sylvia1 18.02.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 o rany... to ja na tym rankgingu wzorstu bede na końcu... ale wiecie co? ja tam lubie swój wzrost a jak przychodza nowe panie do pracy to mnie ochrzaniają czemu ja nie przez szatnie wchodze... jedynie w sklepie nie lubie bo sie kupić nic nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Witam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, czyli to prawda no wiesz. Przeżyłam taką akcję, ale nie jestem jej w stanie zdefiniować. NIe było żadnego światła w tunelu i te rzeczy. Nie wiem czy to "tamta" strona czy tylko biochemia taką wersję słyszałam od gościa z wypadku. Zastanawiałam się, czy tego filmowcy nie wymyslili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Dobry wieczór wszystkim. Coś wspominaliście o centymetrach i kilogramach. Proponuję: Rankingum wzrostum: 1.Andre 185cm Rankingum massum. 1.Andre 86kg Kto się dopisze??? do wzrostu sie przyznam do masy - nigdy 174cm Ja nie wiem ile ważę - ostatnio ważyłam się w 1993 roku - sorry. Ułomkiem nie jestem - raczej ze mnie konkretniejsza baba Wzrost - nie nachalny - 162 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, czyli to prawda no wiesz. Przeżyłam taką akcję, ale nie jestem jej w stanie zdefiniować. NIe było żadnego światła w tunelu i te rzeczy. Nie wiem czy to "tamta" strona czy tylko biochemia nefer! Ciarki mi przeszły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Witam Wszystkich. cześć! Brakowało tu Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, czyli to prawda no wiesz. Przeżyłam taką akcję, ale nie jestem jej w stanie zdefiniować. NIe było żadnego światła w tunelu i te rzeczy. Nie wiem czy to "tamta" strona czy tylko biochemia taką wersję słyszałam od gościa z wypadku. Zastanawiałam się, czy tego filmowcy nie wymyslili. Mam teorię, że to po prostu obrona organizmu - wyłącza się prąd i pa. A mózg płata figle Być może ludzie głęboko wierzący łączą te kwestie z Bogiem i religią. ALe do tego trzeba niewątpiącej wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.02.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, kiedyś czytałem książkę "Życie po życiu". Coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, czyli to prawda no wiesz. Przeżyłam taką akcję, ale nie jestem jej w stanie zdefiniować. NIe było żadnego światła w tunelu i te rzeczy. Nie wiem czy to "tamta" strona czy tylko biochemia nefer! Ciarki mi przeszły.... No co Ty !!! To na prawdę nie było nieprzyjemne. Nieprzyjemne by było dopiero jakby sie nie udało wrócić Ale chyba byłam za młoda ... i widać miałam jeszcze zadanie do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Dzieki takiemu doświadczeniu łatwiej pogodzić sie ze stratą bliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Dobry wieczór wszystkim. Coś wspominaliście o centymetrach i kilogramach. Proponuję: Rankingum wzrostum: 1.Andre 185cm 2.żaba 160cm Rankingum massum. 1.Andre 86kg 2.żaba 48 kg Kto się dopisze??? ja sie wpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Dzieki takiemu doświadczeniu łatwiej pogodzić sie ze stratą bliskich. Nie jestem pewna. Właśnie ćwiczę. NIe boję się swojej śmierci, ale podważam sensownść śmierci ludzi dobrych, bliskich mi, i jakoś mi się nie składa, ni cholery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, czyli to prawda no wiesz. Przeżyłam taką akcję, ale nie jestem jej w stanie zdefiniować. NIe było żadnego światła w tunelu i te rzeczy. Nie wiem czy to "tamta" strona czy tylko biochemia nefer! Ciarki mi przeszły.... No co Ty !!! To na prawdę nie było nieprzyjemne. Nieprzyjemne by było dopiero jakby sie nie udało wrócić Ale chyba byłam za młoda ... i widać miałam jeszcze zadanie do wykonania. al nie wiadomo jak długo trwa taki błogi stan...a potem co???? NICOŚĆ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, kiedyś czytałem książkę "Życie po życiu". Coś w tym jest. Ja tez czytałam, ale uważałam za bzdurę ....do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.02.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Dzieki takiemu doświadczeniu łatwiej pogodzić sie ze stratą bliskich. Nie jestem pewna. Właśnie ćwiczę. NIe boję się swojej śmierci, ale podważam sensownść śmierci ludzi dobrych, bliskich mi, i jakoś mi się nie składa, ni cholery... Ale z tego co piszesz to całkiem miłe uczucie. Nas boli bardzo, ale ból łagodzi przekonanie ,ze dana osoba nie cierpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.02.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 do wzrostu sie przyznałam tu to masy strone lub dwie wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 al nie wiadomo jak długo trwa taki błogi stan...a potem co???? NICOŚĆ???? Istnieje ryzyko, że się nie wróci - pewnie tak. I pewnie tak wygląda rzeczywista śmierć. Nieźle bym się wkurzyła..... głownie przestraszyłam się bo zaczęła mnie jakaś siła odciągać od mojego ciała i przesuwałam się w górę, ale nie mogłam tego zatrzymać. Dlatego w ogóle zaczęłam myśleć o mojej rodzinie i o tym , że muszę wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 18.02.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, czyli to prawda no wiesz. Przeżyłam taką akcję, ale nie jestem jej w stanie zdefiniować. NIe było żadnego światła w tunelu i te rzeczy. Nie wiem czy to "tamta" strona czy tylko biochemia nefer! Ciarki mi przeszły.... No co Ty !!! To na prawdę nie było nieprzyjemne. Nieprzyjemne by było dopiero jakby sie nie udało wrócić Ale chyba byłam za młoda ... i widać miałam jeszcze zadanie do wykonania. No dom do zbudowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer, kiedyś czytałem książkę "Życie po życiu". Coś w tym jest. Ja tez czytałam, ale uważałam za bzdurę ....do czasu staram się pochodzić spokojnie do takich rzeczy. Nie mówię bzdura, ani też nie wpadam w euforię. Ten facet z wypadku, jak odpłynął to miał wyciągany pręt z nogi/zakleszczył się/. Potem opwiedział o tym, nie mógł tego widzieć sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts