zaba_gonia 22.02.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam środowo, dzisiaj do mnie bez kija nie podchodź - uprzedzam A co Ty Kasieńko taka nerwowa od rana???? Jedno słowo - MĄŻ O kurcze, też jestem mężem. COŚ TY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam środowo, dzisiaj do mnie bez kija nie podchodź - uprzedzam Cześć Kasia. Ojej, nawet nie pytam o przyczyny. Cześć Andre, jak syn się miewa??? Już prawie dobrze, trochę narzeka na bark ale chodzi do szkoły i tylko na wf nie ćwiczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam środowo, dzisiaj do mnie bez kija nie podchodź - uprzedzam A co Ty Kasieńko taka nerwowa od rana???? Jedno słowo - MĄŻ Opowiadaj.....Będzie Ci lepiej.... Szkoda gadać, ale popis dał niezły a do tego jeszcze byśmy z górki ślizgiem na główną ulicę zjechali, a on zamiast reagować wszystkimi możliwymi w samochodzie środkami, to mięsem rzucał - za to ja zupełnie jakbym to codziennie robiła szybko ręczny zaciągnęłam i staneliśmy, w poprzek bo w poprzek, ale zawsze lepiej tak na podporządkowanej, niż na jakimś samochodzie na głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam środowo, dzisiaj do mnie bez kija nie podchodź - uprzedzam A co Ty Kasieńko taka nerwowa od rana???? Jedno słowo - MĄŻ O kurcze, też jestem mężem. COŚ TY!!!!!! No tak jakoś mi się porobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam środowo, dzisiaj do mnie bez kija nie podchodź - uprzedzam A co Ty Kasieńko taka nerwowa od rana???? Jedno słowo - MĄŻ O kurcze, też jestem mężem. Nie tylko żony są denerwujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia, faceci zawsze uważają się za lepszych w tej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Już czy nie już - oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam środowo, dzisiaj do mnie bez kija nie podchodź - uprzedzam Cześć Kasia. Ojej, nawet nie pytam o przyczyny. Cześć Andre, jak syn się miewa??? Już prawie dobrze, trochę narzeka na bark ale chodzi do szkoły i tylko na wf nie ćwiczy. I oby jedynie na barku się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Szkoda gadać, ale popis dał niezły a do tego jeszcze byśmy z górki ślizgiem na główną ulicę zjechali, a on zamiast reagować wszystkimi możliwymi w samochodzie środkami, to mięsem rzucał - za to ja zupełnie jakbym to codziennie robiła szybko ręczny zaciągnęłam i staneliśmy, w poprzek bo w poprzek, ale zawsze lepiej tak na podporządkowanej, niż na jakimś samochodzie na głównej Tak to z nimi jest. Nie można broń Boże nic powiedzieć odnosnie prowadzenia auta. jakis kompleks???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 22.02.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 GATKI !!! i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam wszystkich oblegających komputery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia, faceci zawsze uważają się za lepszych w tej dziedzinie. Ta akcja w samochodzie tylko dołożyła, to co było wcześniej to była jazda, qrcze, a dzień się tak super zaczął, po raz pierwszy od ponad półtora roku przespałam całą noc, bo Dorota się dopiero o 6 obudziła na mleko i zasnęła jeszcze na 1,5h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Szkoda gadać, ale popis dał niezły a do tego jeszcze byśmy z górki ślizgiem na główną ulicę zjechali, a on zamiast reagować wszystkimi możliwymi w samochodzie środkami, to mięsem rzucał - za to ja zupełnie jakbym to codziennie robiła szybko ręczny zaciągnęłam i staneliśmy, w poprzek bo w poprzek, ale zawsze lepiej tak na podporządkowanej, niż na jakimś samochodzie na głównej Tak to z nimi jest. Nie można broń Boże nic powiedzieć odnosnie prowadzenia auta. jakis kompleks???? Nie komentowaliśmy zdarzenia poślizgowego, wcześniejsze akcje były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 kasiu, napij sie z nami kawy, odpocznij, nabierz dystansu.... Zaraz do Ciebie zadzwoni i przeprosi... Mój zawsze tak robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Coś mi się knoci z numerem strony. Wciskam F5 kilka razy a tu cały czas 1413. Przyciskam kolejny raz a tu juz kilka postów na 1414. Tak to ja nigdy punkta nie ustrzelę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Albo wiesz co??? powiedz mu, że chcesz rozwodu... Przepraszam to taki głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Szkoda gadać, ale popis dał niezły a do tego jeszcze byśmy z górki ślizgiem na główną ulicę zjechali, a on zamiast reagować wszystkimi możliwymi w samochodzie środkami, to mięsem rzucał - za to ja zupełnie jakbym to codziennie robiła szybko ręczny zaciągnęłam i staneliśmy, w poprzek bo w poprzek, ale zawsze lepiej tak na podporządkowanej, niż na jakimś samochodzie na głównej Tak to z nimi jest. Nie można broń Boże nic powiedzieć odnosnie prowadzenia auta. jakis kompleks???? Mania wyższości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Coś mi się knoci z numerem strony. Wciskam F5 kilka razy a tu cały czas 1413. Przyciskam kolejny raz a tu juz kilka postów na 1414. Tak to ja nigdy punkta nie ustrzelę. biedaczek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Ja juą piję kawę, tylko zbożową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 GATKI !!! i zmykam Dziękuję i biorę się za streszczenie: - odcinek 1413 rozpoczął Witos - Kasztanka zrobiła streszczenie z okresu, w którym nas nie nawiedzała - dalej Witos namieszał w rankingu, mysląc, że robi porządek - i kto to teraz posprząta??? - nowy dzień pyszną kawą przywitała zaba_gonia , tak sobie pili z andre59 a potem wpadlam ja - cała zła - stronkę zamknął andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts