Witos 22.02.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Utp to popularna skrętka Ja nie sieciowiec... Ale myslałem raczej o bezprzewodowej sieci wifi.. Chyba wygodniejsze, jak sądzisz? 1 Przypuśćmy ze chcesz obejrzeć film który masz na kompie u góry a masz na dole kompa drugiego i obok wrzucasz go do tv. moze dyrny przykład ale zawsze kabel moim zdaniem jest lepszy niż wi-fi a wi-fi to wygoda. Planuje mieć jeden stacjonarny komp i później to już loptopy... Ja tam na stacjonarnym planuje np. filmy montować, pograć sobie, a jak internet to na laptopie... Mysle, że router z access-pontem na strychu wystarczy. Albo za 80pln wykupie abonament w plusie na dostep do internetu. a w czym robisz w uleadzie czy media studio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kze kolor II ale model I (tak ja obstawiam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Zapamiętałem.1 Siła w kuchni i garażuTV w każdym pokojuTelefon - w kilku miejscachdomofon - przy drzwiach, w holu na parterze i na pietrze2 Jakieś na zewnątrz...ok.100punktów swietlnych, kontaktów i wyłacznikówKable do kina domowego - tylko gdzie? w salonie? W jakimś pokoju? W hobby room?1: w kuchni do piekarnika (planuję mieć gaz tylko do ogrzewania) i w garażu siła.2: na zewnątrz: - do lampek na Gwiazdkę (z przodu) - przy tarasie - do lampki nad wejściem - zapalane z zewnątrz - do kosiarki itp z tyłu i z przodu domu - wyłączane i właczane od wewnątrz - coś do oswietlenia posesji chyba by się przydało. - do studni - pompy do podlewania ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 My się znamy 14 lat, ciągle za mało by przywyknąć Za mało, by Sławek nauczył się w lot chwytac moje myśli... ale mam nadzieję, że do naszej wspólnej późnej starości się nauczy Ja z Miśkiem znamy sie jakieś 17, jestesmy razem 11 a i tak czasem czuję się jak z Wenus dziewczyny, na porozumienie telepatyczne i błyskawiczne rozumienie się nie liczcie. Z wiekiem to przychodzi tolerancja i przyjaźń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Utp to popularna skrętka Ja nie sieciowiec... Ale myslałem raczej o bezprzewodowej sieci wifi.. Chyba wygodniejsze, jak sądzisz? 1 Przypuśćmy ze chcesz obejrzeć film który masz na kompie u góry a masz na dole kompa drugiego i obok wrzucasz go do tv. moze dyrny przykład ale zawsze kabel moim zdaniem jest lepszy niż wi-fi a wi-fi to wygoda. Planuje mieć jeden stacjonarny komp i później to już loptopy... Ja tam na stacjonarnym planuje np. filmy montować, pograć sobie, a jak internet to na laptopie... Mysle, że router z access-pontem na strychu wystarczy. Albo za 80pln wykupie abonament w plusie na dostep do internetu. a w czym robisz w uleadzie czy media studio. W pinnacle 8. uleadzie nie chodzi mi, bo mam za stary monitor (kolorowa 14" - ale na dniach chcę zmienić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no dobra podaje !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ale kup górny bo wygodniejszy. Kształt będzie górny, bo zlew będzie w narożniku, kolor będzie z dolnego. no to git. i jasne płytki za nim z gresu polerowanego wymiar minimum 33,3 normalnie już czyje jakbym zmywał. Za nim - w kuchni na ścianie będą jakies jasne płytki 10x10 co za kingsize. a przykładałas małe - duże czy na czuja robisz? Na czuja - to po pierwsze, a po drugie na złość mojej mamie która usilnie nas namawia na duże zielone PS: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 pewnie Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no dobra podaje !!!!!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.02.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 My się znamy 14 lat, ciągle za mało by przywyknąć Za mało, by Sławek nauczył się w lot chwytac moje myśli... ale mam nadzieję, że do naszej wspólnej późnej starości się nauczy Ja z Miśkiem znamy sie jakieś 17, jestesmy razem 11 a i tak czasem czuję się jak z Wenus Funia my tu o kablach gadamy ja jak zwykle na biezaco a tak z innej beczki - wiecie, ze komus sie podoba mój tytuł dzinnika - nawet jakieś głosy dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 tylko nie mów że fuksem, i postaraj sie o dobre streszczenium. niech potomni mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Streszczenium recordum w wersju skróconej - poprzednią stronę - i tu niespodzianka - ja otworzyłam - rozpracowywaliśmy bardzo intensywnie elektrykę u kze - chyba o niczym nie zapomnieliśmy - dla rozrywki wsadziłam swoje zlewy - wleciała Funia i Majka - a na koniec Witos się poddał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Rankingum Recordum 1. kze - 1182. Whisper - 1133. SławekD-żonka- 964. Joanna i Janusz - 885. kasztanka - 856. maksiu, Jajcek - 778. fizyk - 739. Majka - 6110. inż. Mamoń - 6011. Teska - 5412. Sonika - 4913. badi - 4114. Moniś - 3615. facio, Olkalybowa - 3517. Aga J.G - 3218. monka - 3119. markus_gdynia - 2820. Jezier - 2521. andrzejka - 2322. Funia - 1723. Agniesia - 1424. joola, Trini, verunia - 1327. Jane - 1028. Wojty, kasia64, Nefer - 931. żaba_gonia, Witos- 833. Januszz - 634. ania, lafcadio,kolia - 537. Ewuś, Paty - 439. damiangajda, Jacek69, Daria - 342. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, Sylvia1 - 245. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka, DARIO2 - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.02.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Zapamiętałem. 1 Siła w kuchni i garażu TV w każdym pokoju Telefon - w kilku miejscach domofon - przy drzwiach, w holu na parterze i na pietrze 2 Jakieś na zewnątrz... ok.100punktów swietlnych, kontaktów i wyłaczników Kable do kina domowego - tylko gdzie? w salonie? W jakimś pokoju? W hobby room? 1: w kuchni do piekarnika (planuję mieć gaz tylko do ogrzewania) i w garażu siła. 2: na zewnątrz: - do lampek na Gwiazdkę (z przodu) - przy tarasie - do lampki nad wejściem - zapalane z zewnątrz - do kosiarki itp z tyłu i z przodu domu - wyłączane i właczane od wewnątrz - coś do oswietlenia posesji chyba by się przydało. - do studni - pompy do podlewania ogródka ja bym jeszcze dodała do furki i do bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a tak w ogóle to witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 tylko nie mów że fuksem, i postaraj sie o dobre streszczenium. niech potomni mają. To była zaczajka stąd to 'PS: ???' na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a tak z innej beczki - wiecie, ze komus sie podoba mój tytuł dzinnika - nawet jakieś głosy dostałam Widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Streszczenium recordum w wersju skróconej - poprzednią stronę - i tu niespodzianka - ja otworzyłam - rozpracowywaliśmy bardzo intensywnie elektrykę u kze - chyba o niczym nie zapomnieliśmy - dla rozrywki wsadziłam swoje zlewy - wleciała Funia i Majka - a na koniec Witos się poddał no wiesz co ?! poddał ?! dośrodkowałem Ci pod bramke tylko wystawiłas noge i masz gola. Streszczenie lipa na maxa ide spawac nic tu po mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Nawiewniki (najlepiej higrosterowane) w sypialniach, pokoju dziennym, pomieszczeniu kotła- a raczej kratka nawiewna bo nawiewnik okienny nie wystarczy. W łazienkach i kuchni raczej nie, ale należy zapewnić przepływ powietrza w otworach wewnętrznych drzwi i muszą tam być kratki wyciągowe ( wentylacji grawitacyjnej). Chodzi tu o zachowanie właściwego kierunku przepływu powietrza. (żeby smrodek nie wędrował na pokoje)- To klasyczny układ. A dlaczego w łazienkach i kuchni raczej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witaj Zapamiętałem. 1 Siła w kuchni i garażu TV w każdym pokoju Telefon - w kilku miejscach domofon - przy drzwiach, w holu na parterze i na pietrze 2 Jakieś na zewnątrz... ok.100punktów swietlnych, kontaktów i wyłaczników Kable do kina domowego - tylko gdzie? w salonie? W jakimś pokoju? W hobby room? 1: w kuchni do piekarnika (planuję mieć gaz tylko do ogrzewania) i w garażu siła. 2: na zewnątrz: - do lampek na Gwiazdkę (z przodu) - przy tarasie - do lampki nad wejściem - zapalane z zewnątrz - do kosiarki itp z tyłu i z przodu domu - wyłączane i właczane od wewnątrz - coś do oswietlenia posesji chyba by się przydało. - do studni - pompy do podlewania ogródka ja bym jeszcze dodała do furki i do bramy Tak, do tego tez mamy zaszykowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts