Jajcek 14.02.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.02.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Strzelam. O, to już Gatki dla szefowej interesu bieliźniarskiego na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.02.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Nawet nie zauwazylem ze konczylem stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.02.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 wcinaj dalej to Kasia i Kolia tak skromnie po czekoladce dzióbią oj szkoda tylko że to kilka minut radości ikilka miesięcy męki by się tego pozbyć z zadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ale fajnie znowu duzo ludzi i wesolo weseli ludzie...gdzie nie pójdziemy to nas wyśmieją... zobaczymy czwartego w muratorze Co do spotkania, to co z naszym znakiem rozpoznawczym??? Co robimy i czy w ogóle robimy Może małe głosowanie: TAK - jestem za znakiem rozpoznawczym NIE - nie jestem za znakiem rozpoznawczym Ja jestem na TAK i proponuję żółty krawat, bo z tym chyba nie ma problemu by kupić. Koszulki z nickami już były, a w takich krawatach nie było jeszcze grupy A ja tak nie lubie krawatow A dziewczyny tez beda w krawatach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 14.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 dziewczyny co tak skromnie jak to skromnie... wcinam ciastek na potęgę...ładna mi skromność... wcinaj dalej to Kasia i Kolia tak skromnie po czekoladce dzióbią Bo ja próbuję się wcisnąć w ciuchy z zeszłego lata i coś słabo mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Strzelam. gatki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Dziękuję za gatki, wracam na poprzednią stronę sklecić streszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.02.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ale fajnie znowu duzo ludzi i wesolo weseli ludzie...gdzie nie pójdziemy to nas wyśmieją... zobaczymy czwartego w muratorze Co do spotkania, to co z naszym znakiem rozpoznawczym??? Co robimy i czy w ogóle robimy Może małe głosowanie: TAK - jestem za znakiem rozpoznawczym NIE - nie jestem za znakiem rozpoznawczym Ja jestem na TAK i proponuję żółty krawat, bo z tym chyba nie ma problemu by kupić. Koszulki z nickami już były, a w takich krawatach nie było jeszcze grupy A ja tak nie lubie krawatow A dziewczyny tez beda w krawatach ? Ale jednozcesnie chcialbym wsa spotkac i pogadac a bez znaku rozpoznawczego moze byc trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 14.02.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ale fajnie znowu duzo ludzi i wesolo weseli ludzie...gdzie nie pójdziemy to nas wyśmieją... zobaczymy czwartego w muratorze Co do spotkania, to co z naszym znakiem rozpoznawczym??? Co robimy i czy w ogóle robimy Może małe głosowanie: TAK - jestem za znakiem rozpoznawczym NIE - nie jestem za znakiem rozpoznawczym Ja jestem na TAK i proponuję żółty krawat, bo z tym chyba nie ma problemu by kupić. Koszulki z nickami już były, a w takich krawatach nie było jeszcze grupy A ja tak nie lubie krawatow A dziewczyny tez beda w krawatach ? moga być muszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.02.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ale fajnie znowu duzo ludzi i wesolo weseli ludzie...gdzie nie pójdziemy to nas wyśmieją... zobaczymy czwartego w muratorze Co do spotkania, to co z naszym znakiem rozpoznawczym??? Co robimy i czy w ogóle robimy Może małe głosowanie: TAK - jestem za znakiem rozpoznawczym NIE - nie jestem za znakiem rozpoznawczym Ja jestem na TAK i proponuję żółty krawat, bo z tym chyba nie ma problemu by kupić. Koszulki z nickami już były, a w takich krawatach nie było jeszcze grupy A ja tak nie lubie krawatow A dziewczyny tez beda w krawatach ? moga być muszki To juz lepiej niech bedzie ten krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 14.02.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 no proszę i krawaty się polubiło od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.02.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 no proszę i krawaty się polubiło od razu wszystko kwestia motywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.02.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/221660.png też pozdrawiamy fajne to Kasia ustrzeliła czymś takim stronkę, bardzo mi się to spodobało wiec szerzę dalej. http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/159.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.02.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 STRESZCZENIE odc.1333 Ostatnio streszczałam odcinek medyczny(pomoc przedmedyczna), teraz przyszła kolej na romansidło.- na paluszkach stronkę rozpoczął Jajcek;- tematy walentynklowe zawładnęły stroną;- monka serwowała pyszności, zatykając usta niektórym, a potem całowała się z andre;- w walentynkowym odcinku wystąpili: Jajcek, monka, andre, markus_gdynia, Agacka, Majka, Maluszek, Nefer, Kasia, Kze,kolia i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.02.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ale fajnie znowu duzo ludzi i wesolo weseli ludzie...gdzie nie pójdziemy to nas wyśmieją... zobaczymy czwartego w muratorze Co do spotkania, to co z naszym znakiem rozpoznawczym??? Co robimy i czy w ogóle robimy Może małe głosowanie: TAK - jestem za znakiem rozpoznawczym NIE - nie jestem za znakiem rozpoznawczym Ja jestem na TAK i proponuję żółty krawat, bo z tym chyba nie ma problemu by kupić. Koszulki z nickami już były, a w takich krawatach nie było jeszcze grupy A ja tak nie lubie krawatow A dziewczyny tez beda w krawatach ? Ja tez nie lubię krawatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.02.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Rankingum Recordum 1. kze - 118 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 85 4. Joanna i Janusz - 83 5. SławekD-żonka - 80 6. maksiu - 77 7. fizyk - 73 8. Jajcek - 64 9. Majka - 60 10.Teska - 51 11. Sonika - 49 12. inż. Mamoń - 42 13. badi - 40 14. Moniś - 36 15. facio - 35 16. monka - 31 17. Aga J.G -30 18. Olkalybowa- 2919. markus_gdynia - 28 20. Jezier - 25 21. andrzejka - 22 22. Funia - 16 23. Agniesia - 14 24. joola, Trini - 13 26. verunia - 12 27. Jane - 10 28. Wojty, kasia64 - 9 30. Januszz - 6 31. ania, lafcadio, Nefer- 5 34. Ewuś, Paty, kolia - 4 37. damiangajda, Jacek69, Daria, Witos, żaba_gonia - 3 42. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 2 44. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka, DARIO2 - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 - monka serwowała pyszności, zatykając usta niektórym, a potem całowała się z andre; wiesz jaki jest Jajcek gdybym go ciastem nie zapchała to też by się pchał do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.02.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ale fajnie znowu duzo ludzi i wesolo weseli ludzie...gdzie nie pójdziemy to nas wyśmieją... zobaczymy czwartego w muratorze Co do spotkania, to co z naszym znakiem rozpoznawczym??? Co robimy i czy w ogóle robimy Może małe głosowanie: TAK - jestem za znakiem rozpoznawczym NIE - nie jestem za znakiem rozpoznawczym Ja jestem na TAK i proponuję żółty krawat, bo z tym chyba nie ma problemu by kupić. Koszulki z nickami już były, a w takich krawatach nie było jeszcze grupy A ja tak nie lubie krawatow A dziewczyny tez beda w krawatach ? Ja tez nie lubię krawatów To jak robimy, niech reszta się opowie, bo powoli termin się zbliża, a my nic nie zdecydowaliśmy. Jesli uważacie, że to za duże wariactwo, to nie ma problemu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 14.02.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 mnie nie będzie, bo mi szef zafundował podróż służbową Róbcie zdjęcia, żebym sobie chociaż pooglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts