Whisper 19.02.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Oj dawno rzeczywiście. Połowy ludzi nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ale masz szansę to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 jeszcze trochę a zaczną się ludzie dobierać do Twojego miejsca w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.02.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ale masz szansę to nadrobić Racja... Halo, czy mogę prosić o uwagę??? Przedstawić się chciałem. PREZES JESTEM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ale masz szansę to nadrobić Racja... Halo, czy mogę prosić o uwagę??? Przedstawić się chciałem. PREZES JESTEM... miło mo Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.02.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 heh mi juz dwie umkneły bo nefar zdażyła przede mna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.02.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ale masz szansę to nadrobić Racja... Halo, czy mogę prosić o uwagę??? Przedstawić się chciałem. PREZES JESTEM... Prezes, Prezes.....aaa był ktoś taki co słychać? jak sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.02.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ale masz szansę to nadrobić Racja... Halo, czy mogę prosić o uwagę??? Przedstawić się chciałem. PREZES JESTEM... cos mi sie przypomina.... Chyba Cię znam...chociaz nie wiem skąd???? Ty jakis dziennik piszesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.02.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ale masz szansę to nadrobić Racja... Halo, czy mogę prosić o uwagę??? Przedstawić się chciałem. PREZES JESTEM... miło mo Joanna No, kogo jak kogo, ale Ciebie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.02.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Sylwia miło mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ale masz szansę to nadrobić Racja... Halo, czy mogę prosić o uwagę??? Przedstawić się chciałem. PREZES JESTEM... miło mo Joanna No, kogo jak kogo, ale Ciebie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.02.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Ale się narobiło... nie dość że wiek w rankingi wchodzi, to jeszcze i data? Maj. Piąty. A rocznik to ostatni z tych dobrych no nie wiem każdy tak myśli o swoim roczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.02.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 No, ktoś mnie jeszcze pamięta.... Łza wzruszenia mi się w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.02.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 No, ktoś mnie jeszcze pamięta.... Łza wzruszenia mi się w oku kręci a ja myślałam że Prezes to twardziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Przypominam dla tych, co już dawno nie byli... By nie trzeba było daleko szukać Zlotowe Listum Recordum Będzie: Whisper - sam szef z Luśką andre59 Maluszek fizyk Kze - z żoną andrzejka - z małżowinką Joanna i Janusz Jajcek - z żoną J i synem J Agacka - z zatokami Trini Aga J.G Kasia64 Maksiu Teska Moniś Badi tola zagląda tu - więc też chyba nasza SławekD-żonka - ze SławkiemD i wrzaskunem W kolejce czeka czy nie czeka????: Nefer Znak rozpoznawczy RW to żółta wstążeczka przypięta w '8' do garderoby, o to każdy troszczy się SAM: http://www.mdlsoft.co.uk/PrimaryPics1/eight.jpg Nasze miejsce w podziemiach: po zejściu ze schodów - w prawo w kącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.02.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Ale się narobiło... nie dość że wiek w rankingi wchodzi, to jeszcze i data? Maj. Piąty. A rocznik to ostatni z tych dobrych no nie wiem każdy tak myśli o swoim roczniku Ale mój i Joanny i Janusza był naprawdę najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Ale się narobiło... nie dość że wiek w rankingi wchodzi, to jeszcze i data? Maj. Piąty. A rocznik to ostatni z tych dobrych no nie wiem każdy tak myśli o swoim roczniku Ale mój i Joanny i Janusza był naprawdę najlepszy toć ba Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, jeśli chodzi o rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.02.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 No, ktoś mnie jeszcze pamięta.... Łza wzruszenia mi się w oku kręci a ja myślałam że Prezes to twardziel Nawet Prezes miewa ludzkie odruchy. Twardy kiedy trzeba, ludzki kiedy można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 No, ktoś mnie jeszcze pamięta.... Łza wzruszenia mi się w oku kręci chcesz chusteczkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 No, ktoś mnie jeszcze pamięta.... Łza wzruszenia mi się w oku kręci a ja myślałam że Prezes to twardziel Nawet Prezes miewa ludzkie odruchy. Twardy kiedy trzeba, ludzki kiedy można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts