Jajcek 17.02.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 odwiedziłam poprzednią stronę....dlaczego mnie nie było???? oj zaluj zaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.02.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Twoje zdrowie Jajcek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Marcin moze ty zostales ? Ja jeszcze jestem, ale też mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.02.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 nie możeszjuż pić, czy te laski tak Cię wykończyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.02.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Twoje zdrowie Jajcek!!!! Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Muszę Wam o tym napisać.Miało nie być smutnych postów, ale sytuacja jest wyjątkowa.Dziś po południu trzech łobuzów napadło mojego syna.Wracał ze szkoły o godzinie 15:20.Ruchliwe miejsce, sasiedztwo hipermarketu.Facet w samochodzie czekał na zmianę świateł i tylko patrzył co się dzieje. Zero reakcji.Na szczęście skończyło się, mam nadzieję, tylko na stłuczeniu stawu barkowego.Byliśmy na pogotowiu i policji.Mam nadzieję, że nigdy więcej coś takiego się nie wydarzy, a łobuzom powinie się noga i dostaną za swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ja co prawda szanowna matrona jestem i "matka Polka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Marcin moze ty zostales ? Ja jeszcze jestem, ale też mam dosyć Czego stringow laseczek czy alkoholu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Twoje zdrowie Jajcek!!!! Cześć Joanna ! Rzeczywiście fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.02.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Muszę Wam o tym napisać. Miało nie być smutnych postów, ale sytuacja jest wyjątkowa. Dziś po południu trzech łobuzów napadło mojego syna. Wracał ze szkoły o godzinie 15:20. Ruchliwe miejsce, sasiedztwo hipermarketu. Facet w samochodzie czekał na zmianę świateł i tylko patrzył co się dzieje. Zero reakcji. Na szczęście skończyło się, mam nadzieję, tylko na stłuczeniu stawu barkowego. Byliśmy na pogotowiu i policji. Mam nadzieję, że nigdy więcej coś takiego się nie wydarzy, a łobuzom powinie się noga i dostaną za swoje. Jestesmy z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.02.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 muszę wam o tym napisać. Miało nie być smutnych postów, ale sytuacja jest wyjątkowa. Dziś po południu trzech łobuzów napadło mojego syna. Wracał ze szkoły o godzinie 15:20. Ruchliwe miejsce, sasiedztwo hipermarketu. Facet w samochodzie czekał na zmianę świateł i tylko patrzył co się dzieje. Zero reakcji. Na szczęście skończyło się, mam nadzieję, tylko na stłuczeniu stawu barkowego. Byliśmy na pogotowiu i policji. Mam nadzieję, że nigdy więcej coś takiego się nie wydarzy, a łobuzom powinie się noga i dostaną za swoje. koszmar!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.02.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 koniec, czy początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Muszę Wam o tym napisać. Miało nie być smutnych postów, ale sytuacja jest wyjątkowa. Dziś po południu trzech łobuzów napadło mojego syna. Wracał ze szkoły o godzinie 15:20. Ruchliwe miejsce, sasiedztwo hipermarketu. Facet w samochodzie czekał na zmianę świateł i tylko patrzył co się dzieje. Zero reakcji. Na szczęście skończyło się, mam nadzieję, tylko na stłuczeniu stawu barkowego. Byliśmy na pogotowiu i policji. Mam nadzieję, że nigdy więcej coś takiego się nie wydarzy, a łobuzom powinie się noga i dostaną za swoje. Jestesmy z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Czyje gatki tym razem ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Andre - naprawdę nie wiem co napisać.Cieszę się tylko, że to już minęło i chyba bez poważnych obrażeń ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.02.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Muszę Wam o tym napisać. Miało nie być smutnych postów, ale sytuacja jest wyjątkowa. Dziś po południu trzech łobuzów napadło mojego syna. Wracał ze szkoły o godzinie 15:20. Ruchliwe miejsce, sasiedztwo hipermarketu. Facet w samochodzie czekał na zmianę świateł i tylko patrzył co się dzieje. Zero reakcji. Na szczęście skończyło się, mam nadzieję, tylko na stłuczeniu stawu barkowego. Byliśmy na pogotowiu i policji. Mam nadzieję, że nigdy więcej coś takiego się nie wydarzy, a łobuzom powinie się noga i dostaną za swoje. Jestesmy z Toba Ten swiat jest porąbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Gratulki Wysłałem posta jak było 58 i tak jakoś sam trafił, ale cieszyć się nie ma z czego tym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts