Jajcek 13.02.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! A czemu ma być szybciej? Bo Kasia wrocila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! A czemu ma być szybciej? Bo Kasia wrocila rozpalam w kominku....nie mam cienkiego drewna...i nie wiem jaki bedzie efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! A czemu ma być szybciej? Bo Kasia wrocila Hahahahahaha aż się głośno zaśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! A czemu ma być szybciej? Bo Kasia wrocila Hahahahahaha aż się głośno zaśmiałam uwazaj bo w pracy beda sie dziwnie patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! A czemu ma być szybciej? Bo Kasia wrocila rozpalam w kominku....nie mam cienkiego drewna...i nie wiem jaki bedzie efekt A mi tak zimno, paznokcie fioletowe mam ale bym się wygrzała przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! A czemu ma być szybciej? Bo Kasia wrocila rozpalam w kominku....nie mam cienkiego drewna...i nie wiem jaki bedzie efekt nie wiem bo ja nie mam kominka (mam nadzieje ze chwilow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! A czemu ma być szybciej? Bo Kasia wrocila Hahahahahaha aż się głośno zaśmiałam uwazaj bo w pracy beda sie dziwnie patrzec Sama jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! A czemu ma być szybciej? Bo Kasia wrocila rozpalam w kominku....nie mam cienkiego drewna...i nie wiem jaki bedzie efekt A mi tak zimno, paznokcie fioletowe mam ale bym się wygrzała przy kominku a nie mozesz zrobic ogniska w koszu na smieci ? w kazdej pracy pelno nie potrzebnej nikomu papierologi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale tempo... 3h mnie nie było i 2 stronki... No, no, no... teraz bedzie szybciej czesc!!!!! A czemu ma być szybciej? Bo Kasia wrocila Hahahahahaha aż się głośno zaśmiałam uwazaj bo w pracy beda sie dziwnie patrzec Sama jestem nio to mozesz dowolic cieszyc sie do monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 a nie mozesz zrobic ogniska w koszu na smieci ? w kazdej pracy pelno nie potrzebnej nikomu papierologi Juz widzę oczyma wyobraźni tą starą wykładzinę jak idzie z dymem i te wszystkie faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 nio to mozesz dowolic cieszyc sie do monitora Oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 a nie mozesz zrobic ogniska w koszu na smieci ? w kazdej pracy pelno nie potrzebnej nikomu papierologi Juz widzę oczyma wyobraźni tą starą wykładzinę jak idzie z dymem i te wszystkie faktury no przy fakturach dobrze bys sie wygrzala w koncu za takieee pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 a nie mozesz zrobic ogniska w koszu na smieci ? w kazdej pracy pelno nie potrzebnej nikomu papierologi Juz widzę oczyma wyobraźni tą starą wykładzinę jak idzie z dymem i te wszystkie faktury no przy fakturach dobrze bys sie wygrzala w koncu za takieee pieniadze Tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.02.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 malutka przerwa, też mogłabym się wygrzewać w Fv co to mam je poobrabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 malutka przerwa, też mogłabym się wygrzewać w Fv co to mam je poobrabiać... Widzisz same plusy juz nie trzebaby bylo obrabiac a i cieplo by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.02.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 tak tak, ale na tym te plusy się kończą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.02.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Czy SOnika juz wrociła? widział ją ktoś ostatnio?potrzebny kontakt w sprawie ewentualnej pomocy dla RSm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 no to koniec przerwy....zanurzam się w papiery...plum, plum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witaj Maksiu U nas się nie meldowała, zaraz skoczę do zdjęć by zobaczyć czy tam jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witaj Maksiu U nas się nie meldowała, zaraz skoczę do zdjęć by zobaczyć czy tam jej nie ma. Ostatnio wczoraj była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts