mirek_gdynia 13.02.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Majka - to ja po starej znajomości poproszę dwa tygodnie w Cancun z 99% zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Majka - to ja po starej znajomości poproszę dwa tygodnie w Cancun z 99% zniżki jeszcze tam Cię nie widzieli? Rodzinka cała wyprawiona, niesamowita cisza w domu. Idę odespać wszelkie zaleglości. A jutro od rana, ciąg dalszy obkładania kominka przez ekipę. dobranoc klikacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Majka Pobawiłam sie Twoją stronką! Kolory lepsze niż ostatnio, stronka jest też bardziej przyjazna( przynajmniej dla mnie).Z wad to moim zdaniem okno jest trochę małe- tzn. żółte obramowanie zajmuje chyba za dużo miejsca i chcąc przeczytać wybrany temat muszę przesuwać go w trakcie w bok. jeszcze jedna prośba- taka moja prywatna- marzy mi sie proste znajdowanie wyjazdów rodzinnych, takich jak dla mojej rodzinki- 2+3, zawsze muszę sie naklikać, żeby coś znaleźć, a potem i tak często pojawia sie informacja- brak pokoi spełniających Twoje kryteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale momentalnie ucichlo byłam u Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale momentalnie ucichlo byłam u Majki I mnie nie wzielas ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Joanna - podobno teraz jest taki standard szablonów, nie może być na cały ekran, bo się rozjeżdża. - nie ma jeszcze gotowego "zapytania o ofertę" - trzeba bedzie wypełnić pare pól /kiedy, gdzie, na ile, ile osób, wiek dzieci/ i wysłac do nas. My szukamy bezpośrednio w systemach rezerwacyjnych. Jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Majka - to ja po starej znajomości poproszę dwa tygodnie w Cancun z 99% zniżki jeszcze tam Cię nie widzieli? Rodzinka cała wyprawiona, niesamowita cisza w domu. Idę odespać wszelkie zaleglości. A jutro od rana, ciąg dalszy obkładania kominka przez ekipę. dobranoc klikacze. Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale momentalnie ucichlo byłam u Majki I mnie nie wzielas ??????? wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale momentalnie ucichlo byłam u Majki I mnie nie wzielas ??????? wybacz wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Joanna - podobno teraz jest taki standard szablonów, nie może być na cały ekran, bo się rozjeżdża. - nie ma jeszcze gotowego "zapytania o ofertę" - trzeba bedzie wypełnić pare pól /kiedy, gdzie, na ile, ile osób, wiek dzieci/ i wysłac do nas. My szukamy bezpośrednio w systemach rezerwacyjnych. Jest sporo. jak będę miała jechać to dam znać.Na razie brak mi na to pieniążków... a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale momentalnie ucichlo byłam u Majki I mnie nie wzielas ??????? wybacz wybaczam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Majka - to ja po starej znajomości poproszę dwa tygodnie w Cancun z 99% zniżki jeszcze tam Cię nie widzieli? Rodzinka cała wyprawiona, niesamowita cisza w domu. Idę odespać wszelkie zaleglości. A jutro od rana, ciąg dalszy obkładania kominka przez ekipę. dobranoc klikacze. Papatki dobranoc Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale momentalnie ucichlo byłam u Majki I mnie nie wzielas ??????? wybacz wybaczam dziękuję prosze bardzo polecam sie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dobry wieczór. Zasuwacie z tymi stronkami jak nie przymierzając Pan Samochodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dobry wieczór. Zasuwacie z tymi stronkami jak nie przymierzając Pan Samochodzik. Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Na jakiej fali nadajecie bo coś nie mogę się dostroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.02.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Jestem za. Podnoszę rękę i naciskam przycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale momentalnie ucichlo byłam u Majki I mnie nie wzielas ??????? wybacz wybaczam dziękuję prosze bardzo polecam sie na przyszlosc będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dobry wieczór. Zasuwacie z tymi stronkami jak nie przymierzając Pan Samochodzik. już niewiele dnia dziś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.02.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dobry wieczór. Zasuwacie z tymi stronkami jak nie przymierzając Pan Samochodzik. Dobry, dobry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts