Teska 13.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Sami widzicie i taki mamy efekt tego że nie mam w pracy netu ale punkcik jest Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 no i znoffu brak odswiezania oj oj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 U nas powód jest inny Jak dla mnie dziwny ale cóż gg nadal działa A powodem są rozwody bopodbno dziewczyny poznają facetów na czatach i była afera bojeden mąz przyszedł z awanturą A o tym to w mediach teraz glosno czaty sms itp oststnio słyszałam ze w sadach sms to tez dowod dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale miałam farta A teraz streszczeni ranking i zmykam do prac domowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 U nas powód jest inny Jak dla mnie dziwny ale cóż gg nadal działa A powodem są rozwody bopodbno dziewczyny poznają facetów na czatach i była afera bojeden mąz przyszedł z awanturą A o tym to w mediach teraz glosno czaty sms itp oststnio słyszałam ze w sadach sms to tez dowod dokladnie ciekawe co jest tak w tych czatach itp.....mialam kolezanke za rozsadną kobitkę...a ta wypaliła ze odchodzi od meza bo kogos poznała...ale jak jesczze mi pwoeidziala ze w necie......to rece mi opadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale miałam farta A teraz streszczeni ranking i zmykam do prac domowych Z tymi pracami domowymi to zapraszam do siebie jest co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale miałam farta A teraz streszczeni ranking i zmykam do prac domowych to pisz....tez zmylam chyba cos posprzatac.....a tak mi sie nie chce obiadek juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale miałam farta A teraz streszczeni ranking i zmykam do prac domowych Z tymi pracami domowymi to zapraszam do siebie jest co robic i ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 U nas powód jest inny Jak dla mnie dziwny ale cóż gg nadal działa A powodem są rozwody bopodbno dziewczyny poznają facetów na czatach i była afera bojeden mąz przyszedł z awanturą A o tym to w mediach teraz glosno czaty sms itp oststnio słyszałam ze w sadach sms to tez dowod dokladnie ciekawe co jest tak w tych czatach itp.....mialam kolezanke za rozsadną kobitkę...a ta wypaliła ze odchodzi od meza bo kogos poznała...ale jak jesczze mi pwoeidziala ze w necie......to rece mi opadły Ja mam kolege zostawil 6-letnia corke i zone w ciazy i jeszcze zonie kazal robic badania bo niby nie jego, a 300km dalej kochanka w ciazy byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Streszczenie odcinka 1324 : Rozpoczął Jajcek w ciemnych okularach Było olepszych i gorszych produktach tej samej firmy okazało się że nuby to samo a jednak nie Potem było o rozwodach i dowodach sms Stronke zakończył ten co rozpoczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Rankingum Recordum: 1. kze - 118 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 85 4. Joanna i Janusz - 82 5. SławekD-żonka - 79 6. maksiu - 77 7. fizyk - 73 8. Jajcek - 62 9. Majka - 60 10.Teska - 51 11. Sonika - 49 12. badi, inż. Mamoń - 40 14. Moniś - 36 15. facio - 35 16. monka - 31 17. Aga J.G -30 18. Olkalybowa - 28 19. markus_gdynia - 27 20. Jezier - 25 21. andrzejka - 22 22. Funia - 16 23. Agniesia - 14 24. joola, Trini - 13 26. verunia - 12 27. Jane - 10 28. Wojty, kasia64 - 9 30. Januszz - 6 31. ania, lafcadio, Nefer- 5 34. Ewuś, Paty, kolia - 4 37. damiangajda, Jacek69, Daria,Witos - 3 41. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia - 2 44. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka, DARIO2 - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Nie wiem z której strony się zabrać do tych prac -to nie jest moje ulubione zajęcie ale jak mus to mus Uciekam papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Nie wiem z której strony się zabrać do tych prac -to nie jest moje ulubione zajęcie ale jak mus to mus Uciekam papa Zacznij od mojego mieszkanka Narki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad wiem...jak kiedys bylam u niej w pracy po papierzyska.....to prawie wszyscy gadali:) na gg no to rzeczywiscie niezle a u nas w firmie ja bylem prowodyrem blokady gg hahahahah tak??? a co z forum? jak bedzie trzeba tez sie zrobi .............................................................................................................................. ............................................................................................... niektorym [/quote:b5ce59651c] Przywilej administratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jakoś udało się nadrobić zaległości witaj długo coś Ciebie nie było..... Teska brak czasu wpdam tylko do dzienników staram się byćna bierząco ale coś cięzko mi to idzie Najgorsze że w pracy net odcieli i nie mam gdzie nadrabiać zaległości czemu odcieli???? czyzby ludzie zamiast pracowac siedzieli na gg?? u mojej kumpelki dlatego jakies blokady wprowadzili wbrew pozorą gg jest wystarczajacym powodem do zakladania blokad wiem...jak kiedys bylam u niej w pracy po papierzyska.....to prawie wszyscy gadali:) na gg no to rzeczywiscie niezle a u nas w firmie ja bylem prowodyrem blokady gg hahahahah tak??? a co z forum? jak bedzie trzeba tez sie zrobi .............................................................................................................................. ............................................................................................... niektorym [/quote:aa2e4e3a2f] Przywilej administratora [/quote:aa2e4e3a2f] no taaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 cos nie bardzo przyspieszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! A czemu ma być szybciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Trochę popracowałam czas na relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts