badi 17.02.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 napije się ktoś ze mną kawy???? Już wykąpana i pachnąca? to było wcześniej , przed kąpielą lecę z Jaśkiem do przedszkola ...... nie nastukajcie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witaj! Jak miło! Proponuję nie rozmawiać o nastroju, bo znowu sie rozkleję.... Ladna dzisiaj pogoda...nie??? ciężko mi w to uwierzyć jak patrzę za okno ale ok. jest super ...bo piątek i jutro wolne wyśpię się Jesteś w pracy? no ...tak "no ...tak" znaczy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.02.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam o poranku O inżyniero, nici z punkcika Kasia jak to się stało, że nie trafiłaś punkta ??? Nie celowałam Tak szybko strona poszła że No właśnie !!! za szybko Ale wejście pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dzień dobry dziewczęta. U mnie znowu śniegiem przypruszyło. Cześć Andre - przeczytać to wszystko jest chyba niemożliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 napije się ktoś ze mną kawy???? Już wykąpana i pachnąca? to było wcześniej , przed kąpielą lecę z Jaśkiem do przedszkola ...... nie nastukajcie za dużo Ajajaj - popieprzyło mni się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 opuszczam Was na chwilkę... idę się kąpać Jak by trzeba plecy umyć to wiesz.... Przeciez wiesz, ze jestem gietka...poradziłam sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.02.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witaj! Jak miło! Proponuję nie rozmawiać o nastroju, bo znowu sie rozkleję.... Ladna dzisiaj pogoda...nie??? ciężko mi w to uwierzyć jak patrzę za okno ale ok. jest super ...bo piątek i jutro wolne wyśpię się Jesteś w pracy? no ...tak "no ...tak" znaczy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.02.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Badi idzie do przedszkola, Żabci nie ma. Idę na śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dokłądnie odnotowałem sobie kto najgłośniej wrzeszczał żeby mi odebrać punkta wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 napije się ktoś ze mną kawy???? Już wykąpana i pachnąca? i z turbanem na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.02.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 O! jest Żabcia i Monka. Witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 opuszczam Was na chwilkę... idę się kąpać Jak by trzeba plecy umyć to wiesz.... Przeciez wiesz, ze jestem gietka...poradziłam sobie.... No właśnie: giętka, jędrna i pachnąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 napije się ktoś ze mną kawy???? Już wykąpana i pachnąca? i z turbanem na głowie Może być z turbanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.02.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dokłądnie odnotowałem sobie kto najgłośniej wrzeszczał żeby mi odebrać punkta wczoraj Taaak a kto to był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.02.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dzień dobry dziewczęta. U mnie znowu śniegiem przypruszyło. Cześć Andre - przeczytać to wszystko jest chyba niemożliwe? Przeczytać i zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.02.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Badi idzie do przedszkola, Żabci nie ma. Idę na śniadanie. nie idź śniadanie już czeka http://www.arkaro.com.pl/images/sniad_sn1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 O! jest Żabcia i Monka. Witajcie. Jest też Mamoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 opuszczam Was na chwilkę... idę się kąpać Jak by trzeba plecy umyć to wiesz.... Przeciez wiesz, ze jestem gietka...poradziłam sobie.... No właśnie: giętka, jędrna i pachnąca tylko szkoda, że taka stara.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.02.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 opuszczam Was na chwilkę... idę się kąpać Jak by trzeba plecy umyć to wiesz.... Przeciez wiesz, ze jestem gietka...poradziłam sobie.... No właśnie: giętka, jędrna i pachnąca No no, zaczyna się tu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.02.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Badi idzie do przedszkola, Żabci nie ma. Idę na śniadanie. nie idź śniadanie już czeka http://www.arkaro.com.pl/images/sniad_sn1.jpg A kakaoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts