cyla 16.02.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Taki jeden nie pamietam jak się nazywa. Ponoć po piwie nic nie robi tylko w kamienie wali młoteczkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 16.02.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A doczekałam się a jakże Ale 14 bo wczoraj to był już mąż powszedni no może trochę najwyżej "walnięty" po wizycie w klubie piwoszy,żktórego mnie wywalono perfidnie za picie wina Cyla z całym szacunkiem dla ciebie ,ale sama nazwa wsazuje ,że tam piwio , a nie wino mile widziane. A w oogóle to przecież napisałam,że piwko też pijam - A I TAK MNIE WYWALILI:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.02.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 normalnie płaczę.... wczoraj mówili w pogodzie, że tak może być... Żaba - trzymaj się !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A doczekałam się a jakże Ale 14 bo wczoraj to był już mąż powszedni no może trochę najwyżej "walnięty" po wizycie w klubie piwoszy,żktórego mnie wywalono perfidnie za picie wina Cyla z całym szacunkiem dla ciebie ,ale sama nazwa wsazuje ,że tam piwio , a nie wino mile widziane. A w oogóle to przecież napisałam,że piwko też pijam - A I TAK MNIE WYWALILI:cry: ...ale jaja siostra , z całym szacunkiem jak jeszcze raz tak zrobi to go zrównaj z ziemia Widocznie był n a w a l o n y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.02.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 poza tym, jak ostatnio zaproponowałam mężowi zapłatę w naturze to powiedział, że się do tego nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ale jakby co to dzwoń po rodzinę ! A matka gdzie była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 poza tym, jak ostatnio zaproponowałam mężowi zapłatę w naturze to powiedział, że się do tego nie nadaję ...ale mąż sobie dowalił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 No nic z tej stronki dzisiaj już napewno nie będzie,więc poczak tylko na streszczenie jajceka i spadam po żone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ...a oprucz tego widze ,że inż. mamoń się tu zaczął czaić ,aby podniesc swój wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 poza tym, jak ostatnio zaproponowałam mężowi zapłatę w naturze to powiedział, że się do tego nie nadaję Jak mój szanowny przegrał zakład ze mną /o 1000zet/ to powiedził, że może wypłacić w naturze. Wybrałam w związku z tym kamień na wejście do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 poza tym, jak ostatnio zaproponowałam mężowi zapłatę w naturze to powiedział, że się do tego nie nadaję Jak mój szanowny przegrał zakład ze mną /o 1000zet/ to powiedził, że może wypłacić w naturze. Wybrałam w związku z tym kamień na wejście do domu ..widze ,że szybko skończyliście z młodością.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.02.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ...a oprucz tego widze ,że inż. mamoń się tu zaczął czaić ,aby podniesc swój wynik Chyba mi się nie chce dzisiaj walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ..no tak lepiej poczytac gazetę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.02.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 poza tym, jak ostatnio zaproponowałam mężowi zapłatę w naturze to powiedział, że się do tego nie nadaję Jak mój szanowny przegrał zakład ze mną /o 1000zet/ to powiedził, że może wypłacić w naturze. Wybrałam w związku z tym kamień na wejście do domu ..widze ,że szybko skończyliście z młodością.. młodość to ja mam za darmo w ilości adekwatnej do potrzeb Za to wejście do domu musialoby czekać na świetego nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 inż. mamoń zaraził mnie tym....niechce mi się....,dlatego konczę iżyczę przyjemnej i upojnej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 no tak .....najlepiej wypuścić czajników , a samemu zbierac laury... gratulacje stronki Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Streszczenie:Poprzednia stronke zaczela Funia ktora obiecal mi ja wystawic, obiecanki cacanki, wystapili Andre59, Dario2 i Ja byly rozwazania na temat kto kogo lubi znaczy woli dziewczynki czy chlopcow, proba wystwienia przez Adre59 stronki dla Funi ale uciekl przed koncem, pod koniec zjawila sie Cyla a stronke zakonczyl dario2 widzac szanse na nastepny punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 16.02.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ale jakby co to dzwoń po rodzinę ! A matka gdzie była? Najmłodsze dziecię ma chore i nieobecna na forumie, więc się sama bronie jak umiem Bracie wyrodny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.02.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ...a oprucz tego widze ,że inż. mamoń się tu zaczął czaić ,aby podniesc swój wynik Chyba mi się nie chce dzisiaj walczyć Depresja jaka czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts