Teska 17.02.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 a teraz przerwa w pracach domowych Qrczak, sterta prasowania mnie czeka ja dzis pomyłam łazieniki, podłogi hahah...ale juz mam dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 no prosze , chyba przegieliśmy z tymi cenami jakimi cenami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.02.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Babcia z fromtu zadzowniła, ze ZĄB definitywnie wyszedł a wyrodna matka tego nie widziała buuuuuuuuuuuuuuuuuu To babci prezent się należy Ja znalazłam pierwszeg zębola (zresztą całą resztę też ) i nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Uprzedź odpowiednio wcześniej, by nic nie pisać Daj spokój ja się nie ścigam, jak chcesz to moge wystawić kolejną stronke Pewno i tak ktoś wyskoczy zza rogu pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Babcia z fromtu zadzowniła, ze ZĄB definitywnie wyszedł a wyrodna matka tego nie widziała buuuuuuuuuuuuuuuuuu To babci prezent się należy Ja znalazłam pierwszeg zębola (zresztą całą resztę też ) i nic nie dostałam a juz juz nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.02.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 no prosze , chyba przegieliśmy z tymi cenami jakimi cenami???? No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 a jajacek to dzis był już?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Będę strzelał - uprzedzam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 17.02.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 no prosze , chyba przegieliśmy z tymi cenami jakimi cenami???? to taka reklama,siedzi dwoch w salonie i gada przy kawce a za drzwiami widać tłum nagle. tak jak tu teraz. stronka sie konczy nagle ożyli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.02.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Babcia z fromtu zadzowniła, ze ZĄB definitywnie wyszedł a wyrodna matka tego nie widziała buuuuuuuuuuuuuuuuuu To babci prezent się należy Ja znalazłam pierwszeg zębola (zresztą całą resztę też ) i nic nie dostałam no, babci, hlip, hlip, buuuuuuuuuuuuuuu hlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 no prosze , chyba przegieliśmy z tymi cenami jakimi cenami???? No właśnie czytałam...ale nie doszłam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 no prosze , chyba przegieliśmy z tymi cenami jakimi cenami???? to taka reklama,siedzi dwoch w salonie i gada przy kawce a za drzwiami widać tłum nagle. tak jak tu teraz. stronka sie konczy nagle ożyli.... peugeot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 no prosze , chyba przegieliśmy z tymi cenami jakimi cenami???? to taka reklama,siedzi dwoch w salonie i gada przy kawce a za drzwiami widać tłum nagle. tak jak tu teraz. stronka sie konczy nagle ożyli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Babcia z fromtu zadzowniła, ze ZĄB definitywnie wyszedł a wyrodna matka tego nie widziała buuuuuuuuuuuuuuuuuu To babci prezent się należy Ja znalazłam pierwszeg zębola (zresztą całą resztę też ) i nic nie dostałam a juz juz nie pamietam Ja pamiętam, bo po pierwsze to było 13 miesięcy temu, a po drugie przeżyłam tak ciężki szok, że długo to zapamiętam, w ogóle nie było widać, że wychodzi, po prostu nagle się pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 17.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 TAKIE SKOJARZENIE mi się nasunęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Będę strzelał - uprzedzam ... hahahahaha postepik zrobiłeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 17.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 O rany co za fuks!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Będę strzelał - uprzedzam ... O inżyniero PS: Komu gatki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.02.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 TAKIE SKOJARZENIE mi się nasunęło Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 TAKIE SKOJARZENIE mi się nasunęło Gratki.....kurka a ja znowu skonczyłam stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts