andre59 16.02.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 :DWITAM .......ja tak z przyczajki.. .....bo ja ostatni w rankingu A ja klikam i klikam a w rankingu mnie nie ma. A co tam, najważniejsze, że towarzystwo wesołe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.02.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 :DWITAM .......ja tak z przyczajki.. .....bo ja ostatni w rankingu eeeeeeeee no jak Ty już punkta masz to stary wyżeracz jesteś i czego się bać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 WITAM Aż się boje tutaj wejść jak czytam powyżej .Mimo wszystko bardzo wam dory wieczór! nie bój, nie bój tu fajnie jest jak chcesz napisać o czymś ważnym, albo niekoniecznie to tylko tutaj I do dotego jak chcesz zeby zostalo w tajemnicy to wal smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.02.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 :DWITAM .......ja tak z przyczajki.. .....bo ja ostatni w rankingu A ja klikam i klikam a w rankingu mnie nie ma. A co tam, najważniejsze, że towarzystwo wesołe. jak nie ma? ja Cię widzę ostatnie, ale jakże zaszczytne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A mi jeszcze tylko 10 minut zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 i do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Funia a jak tam zabki Hani ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 :DWITAM .......ja tak z przyczajki.. .....bo ja ostatni w rankingu A ja klikam i klikam a w rankingu mnie nie ma. A co tam, najważniejsze, że towarzystwo wesołe. I tu masz racje wazne zeby bylo wesolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.02.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 :DWITAM .......ja tak z przyczajki.. .....bo ja ostatni w rankingu A ja klikam i klikam a w rankingu mnie nie ma. A co tam, najważniejsze, że towarzystwo wesołe. jak nie ma? ja Cię widzę ostatnie, ale jakże zaszczytne miejsce Czasami pomagam panienkom przejść na drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 WITAM Aż się boje tutaj wejść jak czytam powyżej .Mimo wszystko bardzo wam dory wieczór! nie bój, nie bój tu fajnie jest jak chcesz napisać o czymś ważnym, albo niekoniecznie to tylko tutaj I do dotego jak chcesz zeby zostalo w tajemnicy to wal smialo ...zmuszasz mnie do spowiedzi....a ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ...andre a ja pomagam wszystkim przejśc na druga stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 WITAM Aż się boje tutaj wejść jak czytam powyżej .Mimo wszystko bardzo wam dory wieczór! nie bój, nie bój tu fajnie jest jak chcesz napisać o czymś ważnym, albo niekoniecznie to tylko tutaj I do dotego jak chcesz zeby zostalo w tajemnicy to wal smialo ...zmuszasz mnie do spowiedzi....a ty... Ja ??? No co ty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.02.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ...andre a ja pomagam wszystkim przejśc na druga stronę Eee tam.... ja wolę panienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 witam aż się boje tutaj wejść jak czytam powyżej .mimo wszystko bardzo wam dory wieczór! nie bój, nie bój tu fajnie jest jak chcesz napisać o czymś ważnym, albo niekoniecznie to tylko tutaj i do dotego jak chcesz zeby zostalo w tajemnicy to wal smialo ...zmuszasz mnie do spowiedzi....a ty... ja ??? No co ty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ihihi koniec pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ...andre a ja pomagam wszystkim przejśc na druga stronę Eee tam.... ja wolę panienki ...andre...suma ..sumarum ja też wole panienki, ale ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ...andre a ja pomagam wszystkim przejśc na druga stronę Eee tam.... ja wolę panienki ...andre...suma ..sumarum ja też wole panienki, ale ....? ........zbraku laku ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.02.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Jacka zaraz nie będzie, to może dla Funi uda się stronkę wystawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Jacka zaraz nie będzie, to może dla Funi uda się stronkę wystawić. Uwazaj wpadnie inzynier albo inny czajnik i zniweczy twoje plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts