kze 22.02.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Utp to popularna skrętka Ja nie sieciowiec... Ale myslałem raczej o bezprzewodowej sieci wifi.. Chyba wygodniejsze, jak sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dla mnie super BOMBA. A ludzie mi mówią ze chce budowac bunkier z wnętrzami cos na wzór prosektorium. Nareszcie nie jestem sam. Znalazłam bardziej odpowiedni wzór... Tak mnie jakoś ostatnio naszło z tym kolorem, bo będzie piec antracyt, płyta gazowa antracyt i zlew też by spasował ciemny - tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Nasz zlew: http://www.zlewozmywaki.pl/harmony/harmony_05.gif Nasz kolor: http://www.zlewozmywaki.pl/xane1/xane1_05.gif Jak Wam się podoba?????????? Górny bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Utp to popularna skrętka Ja nie sieciowiec... Ale myslałem raczej o bezprzewodowej sieci wifi.. Chyba wygodniejsze, jak sądzisz? 1 Przypuśćmy ze chcesz obejrzeć film który masz na kompie u góry a masz na dole kompa drugiego i obok wrzucasz go do tv. moze dyrny przykład ale zawsze kabel moim zdaniem jest lepszy niż wi-fi a wi-fi to wygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Nasz zlew: http://www.zlewozmywaki.pl/harmony/harmony_05.gif Nasz kolor: http://www.zlewozmywaki.pl/xane1/xane1_05.gif Jak Wam się podoba?????????? Górny bardziej mi się podoba. A mi dolny jest w nim taki minimalizm i prostota kształtów,......trudno będzie dobrac kształtem kran żeby nie spieprz-yć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ale kup górny bo wygodniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Nasz zlew: http://www.zlewozmywaki.pl/harmony/harmony_05.gif Nasz kolor: http://www.zlewozmywaki.pl/xane1/xane1_05.gif Jak Wam się podoba?????????? Górny bardziej mi się podoba. Kolor, czy wzór??? Ja sobie obmyśliłam, że będzie górny wzór, w kolorze dolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Zapamiętałęm. 1 Siła w kuchni i garażu TV w każdym pokoju Telefon - w kilku miejscach domofon - przy drzwiach, w holu na parterze i na pietrze 2 Jakieś na zewnątrz... ok.100punktów swietlnych, kontaktów i wyłaczników Kable do kina domowego - tylko gdzie? w salonie? W jakimś pokoju? W hobby room? 1: w kuchni do piekarnika (planuję mieć gaz tylko do ogrzewania) i w garażu siła. 2: na zewnątrz: - do lampek na Gwiazdkę (z przodu i tyłu?) - przy tarasie - do lampki nad wejściem - zapalane z zewnątrz - do kosiarki itp z tyłu i z przodu domu - wyłączane i właczane od wewnątrz - coś do oswietlenia posesji chyba by się przydało? - a do studni - pompy do podlewania ogródka nie trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ale kup górny bo wygodniejszy. Kształt będzie górny, bo zlew będzie w narożniku, kolor będzie z dolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Nasz zlew: http://www.zlewozmywaki.pl/harmony/harmony_05.gif Nasz kolor: http://www.zlewozmywaki.pl/xane1/xane1_05.gif Jak Wam się podoba?????????? Górny bardziej mi się podoba. Kolor, czy wzór??? Ja sobie obmyśliłam, że będzie górny wzór, w kolorze dolnego No dolny mi się nie podoba. Ani wzór, ani kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ale kup górny bo wygodniejszy. Kształt będzie górny, bo zlew będzie w narożniku, kolor będzie z dolnego. no to git. i jasne płytki za nim z gresu polerowanego wymiar minimum 33,3 normalnie już czyje jakbym zmywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a kabel do telefonu to po co? do telefonu? UTP wybierasz pare z wiązki i masz do telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 - do lampek na Gwiazdkę (z przodu i tyłu?) Tylko z przodu. - coś do oswietlenia posesji chyba by się przydało? Też mamy podciągnięte. - a do studni - pompy do podlewania ogródka nie trzeba? Tego nie mamy - tylko dlatego, że już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 My się znamy 14 lat, ciągle za mało by przywyknąć Za mało, by Sławek nauczył się w lot chwytac moje myśli... ale mam nadzieję, że do naszej wspólnej późnej starości się nauczy Ja z Miśkiem znamy sie jakieś 17, jestesmy razem 11 a i tak czasem czuję się jak z Wenus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Utp to popularna skrętka Ja nie sieciowiec... Ale myslałem raczej o bezprzewodowej sieci wifi.. Chyba wygodniejsze, jak sądzisz? 1 Przypuśćmy ze chcesz obejrzeć film który masz na kompie u góry a masz na dole kompa drugiego i obok wrzucasz go do tv. moze dyrny przykład ale zawsze kabel moim zdaniem jest lepszy niż wi-fi a wi-fi to wygoda. Planuje mieć jeden stacjonarny komp i później to już loptopy... Ja tam na stacjonarnym planuje np. filmy montować, pograć sobie, a jak internet to na laptopie... Mysle, że router z access-pontem na strychu wystarczy. Albo za 80pln wykupie abonament w plusie na dostep do internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 My się znamy 14 lat, ciągle za mało by przywyknąć Za mało, by Sławek nauczył się w lot chwytac moje myśli... ale mam nadzieję, że do naszej wspólnej późnej starości się nauczy Ja z Miśkiem znamy sie jakieś 17, jestesmy razem 11 a i tak czasem czuję się jak z Wenus Funia my tu o kablach gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ale kup górny bo wygodniejszy. Kształt będzie górny, bo zlew będzie w narożniku, kolor będzie z dolnego. no to git. i jasne płytki za nim z gresu polerowanego wymiar minimum 33,3 normalnie już czyje jakbym zmywał. Za nim - w kuchni na ścianie będą jakies jasne płytki 10x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kze kolor II ale model I (tak ja obstawiam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ale kup górny bo wygodniejszy. Kształt będzie górny, bo zlew będzie w narożniku, kolor będzie z dolnego. no to git. i jasne płytki za nim z gresu polerowanego wymiar minimum 33,3 normalnie już czyje jakbym zmywał. Za nim - w kuchni na ścianie będą jakies jasne płytki 10x10 co za kingsize. a przykładałas małe - duże czy na czuja robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 My się znamy 14 lat, ciągle za mało by przywyknąć Za mało, by Sławek nauczył się w lot chwytac moje myśli... ale mam nadzieję, że do naszej wspólnej późnej starości się nauczy Ja z Miśkiem znamy sie jakieś 17, jestesmy razem 11 a i tak czasem czuję się jak z Wenus Funia my tu o kablach gadamy O tym tez możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts