Teska 21.02.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 winko... chciałam wam winko z KK przynieść, ale tam ostatnio samo piwsko i kawę piją jakie piwsko http://www.winexpress.com.pl/pictures/front_tasteoftheworld04.jpg z pozdrowieniami od KK no na Cie to można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 winko... chciałam wam winko z KK przynieść, ale tam ostatnio samo piwsko i kawę piją jakie piwsko http://www.winexpress.com.pl/pictures/front_tasteoftheworld04.jpg z pozdrowieniami od KK SUPER!!!!! dOŁĄCZYSZ DO NAS??? I w dodatku głosowałeś na mój dziennik.....chyba Cię lubię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.02.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 no na Cie to można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.02.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam . czesć!Olcia! Słuchaj martwie sie o Mamońka.....chory ..czy moze ..na odwyku... Jestem Miło mi że się o mnie martwisz, nic mi nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.02.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 winko... chciałam wam winko z KK przynieść, ale tam ostatnio samo piwsko i kawę piją jakie piwsko http://www.winexpress.com.pl/pictures/front_tasteoftheworld04.jpg z pozdrowieniami od KK ale czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam . czesć!Olcia! Słuchaj martwie sie o Mamońka.....chory ..czy moze ..na odwyku... Jestem Miło mi że się o mnie martwisz, nic mi nie jest No Inżynierku! Gdzie się nam podziewałeś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.02.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 winko... chciałam wam winko z KK przynieść, ale tam ostatnio samo piwsko i kawę piją jakie piwsko http://www.winexpress.com.pl/pictures/front_tasteoftheworld04.jpg z pozdrowieniami od KK ale czujny http://www.winexpress.com.pl/pictures/news13.jpg następna degustacja w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.02.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam . czesć!Olcia! Słuchaj martwie sie o Mamońka.....chory ..czy moze ..na odwyku... Jestem Miło mi że się o mnie martwisz, nic mi nie jest A tak naprawdę to jestem na szkoleniu w Warszawie. Śpię w kiepskim hotelu i teraz mam dla Was tylko 2 godziny za które musiałem zapłacić 10 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam . czesć!Olcia! Słuchaj martwie sie o Mamońka.....chory ..czy moze ..na odwyku... Jestem Miło mi że się o mnie martwisz, nic mi nie jest No Inżynierku! Gdzie się nam podziewałeś????? Juz sie bałam, ze opuściłeś nas na zawsze..... Miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam . czesć!Olcia! Słuchaj martwie sie o Mamońka.....chory ..czy moze ..na odwyku... Jestem Miło mi że się o mnie martwisz, nic mi nie jest A tak naprawdę to jestem na szkoleniu w Warszawie. Śpię w kiepskim hotelu i teraz mam dla Was tylko 2 godziny za które musiałem zapłacić 10 PLN no to musimy sie spieszyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.02.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam . czesć!Olcia! Słuchaj martwie sie o Mamońka.....chory ..czy moze ..na odwyku... Jestem Miło mi że się o mnie martwisz, nic mi nie jest No Inżynierku! Gdzie się nam podziewałeś????? Teraz już jestem w transie. Oczy mi się świecą. Czuję głód punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.02.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam . czesć!Olcia! Słuchaj martwie sie o Mamońka.....chory ..czy moze ..na odwyku... Jestem Miło mi że się o mnie martwisz, nic mi nie jest No Inżynierku! Gdzie się nam podziewałeś????? Juz sie bałam, ze opuściłeś nas na zawsze..... Miło Cię widzieć Żaba - ja jestem uzależniony i nie opuszczę Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.02.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 no proszę i ustrzeliłam stronkę! Wszyscy się tłoczyli, ale ja byłam najlepsza Żaba - gratki Jesteś wielką gigantką i nie wątpię, że zagrozisz najlepszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam . czesć!Olcia! Słuchaj martwie sie o Mamońka.....chory ..czy moze ..na odwyku... Jestem Miło mi że się o mnie martwisz, nic mi nie jest No Inżynierku! Gdzie się nam podziewałeś????? Juz sie bałam, ze opuściłeś nas na zawsze..... Miło Cię widzieć Żaba - ja jestem uzależniony i nie opuszczę Was Ja też towarzyszu.... Ni eoddam Ci punkta tak łatwo.pod Twoja nieobecność ustrzeliłam chyba ze 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.02.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Cześć Mamonku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 no proszę i ustrzeliłam stronkę! Wszyscy się tłoczyli, ale ja byłam najlepsza Żaba - gratki Jesteś wielką gigantką i nie wątpię, że zagrozisz najlepszym No nie przesadzaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.02.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam przelotnie i znikam Jajcek - obawiałem się, że przez 1 - 2 dni natrzaskasz masę punktów, a tu nic. Czy nie jesteś chory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.02.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 STRESZCZENIE Rozpoczęła Kasia...potem żaba pobierała nauki od selimma, który dawał jej przepisy na wyszukane dania. ...doszło też do kilku wyzwisk.... andre zaktualizował listę dnia urodzin... Był też Dario , Majka i tabaluga.. Żaba próbowała się wyrażać, za co dostała upomnienie od Maksia... TAKI WSTYD potem siedziała samiutka przy kawie...bo od tej pory nikt nie chce ją znać ( no może oprócz jednego... ) oprócz kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Wróciła Olcia! To zaraz wróci mój mąż z pracy, a ja nie dsyć, że przy kompie, to jeszcze podchmielona.. ...A jaki SYF w domu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 STRESZCZENIE Rozpoczęła Kasia...potem żaba pobierała nauki od selimma, który dawał jej przepisy na wyszukane dania. ...doszło też do kilku wyzwisk.... andre zaktualizował listę dnia urodzin... Był też Dario , Majka i tabaluga.. Żaba próbowała się wyrażać, za co dostała upomnienie od Maksia... TAKI WSTYD potem siedziała samiutka przy kawie...bo od tej pory nikt nie chce ją znać ( no może oprócz jednego... ) oprócz kogo? tajemnica..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts