Olkalybowa 13.02.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dobry czajnik nigdy nie jest zły Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 znalazł się czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A dlaczego niema do Bułgarii Jest Bułgaria, samolotem i dojazd własny Coz slepemu po oczach ???? Ja tez nie widze Bułgarii instrukcja, np. - neckermann - dojazd własny - Bułgaria albo - Tui - miesiąc - region - Bułgaria Nie to zebym sie czepial ale z punktu widzenia klienta zreszta jak tu zauwazylas obaj nie widzielismy moze latwiej by bylo gdybym klikal na samolo lub dojazd wlasny i tam alfabetyczny spis dostepnych panstw sorki ze osmielilem sie na ta uwage masz całkowitą rację. Ale, żeby to było mozliwe musiałabym stworzyć własną wyszukiwarkę. Chyba nie dam rady nie poddawaj sie ja dopiero poznaję zasady htmlu, litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 czajniki badzcie w pogotowiu ja jak zwykle będę spóźnionym imbrykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dobry czajnik nigdy nie jest zły Dobry wieczór wszystkim Witaj inz Mamon powinien czuc sie zagrozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dobry czajnik nigdy nie jest zły Dobry wieczór wszystkim pieknie, prawie mi się udalo. wielkie gacie dla Markusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dobry czajnik nigdy nie jest zły Dobry wieczór wszystkim lepiej przywitać się później niż wcale jedziesz na zlot??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A dlaczego niema do Bułgarii Jest Bułgaria, samolotem i dojazd własny Coz slepemu po oczach ???? Ja tez nie widze Bułgarii instrukcja, np. - neckermann - dojazd własny - Bułgaria albo - Tui - miesiąc - region - Bułgaria Nie to zebym sie czepial ale z punktu widzenia klienta zreszta jak tu zauwazylas obaj nie widzielismy moze latwiej by bylo gdybym klikal na samolo lub dojazd wlasny i tam alfabetyczny spis dostepnych panstw sorki ze osmielilem sie na ta uwage masz całkowitą rację. Ale, żeby to było mozliwe musiałabym stworzyć własną wyszukiwarkę. Chyba nie dam rady nie poddawaj sie ja dopiero poznaję zasady htmlu, litości Ale idzie Ci to tak dobrze ze i z wlasna przegladarka sobie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale momentalnie ucichlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A dlaczego niema do Bułgarii Jest Bułgaria, samolotem i dojazd własny Coz slepemu po oczach ???? Ja tez nie widze Bułgarii instrukcja, np. - neckermann - dojazd własny - Bułgaria albo - Tui - miesiąc - region - Bułgaria Nie to zebym sie czepial ale z punktu widzenia klienta zreszta jak tu zauwazylas obaj nie widzielismy moze latwiej by bylo gdybym klikal na samolo lub dojazd wlasny i tam alfabetyczny spis dostepnych panstw sorki ze osmielilem sie na ta uwage masz całkowitą rację. Ale, żeby to było mozliwe musiałabym stworzyć własną wyszukiwarkę. Chyba nie dam rady nie poddawaj sie ja dopiero poznaję zasady htmlu, litości Ale idzie Ci to tak dobrze ze i z wlasna przegladarka sobie poradzisz chyba nie. Szablon kupilismy za 3 zet, podstrony powpisywaliśmy, teksty, grafika. Korzystamy z baz biur, które sprzedajemy. Kompletnie nie wiem, jak się robi wyszukiwarkę. Nawet nie potrafię umieścić drukarki w ankiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 markus streszczonko i ranking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.02.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Czas na odrobienie pańszczyzny, czyli sterszczenie odcinka 1328:- na stronę wlazł z buciorami Mamoń, który podobno jest Bułgarem- Olka robiła gofry, ale nikogo nie poczęstowała- Majka zgubiła Bułgarię i biedny Mamoń nie ma się gdzie teraz podziać- dośrodkowanie w wykonaniu Jajcka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 chyba nie. Szablon kupilismy za 3 zet, podstrony powpisywaliśmy, teksty, grafika. Korzystamy z baz biur, które sprzedajemy. Kompletnie nie wiem, jak się robi wyszukiwarkę. Nawet nie potrafię umieścić drukarki w ankiecie trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 chyba nie. Szablon kupilismy za 3 zet, podstrony powpisywaliśmy, teksty, grafika. Korzystamy z baz biur, które sprzedajemy. Kompletnie nie wiem, jak się robi wyszukiwarkę. Nawet nie potrafię umieścić drukarki w ankiecie trening czyni mistrza jak takiś cwany, to rzuć skryptem do tej drukarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Podobno inz Mamoń jest z Bułgarii Oj Witos, nie będziesz dziś spał spokojnie ... http://www.denison.edu/library/class/images/nosferatu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.02.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Rankingum Recordum (zaktualizowany na 22:06-13.02.2006): 1. kze - 118 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 85 4. Joanna i Janusz - 82 5. SławekD-żonka - 80 6. maksiu - 77 7. fizyk - 73 8. Jajcek - 62 9. Majka - 60 10.Teska - 51 11. Sonika - 49 12. inż. Mamoń - 41 13. badi - 40 14. Moniś - 36 15. facio - 35 16. monka - 31 17. Aga J.G -30 18. Olkalybowa, markus_gdynia - 28 20. Jezier - 25 21. andrzejka - 22 22. Funia - 16 23. Agniesia - 14 24. joola, Trini - 13 26. verunia - 12 27. Jane - 10 28. Wojty, kasia64 - 9 30. Januszz - 6 31. ania, lafcadio, Nefer- 5 34. Ewuś, Paty, kolia - 4 37. damiangajda, Jacek69, Daria, Witos, żaba_gonia - 3 42. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 2 44. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka, DARIO2 - 1 _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 chyba nie. Szablon kupilismy za 3 zet, podstrony powpisywaliśmy, teksty, grafika. Korzystamy z baz biur, które sprzedajemy. Kompletnie nie wiem, jak się robi wyszukiwarkę. Nawet nie potrafię umieścić drukarki w ankiecie trening czyni mistrza jak takiś cwany, to rzuć skryptem do tej drukarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Podobno inz Mamoń jest z Bułgarii Oj Witos, nie będziesz dziś spał spokojnie ... http://www.denison.edu/library/class/images/nosferatu.jpg inzynierze, cosik paznokietki Ci urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 chyba nie. Szablon kupilismy za 3 zet, podstrony powpisywaliśmy, teksty, grafika. Korzystamy z baz biur, które sprzedajemy. Kompletnie nie wiem, jak się robi wyszukiwarkę. Nawet nie potrafię umieścić drukarki w ankiecie trening czyni mistrza jak takiś cwany, to rzuć skryptem do tej drukarki no, nie daj się prosić A tak faktycznie, to ja wczoraj wytrzymałam do 1 w nocy, właściwie Tomek uzupełniał cały html. ....... do 5 rano. Wolę mnie abstrakcyjne czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts