pzoniej na to co do domku Bez pracy nie ma kolaczy A szkoda szkoda rece opadają...kurka jak cos sie chce fajnego kupic to idzie w tysiace Ja z lenistwa rozgladam sie za gotowym domem zeby wejsc na gotowe ale ceny maja chore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad wiem...jak kiedys bylam u niej w pracy po papierzyska.....to prawie wszyscy gadali:) na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zmykam popracować Tak tak na domek trzeba zarobic a pzoniej na to co do domku Bez pracy nie ma kolaczy A szkoda szkoda rece opadają...kurka jak cos sie chce fajnego kupic to idzie w tysiace Ja z lenistwa rozgladam sie za gotowym domem zeby wejsc na gotowe ale ceny maja chore hahahha lepiej buduj:) do sroda to dopiero trzeba na wypsazenie, jakies fajne mebelki kanapy kasy wydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad wiem...jak kiedys bylam u niej w pracy po papierzyska.....to prawie wszyscy gadali:) na gg no to rzeczywiscie niezle a u nas w firmie ja bylem prowodyrem blokady gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zmykam popracować Tak tak na domek trzeba zarobic a pzoniej na to co do domku Bez pracy nie ma kolaczy A szkoda szkoda rece opadają...kurka jak cos sie chce fajnego kupic to idzie w tysiace Ja z lenistwa rozgladam sie za gotowym domem zeby wejsc na gotowe ale ceny maja chore hahahha lepiej buduj:) do sroda to dopiero trzeba na wypsazenie, jakies fajne mebelki kanapy kasy wydac Ten srodek to i tak i tak mnie nie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad wiem...jak kiedys bylam u niej w pracy po papierzyska.....to prawie wszyscy gadali:) na gg no to rzeczywiscie niezle a u nas w firmie ja bylem prowodyrem blokady gg hahahahah tak??? a co z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad wiem...jak kiedys bylam u niej w pracy po papierzyska.....to prawie wszyscy gadali:) na gg no to rzeczywiscie niezle a u nas w firmie ja bylem prowodyrem blokady gg hahahahah tak??? a co z forum? jak bedzie trzeba tez sie zrobi .............................................................................................................................. ............................................................................................... niektorym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 U nas powód jest inny Jak dla mnie dziwny ale cóż gg nadal działa A powodem są rozwody bopodbno dziewczyny poznają facetów na czatach i była afera bojeden mąz przyszedł z awanturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad wiem...jak kiedys bylam u niej w pracy po papierzyska.....to prawie wszyscy gadali:) na gg no to rzeczywiscie niezle a u nas w firmie ja bylem prowodyrem blokady gg hahahahah tak??? a co z forum? jak bedzie trzeba tez sie zrobi .............................................................................................................................. ............................................................................................... niektorym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 U nas powód jest inny Jak dla mnie dziwny ale cóż gg nadal działa A powodem są rozwody bopodbno dziewczyny poznają facetów na czatach i była afera bojeden mąz przyszedł z awanturą A o tym to w mediach teraz glosno czaty sms itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 U nas powód jest inny Jak dla mnie dziwny ale cóż gg nadal działa A powodem są rozwody bopodbno dziewczyny poznają facetów na czatach i była afera bojeden mąz przyszedł z awanturą moja kumpelka.....hmm..mezatka z dwojka dorosłych dzieci własnie tak sie ogłupiła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 witam jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś ciebie nie było..... teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? Czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? U mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad wiem...jak kiedys bylam u niej w pracy po papierzyska.....to prawie wszyscy gadali:) na gg no to rzeczywiscie niezle A u nas w firmie ja bylem prowodyrem blokady gg hahahahah tak??? A co z forum? jak bedzie trzeba tez sie zrobi .............................................................................................................................. ............................................................................................... Niektorym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 U nas powód jest inny Jak dla mnie dziwny ale cóż gg nadal działa A powodem są rozwody bopodbno dziewczyny poznają facetów na czatach i była afera bojeden mąz przyszedł z awanturą A o tym to w mediach teraz glosno czaty sms itp oststnio słyszałam ze w sadach sms to tez dowod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad wiem...jak kiedys bylam u niej w pracy po papierzyska.....to prawie wszyscy gadali:) na gg no to rzeczywiscie niezle a u nas w firmie ja bylem prowodyrem blokady gg hahahahah tak??? a co z forum? jak bedzie trzeba tez sie zrobi .............................................................................................................................. ............................................................................................... niektorym a ci nie ktorzy to wiedza do kogo pije ale ciii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 no i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Sami widzicie i taki mamy efekt tego że nie mam w pracy netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad wiem...jak kiedys bylam u niej w pracy po papierzyska.....to prawie wszyscy gadali:) na gg no to rzeczywiscie niezle a u nas w firmie ja bylem prowodyrem blokady gg hahahahah tak??? a co z forum? jak bedzie trzeba tez sie zrobi .............................................................................................................................. ............................................................................................... niektorym a ci nie ktorzy to wiedza do kogo pije ale ciii [/quote:b3b3b47f48] hahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 no i znoffu brak odswiezania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts