forum_user 13.02.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Poszedł jeść.....uffffff.... Ładna dzisiaj pogoda...nie????? o ze strachu masz takie duże oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Poszedł jeść.....uffffff.... Ładna dzisiaj pogoda...nie????? Zawału chyba dostanę.... Tak pogoda całkiem przyjemna. Słońce sobie świeci.... Nnnnooooooo..... U mnie w porzrzrządkkkkku...trochę tylko to oko tak boli....i sine jak cholera..... Zaraz walnę Cię w drugie i będziesz wygladała jak panda. Przestań tak żartowac, bo żartujesz prawda? ależ oczywiście.....( siedzi obok...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.02.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Poszedł jeść.....uffffff.... Ładna dzisiaj pogoda...nie????? Zawału chyba dostanę.... Tak pogoda całkiem przyjemna. Słońce sobie świeci.... Nnnnooooooo..... U mnie w porzrzrządkkkkku...trochę tylko to oko tak boli....i sine jak cholera..... A Mamoń tchorz zwiał Nic - myślę, że mój post był niestosowny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Poszedł jeść.....uffffff.... Ładna dzisiaj pogoda...nie????? Nie bój się Mamońku...on bije szybko...nic nie czuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.02.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Poszedł jeść.....uffffff.... Ładna dzisiaj pogoda...nie????? Zawału chyba dostanę.... Tak pogoda całkiem przyjemna. Słońce sobie świeci.... Nnnnooooooo..... U mnie w porzrzrządkkkkku...trochę tylko to oko tak boli....i sine jak cholera..... Zaraz walnę Cię w drugie i będziesz wygladała jak panda. Przestań tak żartowac, bo żartujesz prawda? ależ oczywiście.....( siedzi obok...) kamień spadł mi z serca, na moje piękne nowe panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Co? Inżynierku...czajnikujesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.02.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Poszedł jeść.....uffffff.... Ładna dzisiaj pogoda...nie????? Zawału chyba dostanę.... Tak pogoda całkiem przyjemna. Słońce sobie świeci.... Nnnnooooooo..... U mnie w porzrzrządkkkkku...trochę tylko to oko tak boli....i sine jak cholera..... Zaraz walnę Cię w drugie i będziesz wygladała jak panda. Przestań tak żartowac, bo żartujesz prawda? ależ oczywiście.....( siedzi obok...) kamień spadł mi z serca, na moje piękne nowe panele hmmmmmmmm......jak przeczytałam jeszcze raz to znowu mi ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.02.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 --------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.02.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Co? Inżynierku...czajnikujesz..... Chwilowo nie mam co pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.02.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Żabo wiedz, że katusze przeżywam martwiąc się o Ciebie i Mirasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.02.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Żabo wiedz, że katusze przeżywam martwiąc się o Ciebie i Mirasa. No co ty, oni tam pękają ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.02.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Żabo wiedz, że katusze przeżywam martwiąc się o Ciebie i Mirasa. Olka czasem niektórzy na forum piszą o swoich prawdziwych kłopotach rodzinnych. Z kolei RW to taki trochę wątek dla prześmiewców i dowcipnisiów. Czy wiesz o co chodzi naprawdę? Ja nie wiem i w związku z tym nie wiem jak się zachować. Po prostu daję spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 nic sie dzieje....mąż sprawdza lekcje dzieciom.....jedno wisi za nogę na żyrandolu...drugie sprawdza temperaturę za oknem..... ja....zbieram potłuczine talerze., .......drugie oko troche spuchło.(bo zupa była trochę za słona)..nic to ...jutro będzie lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.02.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 nic sie dzieje....mąż sprawdza lekcje dzieciom.....jedno wisi za nogę na żyrandolu...drugie sprawdza temperaturę za oknem..... ja....zbieram potłuczine talerze., .......drugie oko troche spuchło.(bo zupa była trochę za słona)..nic to ...jutro będzie lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.02.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Żabo wiedz, że katusze przeżywam martwiąc się o Ciebie i Mirasa. Olka czasem niektórzy na forum piszą o swoich prawdziwych kłopotach rodzinnych. Z kolei RW to taki trochę wątek dla prześmiewców i dowcipnisiów. Czy wiesz o co chodzi naprawdę? Ja nie wiem i w związku z tym nie wiem jak się zachować. Po prostu daję spokój. To ja też, dzięki za radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Żabo wiedz, że katusze przeżywam martwiąc się o Ciebie i Mirasa. Olka czasem niektórzy na forum piszą o swoich prawdziwych kłopotach rodzinnych. Z kolei RW to taki trochę wątek dla prześmiewców i dowcipnisiów. Czy wiesz o co chodzi naprawdę? Ja nie wiem i w związku z tym nie wiem jak się zachować. Po prostu daję spokój. Mamonku!!!!! My polewamy się ze śmiechu!!!! Naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.02.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.02.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 13.02.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Żabo wiedz, że katusze przeżywam martwiąc się o Ciebie i Mirasa. Olka czasem niektórzy na forum piszą o swoich prawdziwych kłopotach rodzinnych. Z kolei RW to taki trochę wątek dla prześmiewców i dowcipnisiów. Czy wiesz o co chodzi naprawdę? Ja nie wiem i w związku z tym nie wiem jak się zachować. Po prostu daję spokój. spox Żaba nie kłamie - polewamy i to zdrowo Żaba lekko podchmielona i każdy tekst ją bawi... Mnie tez to kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.02.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ach o włos. Gatki Inżynierze . Idę robić gofry, będa z bitą śmietaną i truskawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts