zaba_gonia 18.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Gosia mialem szczere checi Ci wystawic ale ten Mamon sie wpakowal noo Gosia nie słuchaj Jacka. To ja wystawiłem, a Jajcek skorzystał No chłopaki.... Chyba nie będziecie sie o mnie bić???? Dajcie sobie w morde, proszę....to takie słodkie... Nie możemy się o Ciebie bić bo Jacek jest w juniorach, a ja w seniorach Tio nie tykaj sie Zaby bo ona tez w Juniorach chyba NIE ZAPRZECZYSZ Żaba jest juniorką młodszą ale gustuje w poważniejszych facetach skąd wiedziałeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ten spawa, ta grzebie, jeszcze ktoś za drzwiami co tu się dzieje? A ja sobie adwokacika postawiłam kolo monitora i pomału ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.02.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Wzrostu mam tak kobieco - 164 no to tak w sam raz!!! Nie napisałam Ci wtedy, bo ryczałam...ale Ty naprawdę potrafisz pocieszać... noo a czy moje pocieszanie bedzie lepsze ja Ci powiem, że ważę 59 kg Funiu, w sam raz..... Musisz mieć piękne kształty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.02.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 czesć Majka! Możemy sobie w spkoju pogadać jak dwie dojrzałe kobitki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 zawsze możemy. Czytałaś co Nefer pisze o śmierci klinicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.02.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 zawsze możemy. Czytałaś co Nefer pisze o śmierci klinicznej? nie... A co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 gdzie ona polazła? Ma nam tu koniecznie opowiedzieć. w potradach zyciowych pisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 zawsze możemy. Czytałaś co Nefer pisze o śmierci klinicznej? nie... A co??? Nie ma się czego bać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 gdzie ona polazła? Ma nam tu koniecznie opowiedzieć. w potradach zyciowych pisala poradach????? potem zajrzę... ps. już też piję adwokacika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 zawsze możemy. Czytałaś co Nefer pisze o śmierci klinicznej? nie... A co??? Nie ma się czego bać :) aaa, przylazła opowiadaj, ja się nie boję, tylko ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.02.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 zawsze możemy. Czytałaś co Nefer pisze o śmierci klinicznej? nie... A co??? Nie ma się czego bać :) aaa, przylazła opowiadaj, ja się nie boję, tylko ciekawość mnie zżera no dawaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 18.02.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 18.02.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 O Nefer, tak myślałam, że tu będziesz Wyczytałam, że będziesz miała zrzutnie a jakie to będzie miało wymiary, bo właśnie w najbliższym czasie muszę to ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 witaj Narazie Nefer ma wyrzucic z siebie pewna opowieśc dla nas, czekaj na swoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Za bardzo to nie ma o czym.. Jedyny plus całej imprezy to fakt, że oglądałam jak się rodzi mój drugi syn - tak od strony lekarzy Miałam pecha zacząć rodzić po wyjściu ordynatora ( rok 93, więc lekarze zajęci prywatnymi wizytami i te sprawy typu brak rękawiczek jednorazowych, pościeli itp.) To było drugie dziecko więc myślałam, że 1,5 godzinki i wio... ale nie. Pierwszy mało sam sobie nie wyszedł na recepcji w szpitalu, więc nie było powodu do obaw. Mój syn postanowił "zawiesić" się na kościach miednicy i tyle. Przez 16 godzin miałam normalną akcję ( czyli parte co 2-3 minuty) - no koń by tego nie zniósł. A nikt nie chciał podjąć decyzji. Jak już przyszedł pan doktor i zaordynował jakiś specyfik to właśnie odpadłam. Wrażenie super: obserwujesz wszystko z góry - unosisz się jakieś 2 m nad podłogą, ale możesz to regulować. No i sobie wisiałam za plecami personelu obserwując jak Maciek wyłazi na świat. Tam latają koło mnie a ja sobie wiszę. Jest cieplutko, przyjemnie, tylko nie czuć ciała - nie masz rąk, nóg tylko jakby w obłoczku. Było mi tam baaardzo dobrze i czułam się niesamowicie bezpiecznie i tak jak w domu. ALe w pewnym momencie się bardzo przestraszyłam, bo dziecko było już na świecie, a ja ciągle latałam. I pomyślałam, że musze wracać, bo mój mąż sobie sam nie poradzi i ja tak strasznie ich wszystkich kocham, że nie moge tak sobie latać i ich zostawić. I się obudziłam. NIezbyt przyjemnie, bo tak jakbym się topiła i nagle wyskoczyła ponad powierzchnię wody. Narobiłam tylko kłopotów personelowi i tyle. Ale nie ma się co bać tego świata po drugiej stronie. A i kolory są takie pastelowo-świecące. Takie migotliwe. To musi być jakaś chemia mózgu - ale przynajmniej wiem, że mam mózg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.02.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Dobry wieczór wszystkim. Coś wspominaliście o centymetrach i kilogramach. Proponuję: Rankingum wzrostum: 1.Andre 185cm Rankingum massum. 1.Andre 86kg Kto się dopisze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 O Nefer, tak myślałam, że tu będziesz Wyczytałam, że będziesz miała zrzutnie a jakie to będzie miało wymiary, bo właśnie w najbliższym czasie muszę to ustalić Pani architekt ma w przyszły piątek przynieść przekroje to będę wiedzieć więcej . Pewnie to będzie 1-2 bloczki Terivy. Jak będę miała rysunki to ci zeskanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, czyli to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Dobry wieczór wszystkim. Coś wspominaliście o centymetrach i kilogramach. Proponuję: Rankingum wzrostum: 1.Andre 185cm Rankingum massum. 1.Andre 86kg Kto się dopisze??? do wzrostu sie przyznam do masy - nigdy 174cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, czyli to prawda no wiesz. Przeżyłam taką akcję, ale nie jestem jej w stanie zdefiniować. NIe było żadnego światła w tunelu i te rzeczy. Nie wiem czy to "tamta" strona czy tylko biochemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts