inż. Mamoń 17.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Żeby Majka była starsza.....Żeby Majka była starsza.....Żeby M ajka była starsza.....Żeby Majka była starsza..... Żaba jesteś niepoprawna. Przecież Majka mogła się speszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Żeby Majka była starsza.....Żeby Majka była starsza.....Żeby M ajka była starsza.....Żeby Majka była starsza..... o Ty @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Żeby Majka była starsza.....Żeby Majka była starsza.....Żeby M ajka była starsza.....Żeby Majka była starsza..... Żaba jesteś niepoprawna. Przecież Majka mogła się speszyć Co Ty, Majka nie z tych, spytaj jaki prezent dała dziś swojemu kotu w światowy dzien kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 znalazłam Rankingum wiekum 1. Andre59 2. Majka63 3. Mamoń64 4. Długi65 5. Żaba67 6. Witos 72 7. Jajcek74 8. Kasia77 9. Olka79 10. Funia ?? Majka brawo !!!! Ale niestety mam już tylko brązowy medal sam żes sie dopraszał, a mówiłam, że ja na pudle Majka - dla mnie masz 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Żeby Majka była starsza.....Żeby Majka była starsza.....Żeby M ajka była starsza.....Żeby Majka była starsza..... Żaba jesteś niepoprawna. Przecież Majka mogła się speszyć Co Ty, Majka nie z tych, spytaj jaki prezent dała dziś swojemu kotu w światowy dzien kota. Wiem. Biedny niekompletny kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.02.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Żeby Majka była starsza.....Żeby Majka była starsza.....Żeby M ajka była starsza.....Żeby Majka była starsza..... Żaba jesteś niepoprawna. Przecież Majka mogła się speszyć Co Ty, Majka nie z tych, spytaj jaki prezent dała dziś swojemu kotu w światowy dzien kota. to był przypadek. Zabieg mógł byc tylko w piatek, bo sobote mam wolną i moge zająć się Bambusem. Biedak, spi na grzejniku, obstawiłam krzesłem, żeby nie spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Żeby Majka była starsza.....Żeby Majka była starsza.....Żeby M ajka była starsza.....Żeby Majka była starsza..... Żaba jesteś niepoprawna. Przecież Majka mogła się speszyć Co Ty, Majka nie z tych, spytaj jaki prezent dała dziś swojemu kotu w światowy dzien kota. Wiem. Biedny niekompletny kot Ludzieeeee, jestem Liderem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.02.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 znalazłam Rankingum wiekum 1. Andre59 2. Majka63 3. Mamoń64 4. Długi65 5. Żaba67 6. Witos 72 7. Jajcek74 8. Kasia77 9. Olka79 10. Funia ?? Majka brawo !!!! Ale niestety mam już tylko brązowy medal sam żes sie dopraszał, a mówiłam, że ja na pudle Majka - dla mnie masz 20 no tak, widać po moim zachowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ja tez swoje dwie kotki zepsułam, bo w czasie rui nie dawały spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.02.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Żeby Majka była starsza.....Żeby Majka była starsza.....Żeby M ajka była starsza.....Żeby Majka była starsza..... Żaba jesteś niepoprawna. Przecież Majka mogła się speszyć Co Ty, Majka nie z tych, spytaj jaki prezent dała dziś swojemu kotu w światowy dzien kota. to był przypadek. Zabieg mógł byc tylko w piatek, bo sobote mam wolną i moge zająć się Bambusem. Biedak, spi na grzejniku, obstawiłam krzesłem, żeby nie spadł Wszystko rozumiem, wiem,że to nie jest łatwe. Mój kot też to przeżył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.02.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ludzieeeee, jestem Liderem forum gratulacje. A ta wiekopomna chwila nie nastapiła przed 80cioma postami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Żeby Majka była starsza.....Żeby Majka była starsza.....Żeby M ajka była starsza.....Żeby Majka była starsza..... Żaba jesteś niepoprawna. Przecież Majka mogła się speszyć Co Ty, Majka nie z tych, spytaj jaki prezent dała dziś swojemu kotu w światowy dzien kota. Wiem. Biedny niekompletny kot Ludzieeeee, jestem Liderem forum GRATULACJE!!!!! Jak to się mogło stać?? Przecież Ty tylko natrzaskałeś 2870 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ludzieeeee, jestem Liderem forum http://www.radio.com.pl/_admin/cm/podroze/_images_wino/U%20Radka%20alkohole2%20copy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.02.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Żeby Majka była starsza.....Żeby Majka była starsza.....Żeby M ajka była starsza.....Żeby Majka była starsza..... Żaba jesteś niepoprawna. Przecież Majka mogła się speszyć Co Ty, Majka nie z tych, spytaj jaki prezent dała dziś swojemu kotu w światowy dzien kota. Wiem. Biedny niekompletny kot Ludzieeeee, jestem Liderem forum GRATKI http://www.wdwwarmia.com.pl/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ludzieeeee, jestem Liderem forum GRATULACJE!!!!! Jak to się mogło stać?? Przecież Ty tylko natrzaskałeś 2870 postów No tak Liderem jest się od 2800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ludzieeeee, jestem Liderem forum http://www.radio.com.pl/_admin/cm/podroze/_images_wino/U%20Radka%20alkohole2%20copy.jpg SAM SOBIE WKLEIŁEŚ??????? nO TO PIJEMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dobrze się złożyło bo mi się piwo kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dobrze się złożyło bo mi się piwo kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ludzieeeee, jestem Liderem forum GRATULACJE!!!!! Jak to się mogło stać?? Przecież Ty tylko natrzaskałeś 2870 postów No tak Liderem jest się od 2800 wiem, to był taki nieudany żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.02.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Inzynierze Liderze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts